|
|
|
... uraljàk.
Keletkezès,fenmaradás,
pusztulàs,megsemmisülès.
Az általunk ismert mikro
es makro kozmosz lényegi
ismérvei ezek.Az életünk,
a szamszara rövid,tömör összegzése.
Ez a fent felsorolt nègy
időszak,egyenkènt tovàbbi
húsz kissebb időszakra oszlik,
és mèg azok is kissebb
időegységekr... |
2017-04-22 14:56:23 |
|
|
|
|
|
|
... tegyük a csőrébe. Ha még annyira fiatal, hogy magától tátja a száját, könnyű dolgunk van, ha nem, akkor némi erőszakot alkalmazva a csőrét szétnyitva tegyük mélyen a torkába a falatokat. Egyenkét egyet, de egy etetésre 4-5 falatot kapjon. Legjobb a lisztkukac, de az nincs mindig kéznél. A csonti nem jó, és a sertéshús sem, mert a madaraknak mérgező. Jó lehet a nedves macskatáp is,... |
2015-04-28 17:49:56 |
|
|
|
|
|
|
Megnyitottam a GIMP programmal egy gif file-t, ahol 72 réteg volt egymáson. A rétegekből eltávolítottam néhányat, melyeket egyenkén el is mentettem jpg formátumba. Még maradt körülbelül 58 réteg egymáson, melyek egyenkénti eltávolítását későbbi időre akartam hagyni, ezért a projektet elmentettem .xcf formátumba. Igen ám, de amikor később megnyitottam az xcf formátumot, akkor csak ... |
2014-07-23 21:10:59 |
|
|
|
|
|
|
... tejszín
Elkészítés:
A tésztához a vizet felforraljuk a vajjal, majd belekeverjük a lisztet. Folyamatossan addig keverjük, amíg elválik a fazék oldalától. A tűzről levéve hagyjuk kissé kihűlni, majd egyenkét hozzáadjuk a tojásokat, sima tésztává dolgozzuk össze. Sütőlemezre diónyi halmokat nyomunk. A sütőt 160 fokra előmelegítjük, az aljára egy tesibe vizet t... |
2011-04-13 13:19:21 |
|
|
|
|
|
|
... tejszín
Elkészítés:
A tésztához a vizet felforraljuk a vajjal, majd belekeverjük a lisztet. Folyamatossan addig keverjük, amíg elválik a fazék oldalától. A tűzről levéve hagyjuk kissé kihűlni, majd egyenkét hozzáadjuk a tojásokat, sima tésztává dolgozzuk ös... |
2011-03-19 21:29:30 |
|
|
|
|
|
|
... tortadara
Elkészítés:
A 4 tojásfehérjéjét 2 evőkanál vízzel habosra keverjük, majd beletesszük a kristálycukrot, és tovább keverjük. Egyenkét hozzáadjuk a tojások sárgáját. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a darált mákkal, majd hozzákeverjük a masszához. Margarinna... |
2011-03-18 20:59:23 |
|
|
|
|
|
|
... nagyobb lábasba beleteszünk 2 dl vizet és a margarint, majd felforraljuk. Ezután hozzáadjuk a lisztet és simára keverjük, amíg elválik az edény falától. A tűzről levéve, még forrón beleütjük egyenként az egész tojásokat, és jól elkeverjük. A masszát habzsákba töltjük, és margarinnal megkent sütőlapra, 6-6 cm távolságra, diónyi halmokat nyomunk.
Előmelegített sütőben 230 foko... |
2011-01-30 21:03:30 |
|
|
|
|
|
|
... egészségesen fejlődhessen, elengedhetetlenül szükséges, hogy az egyes gyülekezeti tagok mindvégig kitartsanak, és folyamatosan növekedjenek az Úr Jézus Krisztusba vetett hitükben, és egyen-egyenként saját lehetőségeiknek megfelelően gondoskodjanak önmagukról, hogy növekedhessenek a szeretetben (Ef 4, 16). Isten ehhez a Gyülekezetben történő egyéni fejlődéshez komoly segítséget ado... |
2010-08-26 15:11:51 |
|
|
|
|
|
|
Ezt is köszönöm! Most csak egyenkét tudom berakni a képeket!!!... |
2009-12-04 09:30:56 |
|
|
|
|
|
|
... hozzáadjuk a tojás sárgáját, az étolajat és a maradék tejet. Ezt összekeverjük (lehetőleg a kézimixer dagasztó részével). Meleg helyen kelesztjük kb. 30 percig. Ha megkelt, két részre osztjuk. Egyenkén kinyújtjuk, megkenjük a pizzakrémmel, megszórjuk a kukoricával, majd a reszelt sajttal. Ezután feltekerjük, és ujjnyi szeletekre vágjuk. A tepsiben nem túl szorosan egymás mellé rak... |
2009-04-16 12:22:26 |
|
|
|
|