Regisztráció  Belépés
Baleset miatt lezárták az 51-es utat Dunavarsánynál
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a főút 26-os kilométerénél történt. Az eddigi információk szerint az egyik személyautóból két ember kirepült, őket súlyos sérülésekkel vitték el a mentők. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
András Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főutat lezárták, kerülni a be...
2017-11-14 19:43:42
Kreml: az amerikaiak rugalmatlansága miatt maradt el a Putyin-Trump különtalálkozó
... hogy ezek alkalmából Putyin ismételten elevette annak lehetőségét, hogy Moszkva beavatkozhatott volna a tavalyi amerikai elnökválasztási küzdelembe. Beszámolója szerint az erről szóló információk valóságtartalma felől Trump érdeklődött, amire az orosz elnök azt válaszolta neki, hogy "Oroszország semmilyen választásokba nem avatkozott be, erről szó sem lehetett".
Putyin egyútt...
2017-11-12 13:52:20
Katalán válság - Megkezdte a spanyol kormány a katalán kormányzati feladatok átvételét
... működését, de sajnos nem így lett" - írta a leköszönő vezető, aki szerint "rendkívül igazságtalan", hogy megkérdőjelezték a katalán rendőrség szakmaiságát.
A spanyol sajtóban megjelent információk szerint várhatóan mintegy 150 magas beosztású katalán kormányzati tisztségviselő menesztését vonja maga után a spanyol kormány intézkedéssorozata.
Madridban szombaton kora délu...
2017-10-28 14:32:24
Médiatanács: 25 millió forintnyi pályázatot írtak ki online médiatartalmakra
... négykörös pályázati eljárás első fordulójára november 23-án 12 óráig lehet jelentkezni az ügyfélkapun keresztül. A pályázati felhívás és a pályázat benyújtásával kapcsolatos gyakorlati információk megtekinthetők a mecenatura.mtva.hu oldalon - írták.
Közölték: a médiatanács a Békéscsaba 88,9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia pályázati eljárásában - a pályázó cégadataiba...
2017-10-26 15:53:19
Bezártak a szavazóhelyiségek Koszovóban, a kormánypártok és az ellenzék is győzelemre számít az önkormányzati v
... központi választási bizottság adatai szerint 15 óráig a választásra jogosultak 28,8 százaléka járult az urnák elé, további részvételi adatot az este folyamán közölnek, részletesebb információkat pedig hétfőre ígért a testület.
A 38 önkormányzat vezetéséért a kétmilliós Koszovóban több mint hétezer képviselőjelölt, valamint mintegy kétszáz polgármesterjelölt indult. Az előzete...
2017-10-22 19:13:06
Október 23. - Kara Ákos: méltó és békés megemlékezésre készülünk
... eszközöket, módszereket. Az ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolítására a budapesti és a megyei főkapitányságokon is külön törzsek fognak működni, amelyek feladata, hogy a beérkező információkat elemezzék, értékeljék és szükség esetén módosítsák a terveket.
Bonta Imre, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési főosztályának vezetője elmondta: az ünnepi hosszú hétvé...
2017-10-20 11:02:06
KKM: nincs magyar érintettje a portugáliai és spanyolországi erdőtüzeknek
...
A KKM azt írta: megrendülve értesültek a Spanyolországot és Portugáliát ismételten sújtó, eddigi információk szerint csak az utóbbi országban harmincegy halálos áldozatot követelő tűzvészekről, amelyek súlyos károkat okoztak és több száz ember evakuálását tették szükségessé.
A konzuli szolgálat folyamatos kapcsolatban áll a hatóságokkal és a regisztrált magyar állampolgá...
2017-10-16 15:03:17
Komoly tanulságokkal szolgálhatnak a jelenkor számára a földtörténet eddigi tömeges kihalásai
... jövőre nézve is.
"A múlt tanulsága az, hogy a tömeges kihalásoknak a fajveszteségen túl is óriási a hatásuk" - magyarázta a szakember.
A kutatók szerint a fosszíliákból nyert információk segíthetik a jelenkori természetvédelmi erőfeszítéseket. Mint hangsúlyozták, ez azért is különösen fontos, mert a vadállatok természetes élőhelyeinek elpusztítása, a túlvadászat, a körny...
2017-10-11 10:51:48
Demokrata párti amerikai politikusok sietnek elhatárolódni Harvey Weinstein bukott filmmogultól
... Blumenthal connecticuti szenátor.
Weinstein, aki Hollywood egyik legbefolyásosabb producere volt, több mint 1 millió 400 ezer dollárt adományozott 1992 óta politikusoknak. Eddigi információk szerint csakis demokrata pártiakat támogatott.
A The New York Times című napilap csütörtökön terebélyes oknyomozó riportot közölt arról, hogy Harvey Weinstein az elmúlt évtizedekbe...
2017-10-09 08:01:46
KKM: nincs magyar érintettje a németországi viharnak
...
A tárca az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a KKM megdöbbenéssel értesült a Németországon végigsöprő, eddigi információk szerint hét halálos áldozatot követelő viharról, amely különösen Berlinben és Hamburgban végzett szörnyű pusztítást.
A konzuli szolgálat kapcsolatban áll a hatóságokkal, és jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar ...
2017-10-06 11:02:29
1 2 3 ..................61 62 .........91 92 .........121 122 123 
Címkék: Kara Ákos, Harvey Weinstein, Csámpai Attila, András Tamás, Bonta Imre, Országos Meteorológiai Szolgálat, York Times, 51-es utat, amerikaiak rugalmatlansága, spanyol kormány, katalán kormányzati, szavazóhelyiségek Koszovóban, jelenkor számára, földtörténet eddigi, németországi viharnak, főút 26-os, eddigi információk, egyik személyautóból, ember könnyebben, helyszínelés idejére, főutat lezárták, tavalyi amerikai, erről szóló, orosz elnök, leköszönő vezető, katalán rendőrség, spanyol sajtóban, ügyfélkapun keresztül, pályázati felhívás, pályázat benyújtásával, pályázó cégadataiba, választásra jogosultak, este folyamán, kétmilliós Koszovóban, ünnepi rendezvények, megyei főkapitányságokon, beérkező információkat, ünnepi hosszú, utóbbi országban, konzuli szolgálat, regisztrált magyar, múlt tanulsága, tömeges kihalásoknak, kutatók szerint, fosszíliákból nyert, jelenkori természetvédelmi, vadállatok természetes, elmúlt évtizedekbe, katasztrófának nincs, médiatartalmakra, természetvédelmi, megkérdőjelezték,
© 2013 TVN.HU Kft.