Regisztráció  Belépés
Két hét múlva módosulnak a hitelfelvételre vonatkozó jövedelemszabályok
... elterjedését, mivel azok támogatják a kiszámíthatóságot és a fenntarthatóságot.
Az új adósságfék szabályoknak köszönhetően az MNB szerint a lakáshitelezés továbbra is dinamikusan, de még egészségesebb szerkezetben nőhet.
Az MNB honlapján elérhető legfrissebb adatok szerint júliusban a kihelyezett 82,9 milliárd forint összegű új lakáshitel 5,3 százalékánál választották az...
2018-09-15 08:10:53
ooOoo
... érzelmileg azonosulni tudnak velük, nagy energia befektetést, kreativitást, kezdeményezést követelnek (pl. saját vállalkozás, kreatív, előadói tevékenység, versenyszerűen űzött sportok) egészségesebb alternatívát jelenthetnek.

Kos: a csatakép része

A legforróbb fejű tüzes jegy, szinte csak a csatakép állandó szereplőjeként érzi elemében magát. Rámenőssége, ny...
2018-09-13 23:24:31
Az egészségesebb étrend segít csökkenteni a vízfelhasználást
...
"Az a fő üzenet, hogy ha egészségesebben kezdünk táplálkozni, akár hússal, akár húsmentesen, attól nemcsak egészségesebbek leszünk, hanem jelentősen csökken a vízfelhasználásunk is" - idézte a BBC Davy Vanhamet, az Európai Bizottság Joint Research Center (JRC) kutatóintézetének munkatársát.
Az élelmiszer-fogyasztás miatti vízfogyasztás naponta fejenként 2757 liter Nagy-...
2018-09-11 14:32:16
GUMICUKOR - recept
Sokkal egészségesebb, ha gyermekeinknek magunk, otthon készítünk gimicukrot. Sokkal olcsóbb, sokkal finomabb és alig kell hozzá valami alapanyag.

Hozzávalók:
2 dl frissen facsart gyümölcslé
1,5 evőkanál zselatin por (langyos folyadékban oldódó)
2 evőkanál friss citromlé
3 evőkanál méz

Elkészítése:
A gyümölcslé feléhez keverjük a zsela...
2018-08-31 13:42:03
Elemzők: a munkaerőpiac további optimizmust sugall
... gazdaság továbbra is 500 ezres munkaerő-tartalékkal rendelkezik az inaktívak jelentős számát, a közfoglalkoztatottak, a külföldre ingázók és a munkanélküliek számát tekintve.
Az egészségesebb foglalkoztatási szerkezet érdekében a központi államigazgatás hatékonyságának növelésével is több tízezer magasan képzett munkavállaló átvezetésére lenne szükség a versenyszférába - fejt...
2018-08-29 12:12:59
Sóterápia
... szerzetesek jöttek rá arra, hogy a sónak milyen terápiás hatásai vannak. A XIX. század elején egy lengyel orvos, Dr. Felix Bochkowsky arra figyelt fel, hogy a sóbányákban dolgozók sokkal egészségesebbek, mint más átlagemberek. Azaz a sóbányászok nem szenvedtek tüdőbetegségben.

Majd a II. világháború idején sok ember kényszerült menedékként ilyen sóbányákban bujdokolni é...
2018-08-28 20:42:13
A nyár slágere: citromfűtea
... problémára gyógyír lehet. Egy csésze citromfűtea nemcsak az idegeket nyugtatja meg, de segít az izmok ellazításában, illetve az álmatlanság leküzdésében is. A tea rendszeres fogyasztása egészségesebb idegrendszert eredményez, de kiválóan oldja a szorongást is.

A citromfű szabályozza a vércukorszintet is. A citromfű egy citrát nevű vegyületet tartalmaz, amely segít fennt...
2018-08-25 14:13:38
Nyári limonádéreceptek ...
... rozmaringgal

Nyáron az édes üdítőitalok helyett sokkal egészségesebb és frissítőbb alternatíva lehet a limonádé. Főleg akkor, ha ehhez minden szükséges hozzávaló megtalálható a kiskertünkben. Most olyan limonádés receptekről olvashat, amelyek nem is drágák...
2018-08-22 11:26:01
Haloterápia: a só csodálatos gyógyító ereje
... szerzetesek jöttek rá arra, hogy a sónak milyen terápiás hatásai vannak. A XIX. század elején egy lengyel orvos, Dr. Felix Bochkowsky arra figyelt fel, hogy a sóbányákban dolgozók sokkal egészségesebbek, mint más átlagemberek. Azaz a sóbányászok nem szenvedtek tüdőbetegségben.

Majd a II. világháború idején sok ember kényszerült menedékként ilyen sóbányákban bujdokolni é...
2018-08-22 10:32:36
Érdekes mondások
... Mail not found. Start whine-pout sequence? (Y/N)
Az eszkimók Isten fagyasztott népe!
Menj a templomba most! - kerüld el a karácsonyi tolongást!
Kocogj - és halj meg egészségesebben.
A kabátod elsô tuljdonosa meghalt benne!
Elvis él - A hülyék meg eltemették csórikámat!
Magányos így a nyeregben, mióta meghalt a ló.
DYNAMITE.COM not found. Explod...
2018-08-21 22:22:42
1 2 3 ....................253 254 ..........379 380 ..........505 506 507 
Címkék: Davy Vanhamet, Európai Bizottság Joint Research Center, Felix Bochkowsky, hitelfelvételre vonatkozó, egészségesebb étrend, munkaerőpiac további, nyár slágere, lakáshitelezés továbbra, csatakép része, legforróbb fejű, csatakép állandó, gyümölcslé feléhez, inaktívak jelentős, külföldre ingázók, munkanélküliek számát, egészségesebb foglalkoztatási, központi államigazgatás, sónak milyen, lengyel orvos, sóbányákban dolgozók, csésze citromfűtea, idegeket nyugtatja, izmok ellazításában, álmatlanság leküzdésében, citromfű szabályozza, citrát nevű, édes üdítőitalok, eszkimók Isten, templomba most, karácsonyi tolongást, kabátod elsô, limonadereceptek, vízfelhasználást, limonádéreceptek, tüdőbetegségben, egészségesebben, versenyszférába, foglalkoztatási, hitelfelvételre, hatékonyságának, egészségesebbek, vércukorszintet, gyogyszernelkul, gyermekeinknek, munkanélküliek, lakáshitelezés, versenyszerűen, szereplőjeként, államigazgatás, kezdeményezést, egészségesebb, vízfogyasztás, idegrendszert, ellazításában,
© 2013 TVN.HU Kft.