Regisztráció  Belépés
ooOoo
... vele született agresszivitásáról, olyan értékes tulajdonságait is kiölik, mint a tettre készség, kezdeményezés, lelkesedés és mások lelkesítése, bátorság, akaraterő.

Testi-lelki egészségükhöz minden más jegynél nagyobb szükségük van a fizikai igénybevételre. Harciasságuk legkönnyebben valamilyen, karakterükhöz illő sporttal vagy harcművészeti irányzattal terelhető egész...
2018-09-13 23:24:31
A kínai színház áll a szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál középpontjában
... Szabadkára. Az előadás Vörösmókusországban játszódik, ahol minden mókus farka vörös. Misi mókus viszont fekete farokkal született, ezért a társai kiközösítik. Egy napon mégis rábízzák az egész ország téli élelmiszerkészletének őrzését, ám valaki ellopja a felhalmozott finomságokat, Misi pedig társaival elindul, hogy felgöngyölítse az eltűnt mogyorók ügyét.
A kísérőrendezvény...
2018-09-09 13:01:56
Csóti György: CEAUSESCU SZELLEME ROMÁNIÁBAN
... joggyakorlatot.

A magyar kül- és nemzetpolitika legfontosabb feladata most Erdély vonatkozásában a sovén megfélemlítési folyamat megállítása. Ez már nem csak Beke István és Szőcs Zoltán ügye, ez az egész erdélyi magyar nemzeti közösség sorsát meghatározó kérdés. A célpont nem a két székely fiatalember, hanem az erdélyi, bánsági, partiumi és máramarosi magyar emberek. Ma...
2018-09-07 22:56:59
Brexit - Theresa May: nem lesz újabb népszavazás
... az a demokrácia és a népszavazásba vetett választói bizalom súlyos elárulása lenne.
A brit miniszterelnök közölte: éppen ezért nem fog engedni azoknak, akik újra meg akarják nyitni az egész ügyet egy második referendummal.
Tavasszal országos kampánycsoport alakult People's Vote - a Nép szavazata - névvel ismert közéleti személyiségek, politikusok és üzleti vezetők részvé...
2018-09-02 10:17:04
Juncker: át kell térni az állandó nyári időszámításra
... szükség esetén tegyen javaslatot a módosításra.
Az EP indoklása szerint az állampolgári kezdeményezések azt mutatják, hogy a márciusban és októberben esedékes óraátállítás körül az egészségi hatások miatt nagy a lakossági aggodalom, az óraátállítással elérhető energiamegtakarítás viszont jelentéktelen mértékű.
A szabályozás felülvizsgálata Finnország kezdeményezésére ke...
2018-08-31 12:42:09
Tőkés László meglátogatta a terrorizmus vádjával elítélt magyarokat
... sajtótájékoztatóján Tőkés László elmondta: úgy érezte, hogy szabad emberek ültek egymással szemben a látogatószobában, ahol azonban csak telefonon hallhatták egymást.
Fontosnak nevezte, hogy az egész erdélyi magyar közösség megfélemlítési kísérlete után a bebörtönzöttek azt üzenték: nincs helye a meghunyászkodásnak, egyenes gerincre és hitre van szükség.
Tőkés László az...
2018-08-22 23:30:02
Uniós biztos: Brüsszel fellép az állampolgársággal kereskedő tagállamokkal szemben
... legalább egy évig.
"Az állampolgárság megadása komoly biztonsági kockázatot is jelent, mert a kedvezményezettek megszerzik az EU polgárainak járó valamennyi jogot és szabadon mozoghatnak az egész EU-ban" - fejtette ki az uniós biztos, aláhúzva: "nem akarunk trójai falovakat az EU-ban".
Az állampolgársági ügyek ugyan a nemzetállamok hatáskörébe tartoznak, de "ha egy EU-ta...
2018-08-07 22:57:47
SÁRDY JÁNOS - színész
... operaelőadásra, hogy őt láthassa, hallhassa, de ez bosszantotta azokat a kollegáit, akik ugyan iskolázottabb hangjuk volt, de az opera rajongókon kívül senki nem ismerte őket.
Sárdyt azonban az egész ország szerette, különösen a filmjei, a Mágnás Miska, a Rákóczi nótája és a Déryné voltak népszerűek.
Egész életben megmaradt, az egyszerű, kedves, játékos kedvű, vidéki f...
2018-07-31 11:52:51
VHS videomagnómra, DVD felvevőmre, mini hifimre, érdemes ennyi hibákért szervizeltetni?
Dobd ki az egész cuccot a csába. A CD-ken tárolt zenéket meg a pornó DVD és kazetták tartalmát másold át pendrive-ra vagy merevlemezre és a problémád legalább 20 évre meg van oldva. Ezzel az ügyet túl is tárgyaltuk.
...
2018-07-26 17:31:02
Paulina története
... Paulinának.Olyannyira, hogy miután sokáig sikertelenül ostromolta, végül már a korban egész vagyonnak számító 200 ezer drachmát ajánlott neki egyetlen közös éjszakáért cserébe — de a nő visszautasította ezt is.

Decius Mundus ettől annyira depr...
2018-07-25 13:05:40
1 2 3 ...................243 244 ..........364 365 ..........485 486 487 
Címkék: Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál, Csóti György, CEAUSESCU SZELLEME ROMÁNIÁBAN, Theresa May, Tőkés László, SÁRDY JÁNOS, Beke István, Szőcs Zoltán, Mágnás Miska, Decius Mundus, kínai színház, szabadkai Nemzetközi, állandó nyári, terrorizmus vádjával, állampolgársággal kereskedő, tettre készség, fizikai igénybevételre, társai kiközösítik, napon mégis, egész ország, felhalmozott finomságokat, eltűnt mogyorók, magyar kül-, sovén megfélemlítési, egész erdélyi, népszavazásba vetett, brit miniszterelnök, egész ügyet, második referendummal, állampolgári kezdeményezések, egészségi hatások, lakossági aggodalom, óraátállítással elérhető, szabályozás felülvizsgálata, állampolgárság megadása, kedvezményezettek megszerzik, egész EU-ban, uniós biztos, állampolgársági ügyek, nemzetállamok hatáskörébe, opera rajongókon, egész cuccot, problémád legalább, korban egész, látogatószobában, visszautasította, kísérőrendezvény, kezdeményezésére, kezdeményezések, állampolgársági, gyermekszínházi, óraátállítással,
© 2013 TVN.HU Kft.