Belépés
Alvásra szánt idő
... vezető elmélet szerint nem csupán azért alszunk, mert pihenésre van szükségünk, hanem az alvás lehetővé teszi az agy számára a napközben összegyűjtött információ feldolgozását és egyes információk elraktározását a tudat alatti memóriába.

Az emberi alvás 90 perces szakaszokból áll, amelyből 65 perc a nem REM (gyors szemmozgásos) alvás, 20 perc a REM szakasz és 5 perc az ...
2007-12-23 00:16:21
Lerövidíthető-e az alvásra szá
... vezető elmélet szerint nem csupán azért alszunk, mert pihenésre van szükségünk, hanem az alvás lehetővé teszi az agy számára a napközben összegyűjtött információ feldolgozását és egyes információk elraktározását a tudat alatti memóriába.

Az emberi alvás 90 perces szakaszokból áll, amelyből 65 perc a nem REM (gyors szemmozgásos) alvás, 20 perc a REM szakasz és 5 perc az ...
2007-12-20 20:43:53
Imádkozzon, hogy ne legyen nag
... azt a rendeletet, amely meghatározza az egyetemes szolgáltatók árrését, alapvetően ettől függ, hogy mennyivel lesz több az áram ára a lakossági fogyasztóknak.

Az eddigi információk szerint nagyjából 10 százalékos mértékű lesz az árnövekedés. A szabad piacon szakértők szerint akár 30 százalékkal is drágább lehet majd az áram. A közületek pedig nagyjából 15 százalékos em...
2007-12-17 17:40:18
igaz
... mint hatvan évvel a második világháború befejezése után, Dr. Bruce Cooper, az egyetlen még élő személy a hajdani misszióból, megszakította eddigi hallgatását és újabb, eddig ismeretlen információkat árult el a háború legizgalmasabbjai közé sorolt küldetésről - írja az Indepentent brit napilap online változata.
A második világháború szupertitkos földalatti akciója: a "Ke...
2007-12-15 20:38:24
Bálna falat
... táplálkozásáról készítettek, és alapvető forrásként szolgál arra, hogy megállapítsák a száj nyílásszögének változását a nyelés folyamán. Az innen nyert adatokat a tudósok kombinálták azokkal az információkkal, amelyeket a bálnák hátára erősített minikamerák szolgáltattak az elmúlt években. Ezenkívül pontos méréseket végeztek a múzeumokban őrzött bálnacsontvázokon.

Az in...
2007-12-06 11:39:27
Milyen vírusoktól féljünk 2008
... felhasználók gyakran használják ugyanazt a felhasználónév/jelszó párost több oldalon is, a támadók várhatóan a védtelenebb oldalak felé fordítják majd figyelmüket, és az itt megszerzett információkat próbálják meg felhasználni az elsődleges célpontjaik elleni támadáskor.

4. Instant fenyegetések

Az azonnali üzenetküldő alkalmazásokon terjedő fenyegetések száma...
2007-11-28 00:24:44
Átszállás kelet felé
...
Zrt.
születésénél. A kormányzati szempontból nem éppen zökkenomentes
Malév-privatizációt
követoen - a különbözo sajtóorgánumokhoz korábban kiszivárogtatott
információk
szerint az orosz állam többségi tulajdonában álló KrasAir vezérigazgatója és
tulajdonosa, Borisz Abramovics figyelemre méltó kapcsolatot ápolt egyes
szocialista
vezet...
2007-11-21 18:46:14
A Balogh Sándor - Jeszenszky v
... fogyasztói áron legalább 250 milliárd eurót ér. A feltárást végző cég megkapja a hatóságoktól a kitermelési engedélyt is.

Fentiekkel kapcsolatban nincs szó államtitokról, mert az információk a világhálón összegyűjthetők. Kérdés azonban adódik bőven a makói gázmező kapcsán. A Magyar Államnak nem egy külföldi, nem túl jelentékeny vállaltnak pedig volt 150 millió kockázati...
2007-11-21 17:23:47
Magyar kerecsensólymok
...

Két kerecsensólyom a magyar-román határ közelében tartózkodik.

Az adatokból a madarászok megismerik a kerecsensólymok pihenő- és a telelőterületeit, vonulási útvonalait. Az információk alapján feltárhatják a veszélyeztető tényezőket, ez a hatékony védelemhez vezető első lépés.

A kerecsensólyom - amely az ötvenforintos érmén is látható - egész elt...
2007-11-17 00:37:19
Nemcsak az ellenzék tiltakozik
... személyéről a pártok között. Nemcsak az ellenzék tiltakozik, az SZDSZ-t is meggondolásra késztetik a nyolcvanas évek elején a KGB moszkvai főiskoláján végzett titkosszolgáról megjelent információk. Kockázatos-e Laborc Sándor személye? Egyáltalán ki az a Laborc Sándor?


Laborc Sándor
Egyelőre nem tudni, mikor hívják össze ismét a nemzetbiztonsági bizottság ...
2007-11-16 20:46:28
1 2 3 ...................63 64 .........94 95 .........122 123 124 125 126 127 
Címkék: Balogh Sándor, Bruce Cooper, Borisz Abramovics, Magyar Államnak, Kockázatos-e Laborc Sándor, Laborc Sándor, ellenzék tiltakozik, alvás lehetővé, napközben összegyűjtött, tudat alatti, emberi alvás, egyetemes szolgáltatók, lakossági fogyasztóknak, eddigi információk, szabad piacon, közületek pedig, második világháború, hajdani misszióból, háború legizgalmasabbjai, száj nyílásszögének, nyelés folyamán, innen nyert, tudósok kombinálták, bálnák hátára, elmúlt években, múzeumokban őrzött, támadók várhatóan, védtelenebb oldalak, elsődleges célpontjaik, azonnali üzenetküldő, kormányzati szempontból, különbözo sajtóorgánumokhoz, orosz állam, feltárást végző, kitermelési engedélyt, világhálón összegyűjthetők, makói gázmező, magyar-román határ, madarászok megismerik, kerecsensólymok pihenő-, információk alapján, veszélyeztető tényezőket, hatékony védelemhez, ötvenforintos érmén, pártok között, nyolcvanas évek, nemzetbiztonsági bizottság, nemzetbiztonsági, telelőterületeit, kiszivárogtatott,
© 2013 TVN.HU Kft.