Regisztráció  Belépés
Bezártak a szavazóhelyiségek Koszovóban, a kormánypártok és az ellenzék is győzelemre számít az önkormányzati v
... központi választási bizottság adatai szerint 15 óráig a választásra jogosultak 28,8 százaléka járult az urnák elé, további részvételi adatot az este folyamán közölnek, részletesebb információkat pedig hétfőre ígért a testület.
A 38 önkormányzat vezetéséért a kétmilliós Koszovóban több mint hétezer képviselőjelölt, valamint mintegy kétszáz polgármesterjelölt indult. Az előzete...
2017-10-22 19:13:06
Október 23. - Kara Ákos: méltó és békés megemlékezésre készülünk
... eszközöket, módszereket. Az ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolítására a budapesti és a megyei főkapitányságokon is külön törzsek fognak működni, amelyek feladata, hogy a beérkező információkat elemezzék, értékeljék és szükség esetén módosítsák a terveket.
Bonta Imre, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési főosztályának vezetője elmondta: az ünnepi hosszú hétvé...
2017-10-20 11:02:06
KKM: nincs magyar érintettje a portugáliai és spanyolországi erdőtüzeknek
...
A KKM azt írta: megrendülve értesültek a Spanyolországot és Portugáliát ismételten sújtó, eddigi információk szerint csak az utóbbi országban harmincegy halálos áldozatot követelő tűzvészekről, amelyek súlyos károkat okoztak és több száz ember evakuálását tették szükségessé.
A konzuli szolgálat folyamatos kapcsolatban áll a hatóságokkal és a regisztrált magyar állampolgá...
2017-10-16 15:03:17
Komoly tanulságokkal szolgálhatnak a jelenkor számára a földtörténet eddigi tömeges kihalásai
... jövőre nézve is.
"A múlt tanulsága az, hogy a tömeges kihalásoknak a fajveszteségen túl is óriási a hatásuk" - magyarázta a szakember.
A kutatók szerint a fosszíliákból nyert információk segíthetik a jelenkori természetvédelmi erőfeszítéseket. Mint hangsúlyozták, ez azért is különösen fontos, mert a vadállatok természetes élőhelyeinek elpusztítása, a túlvadászat, a körny...
2017-10-11 10:51:48
Demokrata párti amerikai politikusok sietnek elhatárolódni Harvey Weinstein bukott filmmogultól
... Blumenthal connecticuti szenátor.
Weinstein, aki Hollywood egyik legbefolyásosabb producere volt, több mint 1 millió 400 ezer dollárt adományozott 1992 óta politikusoknak. Eddigi információk szerint csakis demokrata pártiakat támogatott.
A The New York Times című napilap csütörtökön terebélyes oknyomozó riportot közölt arról, hogy Harvey Weinstein az elmúlt évtizedekbe...
2017-10-09 08:01:46
KKM: nincs magyar érintettje a németországi viharnak
...
A tárca az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a KKM megdöbbenéssel értesült a Németországon végigsöprő, eddigi információk szerint hét halálos áldozatot követelő viharról, amely különösen Berlinben és Hamburgban végzett szörnyű pusztítást.
A konzuli szolgálat kapcsolatban áll a hatóságokkal, és jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar ...
2017-10-06 11:02:29
Kevesebb mint 460 északi simabálna maradt
... New England Akvárium több mint három évtizede vizsgálja a simabálnákat, és katalógust is vezet róluk. Az adatok közt az elmúlt 25 évben azonosított egyedekre vonatkozó legfontosabb információk szerepelnek. Az eddigi becslések mind erre a nyilvántartásra támaszkodtak.

Az új kutatásban az 1990-2015 közötti megfigyeléseket használták fel, ezzel összesen 658 példányt sikerü...
2017-09-23 21:02:39
Legalább öten pályáznak a fizetésképtelen Air Berlin légitársaságra
... légitársaság sorsáról végül a felügyelőbizottság dönt szeptember 25-én, egy nappal a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után.
Az eddigi nyilvános állásfoglalások és kiszivárgott információk alapján legkevesebb öt komoly érdeklődő van.
A Lufthansa az Air Berlin csoport egyes részeit, köztük a 30 repülőgéppel rendelkező és továbbra is fizetőképes FlyNiki leányvá...
2017-09-15 19:23:46
Osztrák lap: rekordszámú túlórát könyvelt el tavaly az osztrák rendőrség
... elvárásokat, mégis alig találnak megfelelő embereket a rendőri szolgálatra. További problémát jelent, hogy a következő hat évben 8500-an mennek az állományból nyugdíjba.
A korábbi információk szerint 2016-ban több mint 1600 új rendőrt vettek állományba, és 2017-ben is hasonló bővítést terveznek, hiszen idén csaknem hatszázan nyugdíjba vonulnak.
A nyáron készült szaksze...
2017-09-14 14:53:21
Szigorítják az Európai Bizottság tagjaira vonatkozó etikai kódex szabályait
... bizonyos vagyoni érdekeltségek elidegenítését vagy "bizalmi vagyonkezelés" alá helyezését.
Emellett ezentúl kéthavonta közzéteszik majd a biztosok utazási költségeire vonatkozó információkat.
A magatartási kódex 2018. február 1-jén lép hatályba, alkalmazásáról jelentéseket fog közzétenni az új, "megerősített és független" etikai bizottság.
A Barroso-botrány azután r...
2017-09-14 11:32:00
1 2 3 4 .................61 62 ..........92 93 .........121 122 123 
Címkék: Kara Ákos, Harvey Weinstein, Európai Bizottság, Bonta Imre, Országos Meteorológiai Szolgálat, York Times, England Akvárium, szavazóhelyiségek Koszovóban, jelenkor számára, földtörténet eddigi, németországi viharnak, osztrák rendőrség, választásra jogosultak, este folyamán, kétmilliós Koszovóban, ünnepi rendezvények, megyei főkapitányságokon, beérkező információkat, ünnepi hosszú, utóbbi országban, konzuli szolgálat, regisztrált magyar, múlt tanulsága, tömeges kihalásoknak, kutatók szerint, fosszíliákból nyert, jelenkori természetvédelmi, vadállatok természetes, elmúlt évtizedekbe, katasztrófának nincs, adatok közt, eddigi becslések, nyilvántartásra támaszkodtak, 1990-2015 közötti, szövetségi parlamenti, eddigi nyilvános, rendőri szolgálatra, állományból nyugdíjba, korábbi információk, nyáron készült, biztosok utazási, magatartási kódex, természetvédelmi, legbefolyásosabb, fizetésképtelen, képviselőjelölt, erőfeszítéseket, nyilvántartásra, megfigyeléseket, állásfoglalások, spanyolországot,
© 2013 TVN.HU Kft.