Regisztráció  Belépés
Megkéseltek egy férfit Budapesten, előzetesben a gyanúsított
...
Az eddigi információk szerint L. Róbert vasárnap 15 óra körül felment férfi ismerőse VII. kerületi lakására, ahol beszélgetés közben annak háta mögé került, és többször hátba szúrta őt. A sértett ezt követően a társasházban kért segítséget, az egyik szomszédja hívta ki a mentőket, akik a férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.
L. Róbertet a kiérkező rendő...
2012-08-15 11:02:48
Találtam, megosztom
... elkezdték behordani munkahelyükre a kis manót, aminek a tanuló képessége ejtette gondolkodóba a biztonságiakat. A hivatal vezetői attól tartottak, hogy ezáltal a Furby-babák képesek titkos információkat megjegyezni, vagyis kémkedni.
Az igazság az, hogy a játék alapállapotában nem alkalmas semmi ilyesmire.
A hatvanas éveire a legtöbb ember elveszíti az ízlelési képességei...
2012-08-14 07:52:54
érdekes kérdések
... elkezdték behordani munkahelyükre a kis manót, aminek a tanuló képessége ejtette gondolkodóba a biztonságiakat. A hivatal vezetői attól tartottak, hogy ezáltal a Furby-babák képesek titkos információkat megjegyezni, vagyis kémkedni.
Az igazság az, hogy a játék alapállapotában nem alkalmas semmi ilyesmire.
A hatvanas éveire a legtöbb ember elveszíti az ízlelési képességei...
2012-08-13 00:11:17
NGM: fokozatosan terjeszti ki a kormány a költségvetési felügyelet intézményét
... kontrollrendszer új elemeként jött létre 2010-ben - emlékeztet a minisztérium, hangsúlyozva, hogy működésének fontos szerepe van a költségvetési rend szerint gazdálkodók és a kormányzat közötti információk áramlásában. Az intézmények felé közvetíti a gazdaság- és a költségvetés-politika céljait, elvárásait, valamint segíti a kormányzati intézkedések végrehajtását.
Másik irán...
2012-08-10 16:47:04
Már félmillió kilométert tettek meg a Google önműködő autói
... balesetek a Google-autókkal, amikor sofőr kezelte a kormánykereket.
A Google önműködő járgányai videokamerák, radaros érzékelők, lézerek és a kézi vezérlésű autók révén begyűjtött információk segítségével igazodnak el a többi gépkocsi között. Az autók kapcsolatban állnak azokkal a szerverekkel, amelyek hatalmas mennyiségű adatokat tárolnak a gépkocsik által rótt útvonalakról....
2012-08-09 12:03:00
Mennyit ér a magyar minimálbér Európában?
... felzárkózzunk a régióhoz, de Nyugat-Európa még látótávolságban sincs. Mfor.hu-háttér.

Kellett már az emelés
Elkészült a 2013-as bérkalkulátorunk

A rendelkezésre álló információk alapján elkészítettük jövő évi bérkalkulátorunkat.

Számolja ki, munkája mennyit adót és járulék hoz az államnak!

Az Eurostat nem közöl rendszeresen statiszt...
2012-08-07 18:34:28
Magosz: a kukoricatermés 40 százaléka elpusztult a nagy melegben
... érdekképviseleti szerepet töltenek majd be. A kamara szakmai tevékenységét főigazgató irányítja majd - mondta a MAGOSZ elnöke. Kiemelt feladat lesz a szakmai, pénzügyi, piaci, gazdasági információk naprakész biztosítása a tagoknak, a tanácsadás, a képzés, az oktatás, a vizsgáztatásban való részvétel, valamint választott bíróság működtetése - fejtette ki Jakab István.
Emlékez...
2012-08-07 13:23:49
Új elemet jelentett be afganisztáni stratégiájában a NATO
... támogatásához. Az eddigi 100-120 fős harcoló csoportokat ezért fokozatosan inkább a tanácsadásra koncentrálókkal cserélik fel. Az ISAF-különítmények segítenek például légi támogatást, hírszerzői információkat, szükség esetén a sérültek kimenekítését kérni, és növelik az afgán erők magabiztosságát is azzal, hogy jelzik: továbbra sincsenek egyedül. Szintén fontos feladat jut a támog...
2012-07-31 18:14:32
Kamionnal ütközött össze egy autó Galgamácsa közelében
...
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a személyautó sofőrje az eddigi információk szerint súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba.
A helyszínelés még tart, a karambol körülményeiről a szóvivő egyelőre nem tudott felvilágosítást adni....
2012-07-28 18:55:12
A világ pénzügyi pöcegödre
... Ez utóbbi pedig az illuminátusok évezreden túl nyúló csalássorozatának "teljes számlája", ami szinte számokban kifejezhetetlen, de most nézzünk Murdoch szerepét, és az általa kiadott információk tartalmát. A Rupert Murdoch média leleplezi a múlt pénteki bankbotrány szereplőinek egy részét(?), valószínűleg nem véletlenül, de nézzük, ki is ez a Rupert Murdoch?

Murdoch méd...
2012-07-27 18:28:10
1 2 3 ..................61 62 63 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Jakab István, Beluzsárné Belicza Andrea, Rupert Murdoch, férfit Budapesten, költségvetési felügyelet, magyar minimálbér, nagy melegben, autó Galgamácsa, világ pénzügyi, eddigi információk, társasházban kért, egyik szomszédja, férfit életveszélyes, kiérkező rendő, tanuló képessége, hivatal vezetői, játék alapállapotában, hatvanas éveire, legtöbb ember, ízlelési képességei, költségvetési rend, kormányzat közötti, intézmények felé, kormányzati intézkedések, kézi vezérlésű, többi gépkocsi, autók kapcsolatban, gépkocsik által, 2013-as bérkalkulátorunk, rendelkezésre álló, kamara szakmai, vizsgáztatásban való, eddigi 100-120, tanácsadásra koncentrálókkal, sérültek kimenekítését, afgán erők, személyautó sofőrje, karambol körülményeiről, szóvivő egyelőre, illuminátusok évezreden, általa kiadott, múlt pénteki, érdekképviseleti, bérkalkulátorunk, kontrollrendszer, alapállapotában, magabiztosságát, látótávolságban, felvilágosítást, kifejezhetetlen, vizsgáztatásban, koncentrálókkal, biztonságiakat,
© 2013 TVN.HU Kft.