Regisztráció  Belépés
Siklósi András:Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok
Siklósi András : Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez

(Elhangzott az MVSZ VIII. Világkongresszusán, a budapesti Magyarok Házában, 2012. aug. 18-án.)

Tisztelt Világkongresszus, kedves Honfitársaim, szeretett Testvéreim!

Egykor a magyari fajta is a krisztusi tökéletességet közelítő, istenarcú, kultúrmissziót betö...
2012-09-06 09:27:33
Megtalálták a Mezőladánynál Tiszába esett férfi holttestét
...
Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a holttestet vasárnap egy állampolgár fedezte fel a folyóban, Tiszaszentmárton külterületén.
Az eddigi információk szerint a férfi egy társával gumicsónakban ereszkedett a Tiszára, majd horgászás közben vízbe esett és elsodródott.


A rendőrség a bűncselekmény gyanúját kizárta....
2012-09-03 13:33:24
Baleset miatt lezárás az M3-as autópálya szabolcsi szakaszán
...
Tamásné Berki Bianka, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-vel azt közölte: kamionnak ütközött egy ukrán rendszámú személyautó az autópálya 223-es kilométerszelvényében. A balesetnek az eddigi információk szerint egy súlyos sérültje van, aki feltehetően a személyautóban utazott....
2012-08-30 19:15:07
Rendőrségi átszervezés - Kontrát: a cél a hatékonyság javítása
... Tamás, a bizottság MSZP-s tagja az ülés szünetében tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett: ő kezdeményezte két héttel ezelőtt a bizottság összehívását, miután a sajtónak kiszivárogtak információk a rendőrség átalakításáról. A képviselő sajnálatát fejezte ki, hogy Pintér Sándor belügyminiszter nem jelent meg az ülésen.
A szocialista képviselő szerint a magyar szervezett bűn...
2012-08-30 14:44:16
Siklósi András: A halál torkából a magyar újjászületésig
... közélet résztvevői mindenkor teljes felelősséggel tartozzanak tevékenységükért; aki ettől megriad, ne vállaljon semmilyen fontosabb tisztséget. Tilos a mindnyájunkat érintő adatok és információk eltitkolása; ellenben biztosítani kell a közszereplők folyamatos átvilágítását és ellenőrzését, mert senkiben sem bízhatunk meg korlátlanul.
8.) Az önhibájukon kívül munkanélkülivé, s...
2012-08-28 21:10:45
Előzetesben az emberrablással gyanúsított nagykovácsi férfiak
... Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közölte, hogy emberrablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartásuk mellett - három, Nagykovácsiban élő férfi ellen.
Az eddigi információk szerint a sértett testvére egy kft. társtulajdonosaként az idén februárban hétmillió forintot vett fel a társaság számlájáról, majd ismeretlen helyre távozott. A másik tulajdonos errő...
2012-08-16 15:33:22
Megkéseltek egy férfit Budapesten, előzetesben a gyanúsított
...
Az eddigi információk szerint L. Róbert vasárnap 15 óra körül felment férfi ismerőse VII. kerületi lakására, ahol beszélgetés közben annak háta mögé került, és többször hátba szúrta őt. A sértett ezt követően a társasházban kért segítséget, az egyik szomszédja hívta ki a mentőket, akik a férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.
L. Róbertet a kiérkező rendő...
2012-08-15 11:02:48
Találtam, megosztom
... elkezdték behordani munkahelyükre a kis manót, aminek a tanuló képessége ejtette gondolkodóba a biztonságiakat. A hivatal vezetői attól tartottak, hogy ezáltal a Furby-babák képesek titkos információkat megjegyezni, vagyis kémkedni.
Az igazság az, hogy a játék alapállapotában nem alkalmas semmi ilyesmire.
A hatvanas éveire a legtöbb ember elveszíti az ízlelési képességei...
2012-08-14 07:52:54
érdekes kérdések
... elkezdték behordani munkahelyükre a kis manót, aminek a tanuló képessége ejtette gondolkodóba a biztonságiakat. A hivatal vezetői attól tartottak, hogy ezáltal a Furby-babák képesek titkos információkat megjegyezni, vagyis kémkedni.
Az igazság az, hogy a játék alapállapotában nem alkalmas semmi ilyesmire.
A hatvanas éveire a legtöbb ember elveszíti az ízlelési képességei...
2012-08-13 00:11:17
NGM: fokozatosan terjeszti ki a kormány a költségvetési felügyelet intézményét
... kontrollrendszer új elemeként jött létre 2010-ben - emlékeztet a minisztérium, hangsúlyozva, hogy működésének fontos szerepe van a költségvetési rend szerint gazdálkodók és a kormányzat közötti információk áramlásában. Az intézmények felé közvetíti a gazdaság- és a költségvetés-politika céljait, elvárásait, valamint segíti a kormányzati intézkedések végrehajtását.
Másik irán...
2012-08-10 16:47:04
1 2 3 ...................62 63 64 .........93 94 .........124 125 126 
Címkék: Siklósi András, Mezőladánynál Tiszába, MVSZ VIII, Magyarok Házában, Tisztelt Világkongresszus, Pásztorné Kovács Ágnes, Tamásné Berki Bianka, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, Pintér Sándor, hatékonyság javítása, halál torkából, magyar újjászületésig, emberrablással gyanúsított, férfit Budapesten, költségvetési felügyelet, magyarság megmentéséhez, budapesti Magyarok, magyari fajta, krisztusi tökéletességet, holttestet vasárnap, állampolgár fedezte, eddigi információk, társával gumicsónakban, bűncselekmény gyanúját, ukrán rendszámú, autópálya 223-es, súlyos sérültje, személyautóban utazott, bizottság MSZP-s, ülés szünetében, bizottság összehívását, sajtónak kiszivárogtak, rendőrség átalakításáról, képviselő sajnálatát, szocialista képviselő, magyar szervezett, mindnyájunkat érintő, közszereplők folyamatos, önhibájukon kívül, sértett testvére, idén februárban, társaság számlájáról, másik tulajdonos, társasházban kért, egyik szomszédja, férfit életveszélyes, kiérkező rendő,
© 2013 TVN.HU Kft.