Regisztráció  Belépés
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas h...
2018-01-12 23:37:38
Donald Trump visszavágott a róla szóló könyv írójának, "stabil zseninek" nevezve magát
... tanácskozás után tartott sajtóértekezleten mind Paul Ryan házelnök, mind Mitch McConnell, a republikánusok szenátusi frakciójának vezetője ékes szavakkal és hosszasan dicsérte Donald Trump eddigi elnöki tevékenységét. Mike Pence alelnök a többi között a Trump-elnökség gazdasági eredményeit emelte ki.
Újságírói kérdésekre válaszolva Trump ismételten cáfolta, hogy kampányának ...
2018-01-06 19:33:03
Szoros versenyben győzött a balin az év hala közönségszavazáson
... információk.
Felidézte: a korábbi években a nyúldomolykó, a kősüllő, a széles kárász, a menyhal, a magyar bucó, a kecsege, a compó, míg tavaly a harcsa érdemelte ki az év hala címet. Az eddigi gyakorlatot követve a mostani győztes sem kap aranyérmet, jutalma csupán annyi, hogy nagyobb figyelem övezi a tudományos kutatásban és az ismeretterjesztésben - fogalmazott, hangsúlyozv...
2018-01-01 13:55:58
Évértékelő - Belpolitikai váltásról és a migráció megfékezéséről szólt az év Olaszországban
... Silvio Berlusconi viszont egységbe rázta az olasz jobbközépet, amelynek népszerűsége már megközelíti a negyven százalékot. Berlusconi visszatérése az ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) eddigi sikerét is megfékezte, amihez az is hozzájárult, hogy a civil mozgalmat alapító Beppe Grillo a párt miniszterelnök-jelöltjének, Luigi Di Maiónak adta át a helyét.
2017 utolsó napjaiban ...
2017-12-24 08:11:01
Ünnepek - Mintegy 20 millió palack pezsgő fogy Magyarországon évente
... fordítanak még a Törleynél az energiafelhasználásra és a környezetvédelem...
2017-12-23 07:04:47
Német kormányalakítás - Merkel: január közepéig tarthat a kormányalakítási folyamat következő szakasza
... január 2-án, a szeptember 24-i Bundestag-választás utáni 99. napon kezdődhetnek. Így már biztos, hogy ez lesz a második világháború utáni német történelem leghosszabb kormányalakítása. Az eddigi rekord 86 nap volt, 2013-ban állította fel a CDU/CSU és az SPD.
A Forsa közvélemény-kutató intézet hétfőn ismertetett felmérése szerint a németek 71 százaléka neheztel a pártokra és v...
2017-12-18 15:32:27
EU-csúcs - Tusk: "drámaian nehéz" lesz a Brexit-tárgyalások második szakasza
...
Az ülést lezáró sajtóértekezleten Tusk úgy vélekedett, hogy a jövőbeli kapcsolatrendszerről szóló egyeztetések bizonyosan nehezebbek lesznek, mint a kiválás főbb kérdéseiről folytatott eddigi tárgyalások, s bár elméletileg lehetséges, "drámain nehéz" lesz megegyezni a kilépés tervezett, 2019. márciusi dátumáig.
Elmondta, a bennmaradó tagállamoknak belső előkészítő egyezt...
2017-12-15 17:09:58
Illegális bevándorlás - Avramopulosz: elfogadhatatlan, hogy Tusk hatástalannak nevezte a kvótarendszert
...
A csütörtökön kezdődő EU-csúcs előkészítésének keretében közzétett tanácsi dokumentumban kiemelték: az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy "a kötelező kvóták ügye rendkívül megosztó", a kérdés aránytalanul nagy figyelmet kapott gyakorlati jelentőségéhez képest, és a megközelítés így "hatástalannak bizonyult".
Mint írták, júniusig konszenzusra kell jutni a migrációs p...
2017-12-12 20:12:30
A világ legnagyobb Gömböc-szobra kerül a Corvin Sétányra
... egyetemein és múzeumaiban, többek között Oxfordban, a Princeton Egyetemen, valamint a windsori kastélyban, míg az úgynevezett könnyű Gömböcök akár online is beszerezhetők.
A közönség az eddigi legnagyobb, 2,5 méter magas Gömböc-szobrot a 2010-es shanghai világkiállítás magyar pavilonjában láthatta.
A Corvin Gömböc-szobor a Budapesti Corvin-negyed környezetében folyó tud...
2017-12-07 16:59:19
A nemzetközi sajtó Merkel vereségeként értékeli a kormányalakítás kudarcát
...
A Financial Times szerint ha véget ér a Merkel-korszak, az veszélyes helyzetet jelentene Európa számára. A londoni gazdasági napilap kommentárja szerint Angela Merkel kancellárságának eddigi időszakában növekedett Németország jóléte és politikai befolyása.
Brüsszelben és Párizsban élhet az a remény, hogy egy új német vezető szakíthat azzal az óvatos, lépésről lépésre hal...
2017-11-21 12:31:58
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 .....73 74 75 
Címkék: Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Donald Trump, Corvin Sétányra, Paul Ryan, Mitch McConnell, Mike Pence, Silvio Berlusconi, Csillag Mozgalom, Beppe Grillo, Luigi Di Maiónak, Princeton Egyetemen, Corvin Gömböc-szobor, Budapesti Corvin-negyed, Financial Times, Angela Merkel, róla szóló, migráció megfékezéséről, kormányalakítási folyamat, világ legnagyobb, nemzetközi sajtó, kormányalakítás kudarcát, nemzetközi hitelminősítő, pénteki felminősítés, republikánusok szenátusi, többi között, korábbi években, széles kárász, magyar bucó, harcsa érdemelte, eddigi gyakorlatot, mostani győztes, tudományos kutatásban, olasz jobbközépet, negyven százalékot, civil mozgalmat, szeptember 24-i, második világháború, eddigi rekord, ülést lezáró, kiválás főbb, kilépés tervezett, bennmaradó tagállamoknak, csütörtökön kezdődő, eddigi tapasztalatok, kötelező kvóták, kérdés aránytalanul, windsori kastélyban, úgynevezett könnyű, eddigi legnagyobb, 2010-es shanghai, veszélyes helyzetet, londoni gazdasági,
© 2013 TVN.HU Kft.