Regisztráció  Belépés
Szkripal-ügy - Julija Szkripal már nincs válságos állapotban
... tájékoztatása szerint a szakértők zártláncú térfigyelő kamerák több mint ötezer órányi felvételét tanulmányozzák, és 1350 olyan tárgyat vizsgálnak, amelyet bizonyítékként gyűjtött be a nyomozás eddigi szakaszában.
Nagy-Britannia a mérgezéses incidens után néhány nappal kiutasított 23 - a brit hatóságok szerint hírszerzési tevékenységet folytató - orosz diplomatát; ők már el i...
2018-03-29 22:07:28
Szkripal-ügy - Vérmintát kaphatnak Szkripaltól és lányától a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet szakértői, hazaenge
... laboratóriumban párhuzamosan vizsgálják a Salisburyben használt hatóanyagot.
Az azonosítási eljárás a brit kormány szerint legalább két hétig eltart, és célja a brit szakértők által elvégzett eddigi vizsgálatok eredményeinek független ellenőrzése.
A londoni felsőbíróság csütörtöki végzésében azonban az eljáró bíró felfedi, hogy Szkripaléktól a brit szakértők már vettek v...
2018-03-22 19:43:06
2018 után is folytatódik az adócsökkentés
... pedig a munkáltatói terhek mérséklésre?

2016 végén átfogó bérmegállapodást kötöttünk, ami hat évre szól. Ennek két fő eleme van: a közterhek csökkentése, és a bérek emelése. Az eddigi tapasztalatok kedvezőek.
Nőtt a gazdaság teljesítménye, több munkahely van, emelkedtek a keresetek.
A kormányzati adófilozófia alapját - miszerint a munkát ösztönözve a jövedelem...
2018-02-28 09:49:25
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
...
A cég péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy a devizában fennálló hosszú és rövid lejáratú orosz szuverén adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektet...
2018-02-24 07:03:52
A fidesztálib rendszert a korrupció tartja össze
... hvg.hu.

A korrupciós kockázat különösen nagy a közbeszerzéseknél. 2017-ben az állami szervek közel 1500 milliárd forinttal több közpénzt költöttek el , mint egy évvel korábban, ez minden eddigi költéshez képest is kiugróan magas érték. Ezért különösen aggasztó, hogy a magyar közbeszerzési statisztikák évek óta problémákat jeleznek.
A magyar gazdaság versenyképesség...
2018-02-22 19:59:09
Német kormányalakítás - Merkel és Seehofer üdvözli a szociáldemokraták döntését a koalíciós tárgyalás elkezdésé
... német szövetségi kormány így húsvét körül alakulhat meg. Ez lenne a harmadik nagykoalíció, és a negyedik kormány, amelyet Angela Merkel, a CDU elnöke vezet.
A kormányalakítás minden eddiginél hosszabb, a koalíciós tárgyalás is csak a tavaly szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás utáni 120. napon kezdődhet el. Az eddigi rekordot 2013-ban állították fel, amiko...
2018-01-22 08:34:29
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas h...
2018-01-12 23:37:38
Donald Trump visszavágott a róla szóló könyv írójának, "stabil zseninek" nevezve magát
... tanácskozás után tartott sajtóértekezleten mind Paul Ryan házelnök, mind Mitch McConnell, a republikánusok szenátusi frakciójának vezetője ékes szavakkal és hosszasan dicsérte Donald Trump eddigi elnöki tevékenységét. Mike Pence alelnök a többi között a Trump-elnökség gazdasági eredményeit emelte ki.
Újságírói kérdésekre válaszolva Trump ismételten cáfolta, hogy kampányának ...
2018-01-06 19:33:03
Szoros versenyben győzött a balin az év hala közönségszavazáson
... információk.
Felidézte: a korábbi években a nyúldomolykó, a kősüllő, a széles kárász, a menyhal, a magyar bucó, a kecsege, a compó, míg tavaly a harcsa érdemelte ki az év hala címet. Az eddigi gyakorlatot követve a mostani győztes sem kap aranyérmet, jutalma csupán annyi, hogy nagyobb figyelem övezi a tudományos kutatásban és az ismeretterjesztésben - fogalmazott, hangsúlyozv...
2018-01-01 13:55:58
Évértékelő - Belpolitikai váltásról és a migráció megfékezéséről szólt az év Olaszországban
... Silvio Berlusconi viszont egységbe rázta az olasz jobbközépet, amelynek népszerűsége már megközelíti a negyven százalékot. Berlusconi visszatérése az ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) eddigi sikerét is megfékezte, amihez az is hozzájárult, hogy a civil mozgalmat alapító Beppe Grillo a párt miniszterelnök-jelöltjének, Luigi Di Maiónak adta át a helyét.
2017 utolsó napjaiban ...
2017-12-24 08:11:01
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Julija Szkripal, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Donald Trump, Global Ratings, Angela Merkel, Paul Ryan, Mitch McConnell, Mike Pence, Silvio Berlusconi, Csillag Mozgalom, Beppe Grillo, Luigi Di Maiónak, befektetői kategóriába, fidesztálib rendszert, korrupció tartja, szociáldemokraták döntését, koalíciós tárgyalás, róla szóló, migráció megfékezéséről, szakértők zártláncú, nyomozás eddigi, mérgezéses incidens, brit hatóságok, azonosítási eljárás, brit kormány, brit szakértők, londoni felsőbíróság, eljáró bíró, munkáltatói terhek, közterhek csökkentése, bérek emelése, eddigi tapasztalatok, gazdaság teljesítménye, kormányzati adófilozófia, munkát ösztönözve, devizában fennálló, felminősítés nyomán, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, korrupciós kockázat, állami szervek, évvel korábban, magyar közbeszerzési, magyar gazdaság, harmadik nagykoalíció, negyedik kormány, kormányalakítás minden, tavaly szeptemberi, eddigi rekordot, nemzetközi hitelminősítő,
© 2013 TVN.HU Kft.