Belépés
Egymásért dolgozott az Egy más
... tervezet szerint az NBH ezen a területen végzett tevékenységének, műveleti lépéseinek bizonyos hátterét az Egymásért alapítvány irányítói biztosították. A műveleti munka során begyűjtött információk és kérdések viszont visszakerülhettek az érintettekhez, ezért a VPOP az alapítványon kívánta megtorolni a sérelmeit, amikor eljárást indított csempészet és áfacsalás gyanújával.
|...
2008-01-29 14:23:47
Már megint a norvégok
... szállították kórházba a mentők azt a fiatal férfit, akit mellkason szúrtak péntek délután Budapesten az Örs vezér téri metróállomás kijáratánál.
Az ügyeletes elmondta, hogy az eddigi információk szerint a sértett szóváltásba keveredett két fiatalemberrel, mert azok megjegyzést tettek a barátnőjére.
Vajon kikre jellemző ez a magatartás? Kik szúrkálnak mostanában?
...
2008-01-26 09:07:09
Krimi az Örsön: beszóltak a ba
... mellkason szúrtak péntek délután Budapesten az Örs vezér téri metróállomás kijáratánál - közölte Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.

Az ügyeletes elmondta, hogy az eddigi információk szerint a sértett szóváltásba keveredett két fiatalemberrel, mert azok megjegyzést tettek a barátnőjére. A szóváltásból dulakodás lett, a férfit mellkason szúrták.

A tettesek ...
2008-01-25 22:42:18
Helyzetünk az Univerzumban
... rájöhetünk, hogy ezek az ôsi tudások egymással pontosan harmonizáló ismereteket tartalmaznak csillagászatról és egyéb természeti törvényszeruségekrôl egyaránt.


Mik ezek az információk, amiket az ôsök ránk hagytak, és el tudunk indulni, hogy meghatározhassuk végre idôbeli helyzetünket az Univerzumban?


1.Tudjuk, hogy valahol két állatövi jegy határá...
2008-01-22 11:54:41
Milyen a jó önéletrajz?
... kronologikus szakmai önéletrajz, mely könnyen átlátható, követhető, hiszen időrendben visszafelé haladva tartalmazza az adatokat. Még a legsietősebb HR-es is megtalálja a szükséges információkat, hiszen a legérdekesebb az utóbbi 5-10 év. Ha karriered töretlen, nem voltak benne buktatók, pályaelhagyás, felfelé ível, de legalább is kiegyensúlyozott, úgy nyugodtan válaszd ezt. Ez a m...
2008-01-16 20:38:04
A hitelesség kampányában a nem
... EU-vezetést leleplező írásaiból, (,,Jens-Peter Bonde (MEP): Az EU állam születése a lisszaboni nap és a bűn jegyében http://www.fusz.hu/node/7694",) olyan stratégiai fontosságú információkat nyerhetünk, amelyek egy külső megfigyelő számára is világossá teszik a jelen magyarországi politikai helyzet mögött rejlő összefüggéseket.

A kiinduláspont az, hogy a kor...
2008-01-15 22:10:29
Szakmai és társadalmi érvek a
... fogja tudni ellenőrizni, szabályozni, kontrollálni azt, hogy a nyereségérdekelt pénztár jól gazdálkodik-e a rábízott pénzzel? A szabályozáshoz, ellenőrzéshez ugyanis ugyanazokra az információkra, ugyanarra a szakmai kompetenciára van szükség, mint magához a jó gazdálkodáshoz, és ezen az ellentmondáson az 51%-os állami tulajdonrész, illetve az ebből származó közvetlen tulajdonosi k...
2008-01-11 19:26:37
A világgazdaságot uraló Bilder
... az úgynevezett Chatham House szabály szerint. Ez így hangzik: "Mikor egy ülés vagy egy hasonló zajlik a Chatham House szabályai szerint, a résztvevők szabadon használhatják a kapott információkat, anélkül hogy érintenék az előadók vagy más résztvevők identitását, vagy felfednék, hogy az információt egy ülésen az Intézetben kapták. (RIIA Annual Report 1992-93) A "Kerekasztal" szaba...
2008-01-11 18:54:56
Öntudatra ébred a Kárpát-meden
... egyértelmű felmelegedése miatt bekövetkező éghajlati változások és azok hatásai tovább gyengítik a Kárpát-medence környezeti biztonságát. Nem akarom a helyzetet dramatizálni, de azon információk birtokában, amelyeket a Közép-Európa Klub főtitkáraként kapok, úgy becsülöm, hogy a Kárpát-medence népeinek, nemzeteinek még körülbelül egy évtized áll rendelkezésükre, hogy elfelejtsék ré...
2008-01-07 19:42:16
Törvénytelenül készít adatbázi
... végzi a törvénytelen adatgyűjtést.

A fideszes képviselő ezért arra szólítja fel a csepeli vezetést, hogy azonnal állítsák a törvénytelen adatgyűjtés, az eddigi begyűjtött információkat semmisítsék meg, és hozzák nyilvánosságra, mennyibe került az embereknek mindez.

A politikus elmondta azt is, hogy amikor néhány napja megnézték az érintett honlapot, a vírusje...
2008-01-06 11:23:59
1 2 3 ...................63 64 .........94 95 ........121 122 123 .125 126 127 
Címkék: Kormos Endre, Jens-Peter Bonde, Chatham House, RIIA Annual Report, Közép-Európa Klub, hitelesség kampányában, világgazdaságot uraló, területen végzett, műveleti munka, alapítványon kívánta, fiatal férfit, ügyeletes elmondta, eddigi információk, sértett szóváltásba, szóváltásból dulakodás, férfit mellkason, ôsök ránk, legsietősebb HR-es, szükséges információkat, utóbbi 5-10, külső megfigyelő, jelen magyarországi, nyereségérdekelt pénztár, rábízott pénzzel, szakmai kompetenciára, 51%-os állami, ebből származó, úgynevezett Chatham, ülés vagy, hasonló zajlik, résztvevők szabadon, kapott információkat, előadók vagy, helyzetet dramatizálni, törvénytelen adatgyűjtést, fideszes képviselő, csepeli vezetést, törvénytelen adatgyűjtés, eddigi begyűjtött, embereknek mindez, politikus elmondta, érintett honlapot, kiegyensúlyozott, meghatározhassuk, nyereségérdekelt, sajtóügyeletese, világgazdaságot, összefüggéseket, tevékenységének, csillagászatról, rendelkezésükre, nyilvánosságra, törvénytelenül, ellentmondáson,
© 2013 TVN.HU Kft.