Regisztráció  Belépés
Üzletemberek 13 pontja
... tudsz segíts neki, de soha ne feledd, hogy a győztesek hada viszi előre a világot.
7. A kicsik tönkretesznek a nagyok nevelnek.
8. A bizonytalanság nem csak haszontalan, de egyenesen bűn is az üzleti világban
9. Az üzleti életben nincs objektivitás vagy szubjektivitás; csak résztvevőként vagy jelen.
10. Az üzlet kockázat, a kockázat pedig feladat.
11. Üzl...
2018-05-23 21:54:27
Spurgeon: Telve Isten iránti bizalommal
... olvasóm, kiálts azonnal, mert ez a legbölcsebb, amit tehetsz. Ne barátaid fülébe kiálts, mert még ha tudnak is segíteni rajtad, csak azért tehetik, mert Isten késszé tette őket rá. A legjobb egyenesen Istenhez fordulni, szóljon kiáltásunk közvetlenül hozzá! A legrövidebb út az egyenes út: fuss azonnal az Úrhoz, ne keress közvetítőket.

Gyakran így szólsz: "Sajnos, ...
2018-05-23 14:45:06
Igenis működik: fogyj banánnal!
... 2008-ban vált népszerűvé Japánban.

Hitoshi Watanabe, aki felesége tanácsára kezdett bele ebbe a fogyókúrába, közel 17 kilót fogyott. A banándiéta akkora divat lett, hogy Japánban egyenesen hiánycikké vált a banán. A diéta feltalálói szerint, ha banánt eszel, és szobahőmérsékletű vizet iszol, az magában fogyást eredményez, és nem számít, hogy a nap további szakaszában mi...
2018-05-22 16:42:45
Soha ne próbálj beavatkozni senki másnak az életébe.
... nehéz,és az út akadályokkal teli,hanem tarts ki,és tudd,hogy meg fogsz érkezni a célodhoz.
Ez a spirituális élet nem a bátortalan lelkeknek való,akik félnek szembenézni az igazsággal,és egyenesen belemenni a fénybe.
Légy erős,és szívedben bátor.
Tedd a kezed az ENYÉMBE,és ÉN irányítom minden lépésedet az úton,neked csak hagynod kell,hogy vezesselek.
Eileen Cadd...
2018-05-21 07:30:36
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
... tíz kilométerre. Ha a távoli csillagokra tekintünk, az elménk az egekbe, szó szerint csillagászati távolságokba ér el.

Néha, amikor ránézek valakire hátulról megfordul, és egyenesen rám néz. És néha hirtelen megfordulok, és találok valakit, aki engem bámul. A felmérések azt mutatják, hogy az emberek több mint 90 százalékának volt már ilyen tapasztalata.

Az ér...
2018-05-20 12:05:16
Kövér: Magyarország halhatatlan, amíg nemzedékei hisznek benne és tesznek érte
... hangsúlyozta Kövér László.
Magyarország készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson a kárpát-medencei és közép-európai szomszédságpolitikában, hogy a nemzeteket szétválasztó, olykor egyenesen szembefordító, a történelmi múltból táplálkozó bizalmatlanság helyébe bizalom lépjen - tette hozzá.
Azt mondta: nincs versenyképes Európa és Európai Unió erős európai nemzeti államok...
2018-05-20 07:05:25
Cannes - Véget ért a verseny, szombat este díjkiosztó
... Lee és a független David Robert Mitchell egy-egy filmje indult a versenyben, és olyannyira kevés volt az amerikai sztár idén a szemlén, hogy a Hollywood Reporter című amerikai szaklap egyenesen Cannes hanyatlásáról közölt cikket.
A hollywoodi megaprodukciók hiányában a híres cannes-i sétányon, a Croisette-en is kevesebb volt a filmes hirdetés, és a rossz idő is hozzájárulhat...
2018-05-20 00:06:36
A csíksomlyói Salvator kápolna
... egységesített formájában három különböző stílusban épült, művészi berendezésével a vidékies gótika, reneszánsz és a barokk jellegzetes és fontos emléke.

A kápolna szentélye egyenesen záródik, késői gótikus, boltozott, négyszögletes és alig három lépés hosszú. Keskeny nyílású csúcsíves diadalíve hét láb magas.

Hajója deszkamennyezetű, festett kazetákkal díszít...
2018-05-19 21:21:35
A hosszú élet az büntetés vagy ajándék?
......Éppenséggel az a MÉRHETETLENÜL OSTOBA, aki azt hiszi, Buddha szarozásával a krisztusi kegyelmet elnyeri!...
Az, meg egyenesen idióta, aki szerint Buddha, a "semmi fölé" akarta volna emelni az embert...

(Még Krisztus is röhögne egy ekkora méretű seggfejen...)
...
2018-05-18 03:00:47
Faber-Castell: Grip tárolós tripla hegyező ezüst
kapott helyett, így külön tudjuk a a színes ceruzákat, és a vékony, illetve a vastagabb grafit ceruzákat is hegyezni. A fogács minden esetben a hegyező tárolórészben gyűli...
2018-05-17 21:23:32
1 2 3 ...................922 923 .........1383 1384 ..........1843 1844 1845 
Címkék: Telve Isten, Rupert Sheldrake, Hitoshi Watanabe, Eileen Cadd, Kövér László, Európai Unió, David Robert Mitchell, Hollywood Reporter, MÉRHETETLENÜL OSTOBA, csíksomlyói Salvator, hosszú élet, büntetés vagy, győztesek hada, kicsik tönkretesznek, nagyok nevelnek, üzleti világban, üzleti életben, üzlet kockázat, kockázat pedig, legjobb egyenesen, banándiéta akkora, diéta feltalálói, magában fogyást, spirituális élet, bátortalan lelkeknek, távoli csillagokra, emberek több, nemzeteket szétválasztó, történelmi múltból, független David, amerikai sztár, hollywoodi megaprodukciók, híres cannes-i, filmes hirdetés, vidékies gótika, barokk jellegzetes, kápolna szentélye, krisztusi kegyelmet, ekkora méretű, vastagabb grafit, fogács minden, hegyező tárolórészben, deszkamennyezetű, berendezésével, bizalmatlanság, megaprodukciók, bizonytalanság, szubjektivitás, résztvevőként, négyszögletes, egységesített, tárolórészben, mérhetetlenül, hozzájárulhat, csillagászati, szembefordító, tönkretesznek, hanyatlásáról, üzletemberek,
© 2013 TVN.HU Kft.