Regisztráció  Belépés
Elfogadták a hetedik alaptörvény-módosítást
... családi életének, valamint otthonának sérelmével.
Az alaptörvény hatályos szövege lehetővé teszi, hogy törvény vagy helyi önkormányzat a közrend, a közbiztonság, a közegészség és a kulturális értékek védelme érdekében, a közterület meghatározott részén jogellenessé minősítheti az életvitelszerű közterületi tartózkodást. A mostani módosítással - október 15-től - megtiltották a...
2018-06-20 15:42:17
Piarista iskola a Határőr utcában
... megoldást képviselnek. Célunk, hogy a leendő épület számos közösség számára - diákok, tanárok, keresztény közösségek, cserkészek stb. - otthont adhasson, emellett a környék egyfajta kulturális központjaként is működhessen. Bár az új iskola nem a városközpontban épül, mégis jól megközelíthető kell, hogy legyen, ennek fejlesztésén a városvezetéssel már folynak egyeztetések." .......
2018-06-19 00:56:29
Vb-2018 - Továbbra is népszerű a szurkolói zóna
... miatt - több helyszínen összegyűltek a stadionokon kívül. Ezek a spontán kezdeményezések jelezték, hogy a drukkerek családtagjaik, barátaik társaságában, nagyobb közösségekben egyfajta kulturális eseményként szeretnék megélni a világbajnokság történéseit. Az együttlét többről szólt, mint magáról az adott mérkőzés közös megnézéséről.
A FIFA Fan Fest a 2006-os németországi vb-t...
2018-06-17 16:11:49
Nagyon Balaton - Mintegy negyven program a nyár végéig
...
"Az induláskor az alapgondolat az volt, hogy a hazai és a külföldi turisták számára egyaránt vonzóvá tegyük a térséget kulturális és egyéb programokon keresztül" - idézte fel Lobenwein Norbert főszervező az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti műsorában.
Az idei újdonságok közé tartozik, hogy a tó körül tizenhét ponton egy-egy panorámakeretet állítottak fel, amelyen ker...
2018-06-15 12:51:30
Kilenc ország alkotói mutatkoznak be a Határtalan dizájn kiállításon
... Fine Arts and Design in Bratislava, Studio S+M+L_XL - Metal and Jewel által rendezett Új Konstelláció/New Constellation című kiállítás is.
A Nemzetközi Visegrádi Alap és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrejött kiállítás teremtette meg a lehetőségét a Határtalan Design Díj megalapításának, amelyet a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. támogatásával adna...
2018-06-14 14:32:13
Fülöp Péter igazgathatja tovább a Csiky Gergely Színházat
... nyelvvizsgát. Előírták azt is, hogy a pályázatnak tartalmaznia kell az irányításra, működtetésre vonatkozó szakmai programot, művészeti koncepciót, üzleti tervet, alkotótársak felsorolását, a kulturális, művészeti, szórakoztató rendezvények látogatottságának emelésére irányuló törekvéseket és a gazdálkodás hatékonyságát növelő elképzeléseket is.
Fülöp Péter az előterjesztés m...
2018-06-14 10:32:06
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is. (MTI)

Sajnos kénytelen voltam a teljes hírt ide biggyeszteni, mert minden szava aranyat ér. Ízlelgessük szépen!

Az már eleve sz...
2018-06-13 20:37:29
Költségvetés - Folytatódnak a kulturális nagyberuházások
... milliárd forint jut majd.
A művészeti intézmények 19,4 milliárd forint támogatást kapnak, ebből csaknem 1 milliárdot tesznek ki a beruházások és felújítások költségei.
Az egyéb kulturális intézmények finanszírozására 2,4 milliárdot fordítana a kormányzat, ebből a keretből beruházásokra 141 millió forint juthat.
A Makovecz Imre Alap 1,4 milliárd, míg a Thália Színház...
2018-06-13 17:12:42
Pro Cultura Christiana-díjban részesült Varga Dezső restaurátor
... visszatérő betegségek okozta megpróbáltatások elviselésében" - olvash...
2018-06-13 16:01:58
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról."

A kormánypárti hozzátette azt is, "Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is."

A lakhatási válság ma milliókat érint Magyarországon, a csillagászati lakbérek még több embert löknek az utcára.


http://h...
2018-06-12 22:05:51
1 2 3 .....................135 136 ...........203 204 ...........269 270 271 
Címkék: Nagyon Balaton, Fülöp Péter, Csiky Gergely Színházat, Cultura Christiana-díjban, Varga Dezső, FIFA Fan Fest, Lobenwein Norbert, Fine Arts, Studio S+M+L, Nemzetközi Visegrádi Alap, Nemzeti Kulturális Alap, Határtalan Design Díj, Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt, Makovecz Imre Alap, Thália Színház, szurkolói zóna, nyár végéig, szívnek szakadni, kulturális nagyberuházások, alaptörvény hatályos, kulturális értékek, közterület meghatározott, életvitelszerű közterületi, mostani módosítással, leendő épület, környék egyfajta, városközpontban épül, stadionokon kívül, spontán kezdeményezések, drukkerek családtagjaik, világbajnokság történéseit, együttlét többről, adott mérkőzés, 2006-os németországi, külföldi turisták, térséget kulturális, idei újdonságok, pályázatnak tartalmaznia, gazdálkodás hatékonyságát, kormánypárti képviselő, teljes hírt, művészeti intézmények, egyéb kulturális, keretből beruházásokra, kormánypárti hozzátette, lakhatási válság, csillagászati lakbérek,
© 2013 TVN.HU Kft.