Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - A spanyol és a német kormány fokozott együttműködést szorgalmaz Afrikával
...
"Nem csupán Afrikáról kell beszélnünk, hanem Afrikával kell beszélnünk" - fogalmazott Angela Merkel, aki kétnapos látogatásra érkezett a dél-európai országba.

Pedro Sánchez kifejtette: minél nagyobb a szakadék Európa és Afrika között a gazdasági, társadalmi fejlődés, valamint az emberi jogok védelmét, és a politikai stabilitást tekintve, "annál nagyobb lesz a Földk...
2018-08-11 18:35:13
Megkezdődött Debrecenben a huszadik katonazenekari fesztivál
... vett katonai szerepből, megjelentek a polgári hétköznapokban, így a általuk egyfajta kézfogásjött létre a katonaság és a civil társadalom között. "A művészeti értéke mellett ezt az együttműködést is szeretnénk tovább erősíteni ezzel a fesztivállal mi itt Debrecenben" - hangoztatta Komolay Szabolcs.
"Ma a katonazenész a honvédségnek olyan tagja, akinél együtt van a hivatás, a ...
2018-08-10 10:14:24
Szlovén kormányalakítás - A szélsőbaloldali Baloldal párt támogatna egy kisebbségi kormányt
... Listája (LMS) párt elnökét.
A Baloldal a támogatásról szavazással döntött, amelyen a teljes tagság 40,81 százaléka vet részt, és amelyen a résztvevők 84,66 százaléka támogatta az együttműködést.
Az ötpárti koalíció 43 képviselővel rendelkezik a 90 fős parlamentben. A kormányalakításhoz 46 szavazatra lesz szükségük. A Baloldalnak 9 képviselője van az új összetételű törvé...
2018-08-10 10:12:22
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
... nagyon komoly "pozitív folyamat zajlik", mert a párt "szélsőséges, radikális" politikusoktól szabadul meg, ami megkönnyíti a közös gondolkodást, és lehetővé tudja tenni az esetleges együttműködést.
A politikus további kérdésekre válaszolva azt is elmondta, hogy a balliberális erők "XX. századi pártok", és a múltat képviselik, ezért velük nem törekszenek megegyezésre.
Ho...
2018-08-07 23:05:51
Az amerikai kongresszus megszavazta a Pentagon 2019-es költségvetését
... légvédelmi rends...
2018-08-02 07:05:08
Piacbővülésre számít a Saldo új vezérigazgatója
... mindamellett, hogy a jelenlegi ügyfeleiknek és partnereiknek még magasabb szakértői szintű szolgáltatásokat nyújtsanak - írták.
Balogh Ákos bővíteni és mélyíteni kívánja az együttműködést a hazai szakmai szervezetekkel, fiatal és családi vállalkozókat tömörítő szövetségekkel, ipari és innovációs klaszterekkel. Szakmai együttműködéseik közül pozitív példaként említhető a Pest ...
2018-08-02 07:04:37
Quim Torra: VI. Fülöp már nem a katalánok királya
... elnökkel készült interjú épp aznap jelent meg, amikor hét év után először ismét összeül a spanyol és a katalán kormányközi bizottság azzal a céllal, hogy "normalizálja" az intézményi együttműködést.
A tervek szerint főleg függőben lévő kérdésekkel foglalkoznak majd, egyebek mellett például pénzügyi vagy infrastrukturális területeken.
A katalán kormány szeretné megvitatni...
2018-08-01 17:12:06
Szlovén kormányalakítás - Zsákutcába jutottak a koalíciós tárgyalások
... nemzetgyűlésbe, ami megnehezítette a koalíciós tárgyalásokat.
Jansát két jobboldali párt is támogatja, de így is csak 36 mandátummal rendelkezik a 90 fős parlamentben. A vele folytatott együttműködést azonban erőteljes migránsellenes politikája miatt a baloldali pártok elutasítják.
Az elmúlt hetekben Sarec folyamatosan koalíciós tárgyalásokat folytatott a baloldali pár...
2018-08-01 14:41:48
Pompeo figyelmezteti az IMF-et: nehogy Pakisztán a kölcsönből kínai adósságát fedezze
... ki sem e...
2018-07-31 07:04:26
Tusványos - Romániai magyar média: a román sajtó támadásként értelmezte Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét
... felé vezető útja Magyarországon keresztül vezet.
...
2018-07-30 13:39:41
1 2 3 ............303 304 ......455 456 .......605 606 607 
Címkék: Megkezdődött Debrecenben, Orbán Viktor, Angela Merkel, Pedro Sánchez, Komolay Szabolcs, Balogh Ákos, német kormány, huszadik katonazenekari, szélsőbaloldali Baloldal, kisebbségi kormányt, egészségügy helyzetéért, amerikai kongresszus, katalánok királya, koalíciós tárgyalások, kölcsönből kínai, román sajtó, dél-európai országba, szakadék Európa, emberi jogok, politikai stabilitást, polgári hétköznapokban, általuk egyfajta, civil társadalom, művészeti értéke, honvédségnek olyan, támogatásról szavazással, teljes tagság, ötpárti koalíció, közös gondolkodást, esetleges együttműködést, politikus további, balliberális erők, múltat képviselik, jelenlegi ügyfeleiknek, hazai szakmai, katalán kormányközi, intézményi együttműködést, tervek szerint, katalán kormány, koalíciós tárgyalásokat, vele folytatott, baloldali pártok, elmúlt hetekben, szolgáltatásokat, együttműködéseik, kormányalakítás, szélsőbaloldali, vezérigazgatója, migránsellenes, együttműködést, politikusoktól, katonazenekari, hétköznapokban,
© 2013 TVN.HU Kft.