Regisztráció  Belépés
Április bolondja
... különös - gondoltam -, most azt hiszi, hogy egyedül van."

Egy darabig élveztem a helyzetet. Tisztán láttam minden mozdulatát. Délcegen, hatalmasan meredt elém a széles vállú, egészséges bácskai fiú. A lámpafény rásütött cigányos, fekete hajára. Meredt szemmel bámultam.

Gyanútlanul mozgott. Megtörölte homlokát. Azután vizet ivott. Máskor nem így iszik. Akkor n...
2015-04-01 22:50:56
FM: a hiányosságok gyors bejelentése segíti az élelmiszerbiztonsági vizsgálatokat
... kiemeli: a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ahogy eddig, ezután is kivizsgál minden hozzá érkezett értékelhető bejelentést és megtesz minden szükséges intézkedést, hogy egészséges élelmiszerek kerüljenek a vásárlókhoz. A hivatal meghatározott szempontok alapján rendszeresen, éves monitoringterv szerint vizsgálja a Magyarországon forgalomban lévő élelmiszereket. Em...
2015-04-01 22:06:34
Diplomáciai botrányt kavart Vojislav Seselj
...
A hágai börtönéből súlyos egészségi állapota miatt ideiglenesen szabadlábra helyezett, és azóta visszarendelt politikus tettével állítása szerint azoknak a horvát vezetőknek üzent, akik "hónapok óta támadják". "Az usztasa horvát államnak üzenek" - hangoztatta a Szerb Radikális Párt (SRS) elnöke, mielőtt felgyújtotta volna a szomszédos Horvátország lobogóját.
Megismételte...
2015-04-01 22:06:15
5 világhírű magyar és találmányai
... egyetlen magyar tudós, aki magyarországi tudományos ...
2015-04-01 21:34:01
101 éves néni a dédunokájával
... dédunokáját, meghalt.
Aznap engedtek ki minket a kórházból, és úgy döntöttem, jó ötlet lenne, ha a kislányommal meglátogatnánk a nagyit, aki akkor már egy ideje kórházban feküdt az egészségi problémái miatt" - magyarázta a hírcsatornának Sarah, majd hozzátette, a fotót ő készítette és álmában se gondolta volna, hogy hamarosan egy egész világ nézegeti majd.
- Pedig így l...
2015-04-01 21:17:53
Felvirradt ismét Húsvétnak ünnepe,
... szülők jól nevelt lányának!
Elmondom én gyorsan jövetelem célját:
Megöntözöm most a környék legszebb lányát.
Kívánok e háznak hát mindenből eleget,
Főképp békességet, egészséget és szeretetet!...
2015-04-01 21:03:00
Meghatóan cuki videó - Magyarország az én hazám
A zene gyógyító ereje fesztivál célja, hogy bizonyítsa, hogy a zene mindenkit összeköt, szegényt, gazdagot, egészséges és beteg embert egyaránt.
........Magyarország az én hazám -
A klipben egy vak és mozgásában korlátozott kisfiú énekel. Nem lehet kibírni sírás nélkül!
Nézzétek meg Ti is!
Videó
...
2015-04-01 20:27:20
Hogyan szabaduljunk meg a bőrhámlástól az ujjakon?
... szervezetünket. Igyon elegendő vizet, napi 8-10 pohárral és így a bőre sem lesz dehidratált. Az elegendő vízbevitel segíti az emésztőrendszer méregtelenítését és a bőre is fényes lesz és egészséges. A víz mellett a kókusz lé és egyéb gyümölcslevek is fontosak, emellett érdemes kerülni az alkoholt, a teát, a kávét és az üdítőitalokat.

Zab

Töltsön meg egy nagy ...
2015-04-01 20:19:30
Az ivóvíz 10 gyógyhatása
... megfelelő és rendszeres vízfogyasztás sok jótékony hatással bír, ráadásul a vízben nincsenek kalóriák, nincs zsír, szénhidrát vagy cukor. A mindennapi vízfogyasztás elengedhetetlen feltétele egészségünk fenntartásának.
Az ivóvíz 10 legfontosabb gyógyhatása:

1, Segít a fogyásban

Minden egészségügyi szakértő legalább 8-10 pohár vizet javasol naponta ahhoz,...
2015-04-01 20:16:56
Tallóztam
...
Okosodjunk...


Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meg hoszabíja az ember életét, igaz ez?
Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meg hoszabíthatjuk a kocsink életét azz...
2015-04-01 18:33:57
1 2 3 ...........3313 3314 .....4970 4971 ......6625 6626 6627 
Címkék: Vojislav Seselj, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Szerb Radikális Párt, hiányosságok gyors, darabig élveztem, széles vállú, lámpafény rásütött, hivatal meghatározott, hágai börtönéből, horvát vezetőknek, usztasa horvát, szomszédos Horvátország, kislányommal meglátogatnánk, ideje kórházban, egészségi problémái, hírcsatornának Sarah, egész világ, környék legszebb, zene gyógyító, zene mindenkit, elegendő vízbevitel, emésztőrendszer méregtelenítését, vízben nincsenek, mindennapi vízfogyasztás, aerobikus testedzés, ember életét, ember szíve, kocsink életét, méregtelenítését, emésztőrendszer, elengedhetetlen, élelmiszereket, szervezetünket, fenntartásának, magyarországon, monitoringterv, meglátogatnánk, élelmiszerlánc, hírcsatornának, hoszabíthatjuk, gyümölcslevek, dédunokájával, visszarendelt, szívdobogását, üdítőitalokat, vizsgálatokat, elhasználódik, vízfogyasztás, meghatározott, magyarországi, szabaduljunk, bőrhámlástól, felgyújtotta, kislányommal, magyarország, élelmiszerek, legfontosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.