Regisztráció  Belépés
Népszavazáson döntenek a fogvatartottak berettyóújfalui egészségügyi központjáról
... Hozzátette, a népszavazáson a lakosságnak arról kell döntenie, hogy a képviselőtestület vonja-e vissza a terület átadásáról hozott határozatát.
Csiba Gábor, a büntetés-végrehajtási egészségügyi központ kialakításának és működtetésének koordinálásáért felelős miniszteri biztos szerint a beruházás olyan lehetőség, amelyet nem lehet, nem érdemes kihagynia a városnak.
A mi...
2017-06-26 21:54:14
Brexit - Theresa May: a már Nagy-Britanniában élő külföldi EU-polgárok a Brexit után is maradhatnak
... EU-állampolgárok, akik a később meghatározandó határnapig legalább öt éve folyamatosan Nagy-Britanniában élnek, "letelepedett" státust kapnak, és ugyanolyan jogosultságok illetik majd meg őket az egészségügyi ellátásában, az oktatásban, a szociális juttatásokban és a nyugellátásban, mint a brit állampolgárokat.
Azok, akik a kijelölendő határnap előtt érkeznek, de a brit EU-ta...
2017-06-26 17:23:21
Megállapodott a kormányzati együttműködésről a brit Konzervatív Párt és a DUP
... követelések teljesültek is. Elmondta: Észak-Írország a következő két évben egymilliárd font (több mint 350 milliárd forint) pótlólagos költségvetési juttatásban részesül infrastrukturális, egészségügyi és oktatási fejlesztésekre.
Hozzátette: a konzervatívokkal kötött együttműködési megállapodás a jelenlegi parlament megbízatásának végéig érvényes, és a két párt minden törvény...
2017-06-26 14:02:44
Nem engedélyezett gyógyszert foglaltak le a pénzügyőrök Zalában
... elő a készítmény, amelynek eredetét
a sofőr nem tu...
2017-06-26 09:11:46
Jobbik: a Fidesz-kormány sajnálja a pénzt az egészségügytől
... hogy a kormány kampányszövegei szerint világszínvonalú a magyar egészségügy, valójában viszont csökkentett üzemmódban működnek kórházak. Bezárnak kórházi osztályok, előfordul, hogy az egészségügyi intézmény nem fogadja az érkező beteget, nem foglalkozik a szülő nővel és több napos hulla van a mosdóban - fogalmazott Lukács László György.
A helyzet súlyosságát az Állami Egészsé...
2017-06-25 15:02:13
Kórházigazgató: a jászberényi kórház minden osztálya és szakrendelője működik
... bezár a nyárra.
A megbízott főigazgató szerint a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház adományozó ünnepségén elmondott szavait "kiforgatták", és "rémhírt generáltak". Megjegyezte: az egészségügyi ellátás "rémhírekkel, valótlan állításokkal történő megzavarása elítélendő, nem a jobbítás irányába mutató, a betegek bizalmának megingatása egyben félelemkeltő".
Sinkó-Káli Róbert ...
2017-06-25 13:32:08
Duzzad a lábad és a bokád?
... természetesen az a legjobb, ha minél hidegebb vizet alkalmazunk.

3. Sós lábfürdő

A keserű só az egyik leghatékonyabb természetes alapanyag, mely segítségével számos egészségügyi problémától megszabadulhatunk. Magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően, a bőrön keresztül felszívódva helyreállítja a szervezetünkben megbomlott egyensúlyt. Töltsünk egy tálba an...
2017-06-24 17:29:04
Teljes kiszáradás fenyegeti az olasz ültetvényeket
... vízmennyiséget szabad használni, korlátozni kell többek között a közkertek és parkok öntözését, a járműmosást, az uszodák vízcseréjét. A rendelkezés nem vonatkozik a háztartások és egészségügyi intézmények ivóvíz-használatára, valamint a köztisztasági célokra használt vízre sem. A vízkorlátozás tiszteletbentartását a városi rendőrség és a római vízszolgáltató ellenőrzi.
...
2017-06-23 21:15:51
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... működik, hogy az emberek rokonaik, szomszédaik, ismerőseik gyógyszereit is kiváltják - hívta fel a figyelmet.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára leszögezte, hogy csak egy újabb egészségügyi álhírről van szó. A valóság az, hogy az e-recepteket vagy a beteg váltja ki a saját papírjaival vagy pedig egy ismerőse az úgynevezett felírási igazolással - közölte.
Jobbik: nem fej...
2017-06-23 16:43:12
MSZP: egyáltalán nem világszínvonalú a magyar egészségügy
...
Szakács László közölte: a Közbeszerzési Döntőbizottság a napokban 50 millió forint bírságot és 8,5 milliós perköltséget szabott ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központra, mert úgy írt ki közbeszerzést, hogy az egyetlen beszállító érdekében álljon. Ennek következtében lélegeztető gépeket, monitorokat nem sikerült beszerezni, viszont a szabálytalan kiírás csaknem 60 millió for...
2017-06-22 14:12:29
1 2 3 ............1281 1282 .......1922 1923 ......2562 2563 2564 
Címkék: Theresa May, Konzervatív Párt, Csiba Gábor, Lukács László György, Állami Egészsé, Jászberényi Szent Erzsébet Kórház, Sinkó-Káli Róbert, Rétvári Bence, Szakács László, Közbeszerzési Döntőbizottság, Állami Egészségügyi Ellátó Központra, fogvatartottak berettyóújfalui, kormányzati együttműködésről, brit Konzervatív, pénzügyőrök Zalában, jászberényi kórház, olasz ültetvényeket, magyar egészségügy, lakosságnak arról, képviselőtestület vonja-e, terület átadásáról, beruházás olyan, később meghatározandó, egészségügyi ellátásában, szociális juttatásokban, brit állampolgárokat, kijelölendő határnap, brit EU-ta, konzervatívokkal kötött, jelenlegi parlament, kormány kampányszövegei, egészségügyi intézmény, érkező beteget, szülő nővel, helyzet súlyosságát, megbízott főigazgató, egészségügyi ellátás, jobbítás irányába, betegek bizalmának, egyik leghatékonyabb, bőrön keresztül, szervezetünkben megbomlott, uszodák vízcseréjét, köztisztasági célokra, városi rendőrség, római vízszolgáltató,
© 2013 TVN.HU Kft.