Belépés
Baleset miatt lezárták az 51-es utat Dunavarsánynál
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a főút 26-os kilométerénél történt. Az eddigi információk szerint az egyik személyautóból két ember kirepült, őket súlyos sérülésekkel vitték el a mentők. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
András Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főutat lezárták, kerülni a be...
2017-11-14 19:43:42
Halálos baleset Dunavarsánynál
...
A tájékoztatás szerint két személyautó és egy teherjármű ütközött össze az 51-es főúton, amelyet a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezártak a rendőrök....
2017-08-07 09:01:16
Két kamion karambolozott Dunavarsánynál, teljes az útzár
...
Csámpai Attila elmondta: a mentés idejére teljes útzárt rendeltek el, rendőrök terelik a forgalmat. A helyszínen mentőautó és helikopter is van - mondta el.
Hozzátette, hogy a kamionok sódert szállítottak, és úgynevezett utoléréses baleset történt....
2016-07-02 10:41:15
Két emberrel a Dunába borult egy csónak Dunavarsánynál
...
Csámpai Attila elmondta: a két férfi közül az egyiket egy arra járó szabad napos tűzoltó ki tudta menteni, a másik férfit két csónakkal a szigetszentmiklósi tűzoltók, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltók keresik, illetve a helyszínre tart a fővárosi katasztrófavédelem búvárszolgálata is.
A kimentett férfi nem sérült meg - tette hozzá a szóvivő. ...
2015-12-22 20:53:40
Több jármű ütközött Dunavarsánynál, teljes az útzár
...
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az egyik autóba kettő, a másikba egy ember beszorult, őket a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
Hozzátette, az első információk szerint a balesetben öten sérültek meg: három felnőtt súlyosan, valamint két gyermek, köztük egy c...
2015-07-30 16:39:12
Két autó összeütközött Dunavarsánynál, lezárták a fél pályát
...
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a baleset az 51-es és az 510-es út kereszteződésében, egyelőre ismeretlen körülmények között történt.
Három sérültet, köztük két gyermeket vittek kórházba, a szigetszentmiklósi rendőrök félpályás zárás mellett jelenleg is helyszínelnek - tette hozzá a szóvivő.
Az MTI úgy tudja, hogy a két gyermek és az egyik felnőtt könnyebb ...
2013-10-26 21:05:44
Ismét lehet közlekedni az 51- es főúton Dunavarsánynál
...
Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a ráckevei rendőrök befejezték a helyszínelést, így szabaddá vált a főút.
Az 51-es érintett szakaszán délután két személyautó ütközött össze frontálisan, a balesetben hárman megsérültek, az MTI értesülései szerint egyikük súlyosan.
Oláh László, a Pest megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője korábban azt mondta, h...
2013-10-20 20:45:41
Frontális karambol miatt teljes útzár az 51-es főúton Dunavarsánynál
...
Oláh László, a megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője elmondta, hogy a két gépkocsi közül az egyik árokba borult, a sofőrt feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki a roncsból a szigetszentmiklósi tűzoltók.
Az MTI úgy tudja, hogy az árokba szaladt autó utasa súlyosan megsérült, a sofőr állapotáról egyelőre nincs információ. A karambolban érintett másik jármű veze...
2013-10-20 18:04:52
Halálos vonatgázolás Dunavarsánynál
...
Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök este az MTI-vel azt közölte, hogy a gázolás miatt nagyjából 20 perces késésekre kell készülni a Budapest - Kunszentmiklós-Tass - Kelebia vasútvonalon utazóknak. Délegyháza és Taksony között jelenleg autóbuszok szállítják utasokat.
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt mondta: a bicik...
2013-01-10 22:23:08
1 
Címkék: Csámpai Attila, András Tamás, Beluzsárné Belicza Andrea, Oláh László, Miklós Éva, Országos Rendőr-főkapitányság, 51-es utat, csónak Dunavarsánynál, 51-es főúton, főút 26-os, eddigi információk, egyik személyautóból, ember könnyebben, helyszínelés idejére, főutat lezárták, tájékoztatás szerint, teherjármű ütközött, műszaki mentés, mentés idejére, helyszínen mentőautó, kamionok sódert, arra járó, másik férfit, délegyházi önkéntes, helyszínre tart, kimentett férfi, egyik autóba, ember beszorult, első információk, balesetben öten, egyik felnőtt, ráckevei rendőrök, 51-es érintett, balesetben hárman, egyik árokba, sofőrt feszítő-vágó, árokba szaladt, sofőr állapotáról, karambolban érintett, gázolás miatt, búvárszolgálata, sajtóügyeletese, dunavarsánynál, személyautóból, kunszentmiklós, szabadították, szolgálatának, helyszínelnek, főkapitányság, karambolozott, tájékoztatása, kommunikációs, összeütközött, kilométerénél, helyszínelést, szállítottak, vasútvonalon, tájékoztatás, vonatgázolás, helyszínelés, segítségével,
© 2013 TVN.HU Kft.