Regisztráció  Belépés
Huszonkét fős kerettel készül a jégkorong-válogatott új kapitánya
... világbajnokságot, de részt vettek a 2016-os A csoportos vb-n Szentpéterváron. Benk András a keret egyetlen játékosa, aki a 2008-as szapporói divízió I-es világbajnokságon élvonalba jutott magyar együttesben is szerepelt.
A másik Vas János lehetett volna, ám ő úgy döntött, hogy a finnek elleni öregfiúk mérkőzésen fog játszani 16 órától, ezért helyette egy fiatal bizonyíthat a ...
2017-09-20 19:14:04
Férfi kosárlabda Eb - Ivkovics: több mint ötszáz üzenetet kaptam
... tudtunk mobilizálni" - vetette fel Ivkovics, majd rátért a spanyolok elleni mérkőzésre. Erről kifejtette, mindenképp szeretnének közös csapatfotót a sztáralakulattal, elvégre a magyar együttesben ez nagy szó lenne azoknak, akik még a kezdőötösbe sem férnek be a klubjaikban.
"Igazából a spanyolokon múlik, hogy mennyire lesz élvezetes a meccs. Ha komolyan vesznek minket, akkor ...
2017-09-06 12:12:02
Elhunyt Holger Czukay, a Can alapítója
... bukkant rá a lakásában. A halál oka egyelőre nem ismert.
A Can 1967-ben alakult Kölnben, tehát idén lenne 50 éves, bár a zenekar 1999-ben befejezte tevékenységét. Története során az együttesben kilencen is megfordultak, közülük a négy alapító játszotta a legfontosabb szerepet, a kvartettből már csak Irmin Schmidt billentyűs-vokalista él. A gitáros, hegedűs és vokalista Michae...
2017-09-06 11:22:05
Magyar-lett - Lovrencsics: mindenki csúszott-mászott a sikerért
... találni, de utána, a második félidőben Gulácsi Péter két védése ismét előre lökött bennünket. Ezután megszereztük a harmadik gólunkat, sőt lehetett volna még több is."
Hozzátette, az együttesben Dzsudzsák Balázs és Varga Roland személyében két rendkívül jó pontrúgó van, és mivel magas emberei is vannak, ez egy remek fegyver a válogatott számára.
A második gólt szerző Sza...
2017-09-01 07:04:21
Magyar-lett - Storck: nagy elismerés a telt ház
... az RB Leipzig kapusa.
A válogatottba két év után újra meghívott Varga Roland kijelentette, a három pont megszerzése a cél. A ferencvárosi játékos Storcknál először van a nemzeti együttesben, de jó megérzései vannak pályára lépését illetően.
Csütörtökön 20.45-kor a Groupama Arénában kezdődik a magyar-lett mérkőzés, amelyen a hazai keretből Márkvárt Dávid nem lesz bevethet...
2017-08-30 21:33:30
Jövő héten harmadszor rendezik Mezőhegyesen a fiatal fogatlovak vb-jét
... képességeit. Később a kettes-, vagy a négyesfogat építésekor már az összhangra, az együttes munkára irányul a figyelem, de akkor építhetünk eredményes kettes- és négyesfogatot, ha az együttesben szereplő lovak egyénileg is nemzetközi színvonalon teljesítenek" - mondta Pap István Tibor, a házigazda Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. vezérigazgatója.
Az érdeklődőket koncer...
2017-08-29 14:02:22
Kalmár szerződést bontott a Bröndbyvel, a DAC-ban folytatja
... dunaszerdahelyi DAC-ban folytatja.
Kalmárt 2...
2017-08-09 13:52:03
Kínai klubhoz igazolt a magyar válogatott jégkorongozó
... második számú orosz bázisú ligában (VHL) szerepel, ami az élvonal (KHL) előszobájának felel meg. A Heilongijang a KHL-es Kunlun Red Star farmcsapata, szerződése értelmében Csányi mindkét együttesben játszhat.
Csányi számára nem ismeretlen a világ egyik legerősebb bajnoksága, hiszen rövid ideig játszott a KHL-ben, valamint két idényen át annak juniorbajnokságában (MHL).
...
2017-08-09 12:32:03
Vívó-vb - Negyedik a férfi párbajtőrcsapat
... felkészülést. Utóbbi azóta a szövetség megbízott főtitkára lett, és a vb-re csapatvezetőként utazott ki. Az olimpiai harmadik helyezett együttesből így Rédli és Somfai volt most ott az együttesben, de utóbbi csak az utolsó mérkőzésen vívott.
Eredmények (a vb honlapjáról):
férfi párbajtőr, csapat:
----------------------
a 32 között:Magyarország-Marokkó 45-28...
2017-07-25 17:44:24
Can - Először együtt a legendás német krautrock zenekar kislemezei
... tripla vinylen, CD-n és letöltési kóddal is kiadták.
A Can 1967-ben alakult Kölnben, tehát idén lenne 50 éves, bár a zenekar 1999-ben befejezte tevékenységét. Története során az együttesben kilencen is megfordultak, közülük a négy alapító játszotta a legfontosabb szerepet, a kvartettből már csak ketten élnek. Irmin Schmidt billentyűs-vokalista, valamint a basszusgitáros, elek...
2017-07-07 15:07:53
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Elhunyt Holger Czukay, Benk András, Irmin Schmidt, Gulácsi Péter, Dzsudzsák Balázs, Varga Roland, Groupama Arénában, Márkvárt Dávid, István Tibor, Nemzeti Ménesbirtok, Tangazdaság Zrt, KHL-es Kunlun Red Star, fiatal fogatlovak, magyar válogatott, férfi párbajtőrcsapat, legendás német, csoportos vb-n, keret egyetlen, 2008-as szapporói, finnek elleni, fiatal bizonyíthat, spanyolok elleni, magyar együttesben, spanyolokon múlik, zenekar 1999-ben, együttesben kilencen, négy alapító, legfontosabb szerepet, második félidőben, harmadik gólunkat, együttesben Dzsudzsák, remek fegyver, válogatott számára, második gólt, három pont, ferencvárosi játékos, nemzeti együttesben, magyar-lett mérkőzés, hazai keretből, négyesfogat építésekor, együttes munkára, együttesben szereplő, házigazda Nemzeti, érdeklődőket koncer, világ egyik, szövetség megbízott, vb-re csapatvezetőként, olimpiai harmadik, utolsó mérkőzésen, csapatvezetőként, sztáralakulattal, világbajnokságot, világbajnokságon, dunaszerdahelyi, párbajtőrcsapat,
© 2013 TVN.HU Kft.