Regisztráció  Belépés
Ecker János: A genderizmus nem tudomány
... szubdiszciplínája - a fizikai tudományok analógiájára.

A probléma ott van, hogy a humán és reál tudományokat nem lehet párhuzamba állítani. Felmerül a kérdés, hogy létezik-e egyáltalán olyan, hogy ,,társadalomtudományok", így, többes számban. Vajon a politológia, a szociológia és a közgazdaságtan önálló tudományágaknak minősülnek-e?

A közgazd...
2018-08-18 17:18:45
Gondolatok...
...

"Néha olyan körülményekbe képzeljük magunkat, amilyent az isteni gondviselés egyáltalán nem szabott ránk; félünk ezernyi szenvedéstől, amelyek közül soha egyetlen egyet sem kell átélnünk."


(C.H. Spurgeon)


[kep...
2018-08-18 12:17:47
Az MNB 9 millió forintra bírságolta a Korona Takarékot
... álló ügyfelek ugyanis a fizetést illetően nem feltétlenül érintkeznek közvetlenül egymással, így eltérő információjuk van a fizetési műveletek lebonyolításáról, bizonyos adatokkal pedig egyáltalán nem rendelkeznek. Ezért az MNB fontosnak tartja a pénzforgalmi szabályok betartásának ellenőrzését, elítél minden jogszabályszegést és ennek megfelelően a továbbiakban is kellő szigorral...
2018-08-18 11:53:19
Megbocsátok. Nem olyan régen, életemben először, úgy mondta
Megbocsátok.

Nem olyan régen, életemben először, úgy mondtam ki ezt a szót, hogy közben a harag, a csalódottság, az elkeseredés, a kiábrándultság és fájdalom érzése egyáltalán nem volt meg bennem. Helyette volt megkönnyebbülés, szeretett, béke, elfogadás és megértés.
Soha nem éreztem még olyat, mint akkor, amikor úgy mondtam ki azt, hogy megbocsátok, hogy közben té...
2018-08-18 08:26:32
Alkothatunk új szavakat?
Gaspaz, a sarokra, de nem gond egyáltalán.

polgártárs - társvezető

Utóbbinak utánanéztem a gugliban, és írjak egybe, külön és kötőjellel is.

epertitok...
2018-08-17 20:07:23
Mégsem tartom becsületes dolognak...
... mond: ,,kicsoda vagy te, óh ember, hogy versengsz Istennel?" Gondolj arra, hogy te teremtmény vagy, és Isten a Teremtő. Bukott teremtmény vagy, megromlott értelemmel. Tudod egyáltalán, mi a becsületes? Felelősségre mered vonni Istent? Pál arra céloz, tanuljuk meg, hogy a porban van a helyünk. Én, a teljesen megromlott, kétségbe merem vonni Isten becsületességét? A nagy,...
2018-08-17 12:32:10
Szeretet
... képest, akik elköteleződnek a szeretet felé azzal, hogy következetesen szeretetet tükröző cselekedeteket hajtanak végre. Ebben az értelemben Fromm fenntartja, hogy a szeretet végső soron egyáltalán nem egy érzés, hanem inkább egy elköteleződés afelé, hogy szerető cselekedeteket hajtunk végre más felé, vagy sok ember felé egy kiterjesztett időszak alatt. Fromm úgy írja le a szerete...
2018-08-17 00:40:12
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... ,,lyukak" miképpen tölthetők be úgy, hogy a költséges (és alkalmasint kellemetlen) választási procedúrát ne kelljen megismételni pl. egy-egy városban vagy egy egész megyében? S egyáltalán, a rendszer működhet-e úgy, hogy a 4 éves ciklusban nem pótoljuk a feljebb lépők, esetleg visszahívottak vagy más okból kiesők megüresedett helyét? Stb. stb.

C) Oktatás-n...
2018-08-16 15:57:45
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... ,,lyukak" miképpen tölthetők be úgy, hogy a költséges (és alkalmasint kellemetlen) választási procedúrát ne kelljen megismételni pl. egy-egy városban vagy egy egész megyében? S egyáltalán, a rendszer működhet-e úgy, hogy a 4 éves ciklusban nem pótoljuk a feljebb lépők, esetleg visszahívottak vagy más okból kiesők megüresedett helyét? Stb. stb.

C) Oktatás-n...
2018-08-16 15:15:20
Szép napot mindenkinek!
... hálásak voltak neki és azt is felajánlották, hogy ha esetleg fontolóra venné, a másik két játszótér felújításában ők is segítenek a képviselő-testületi tagnak. A polgármester viszont egyáltalán nem volt elragadtatva a dologtól, ennek pedig hangot is adott a következő testületi megbeszélésen.
"Én soha nem gondoltam, hogy abból, hogy vitetek homokot a homokozóba és lefestem az ...
2018-08-16 07:12:06
1 2 3 ............2520 2521 ......3780 3781 .......5039 5040 5041 
Címkék: Ecker János, Korona Takarékot, Siklósi András, magyar nemzeti, fizikai tudományok, közgazdaságtan önálló, isteni gondviselés, fizetést illetően, fizetési műveletek, pénzforgalmi szabályok, teljesen megromlott, szeretet felé, értelemben Fromm, szeretet végső, elköteleződés afelé, kiterjesztett időszak, egész megyében, rendszer működhet-e, feljebb lépők, polgármester viszont, következő testületi, lebonyolításáról, megkönnyebbülés, tízparancsolata, becsületességét, tudományágaknak, közgazdaságtan, kiábrándultság, következetesen, visszahívottak, cselekedeteket, elköteleződnek, információjuk, elköteleződés, kiterjesztett, körülményekbe, felajánlották, felújításában, megbeszélésen, megüresedett, tudományokat, pénzforgalmi, megismételni, betartásának, csalódottság, rendelkeznek, analógiájára, továbbiakban, ellenőrzését, polgármester, szenvedéstől, felelősségre, elragadtatva, feltétlenül, alkothatunk, érintkeznek, alkalmasint, szociológia, politológia, kellemetlen, megfelelően, utánanéztem, megbocsátok, közvetlenül,
© 2013 TVN.HU Kft.