Belépés
Diós és mákos beigli
... szoktam, csak ledarálom a mákot és a diót porcukorral, a megkent cipókat vékonyan megkenem lekvárral és arra teszem a cukros mákot, ill. diót.) A megkelt cipókat vékonyra kinyújtjuk, egyenletesen elsimítjuk rajta a tölteléket. Arra ügyeljünk, hogy a tészta széléhez kb. 1 cm szélességben ne kerüljön töltelék. A tésztát felgöngyöljük, végeit benyomkodjuk. Tetejét kétszer 10 perces i...
2010-05-23 22:52:22
Mikrohullámú receptek
... egy edénybe rakjuk. Vizet öntünk alá és a maradék káposztát, valamint a 20 dkg füstölt kolbászt belevagdaljuk. Az edényt letakarjuk és 25 percig 500 W-on főzzük. A készülékből kivéve egyenletesen ráöntjük a tejfölt és további 3 percig 500 W-on összefőzzük.
Cigánypecsenye
Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, 15 dkg füstölt szalonna, 4 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál olaj, 1 fej vö...
2010-05-23 22:41:58
Mikrohullámú szakácskönyv
...


Mikrohullámú szakácskönyv

Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére

a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat.
b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó ...
2010-05-23 22:39:27
Káposztás pogácsa
... tejfölt adunk hozzá.)

Az összegyúrt tésztát lisztezett táblán vékonyra kinyújtjuk, kenőtoll segítségével a maradék olajjal megkenjük, majd a megdinsztelt, kihűlt káposztát egyenletesen elterítjük rajta.

A tésztát szorosan felcsavarjuk (úgy,mint a bejglit), kissé megnyomkodjuk, majd három részre hajtjuk úgy, hogy az egyik rész alulra, a másik felülre kerüljön....
2010-05-23 08:06:44
A Zuiyo-maru rejtélyes fogása
... jellemző. Valójában a vörös (és a fehér) izom a cápáknál is megtalálható, mint ahogy a legtöbb hal esetében is. Igaz ugyan, hogy főként a fehér izom dominál, de az olyan lassan és egyenletesen úszó cápafajták, mint az óriáscápa, jelentős vörösizomzatot is fejlesztenek. A tetem húsának vörös színét egyébként a vérmaradványok is okozhatták.

4) A cápák esetében az orrnyíl...
2010-05-22 20:55:24
Recept
... vaníliakrémmel együtt, a rummal ízesítjük. Egyenletesn a tésztára kenjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, a vége felé először a habfixálót, majd apránként a cukrot szórjuk...
2010-05-21 18:26:49
Recept
... az olajat és újra kikeverjük. A tojássárgájához hozzákeverjük a lisztes keveréket, azután a tojásfehérjét is. A piskótát beleöntjük a kivajazott, kilisztezett tepsibe. A piskótára egyenletesen ráöntjük a pudingot és megsütjük. Nem kell félni, a megsült tészta hullámos lesz.

A tejből, a pudingporból és a cukorból sűrű krémet főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt. A ...
2010-05-21 18:21:36
Harmónia....
... is gondolj: A világfa. Vedd fel a fa pozícióját, mintha jógáznál. Emeld magasra karjaidat, éld át, hogy lábadal a földet, karjaiddal az eget kötöd össze. Nyújt...
2010-05-21 14:41:20
Túrós-Rebarbarás Süti
... elkeverjük, majd egy keverőedénybe
szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót is, és konyhai
robotgéppel morzsás tésztává keverjük. A tészta 2/3 részét
az előkészített formában egyenletesen elosztjuk, egy
evőkanál segítségével jól megnyomkodjuk, majd a tepsit a
sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 180 °C ...
2010-05-21 12:03:22
Földi sugárzású digitális TV
... években lehetővé tették a műsorkészítés, a tartalom-előállítás teljes digitalizációját. A digitális stúdió, miközben szinte korlátlanul kitágítja az alkotók technikai lehetőségeit, egyenletesen kiváló minőséget képes produkálni egészen a műsorkészítési lánc végéig, s ráadásul lényegesen nagyobb hatékonysággal és olcsóbban, mint a korábbi analóg rendszerek.

A frekvencia,...
2010-05-21 10:11:34
1 2 3 .................424 425 .........637 638 639 640 641 .........848 849 850 
Címkék: Túrós-Rebarbarás Süti, diót porcukorral, megkent cipókat, cukros mákot, megkelt cipókat, tészta széléhez, tésztát felgöngyöljük, edénybe rakjuk, maradék káposztát, edényt letakarjuk, készülékből kivéve, túlzott mikrohullámú, biztonsági zárat, összegyúrt tésztát, maradék olajjal, tésztát szorosan, egyik rész, másik felülre, fehér izom, olyan lassan, tetem húsának, cápák esetében, rummal ízesítjük, tésztára kenjük, tejszínt kemény, vége felé, cukrot szórjuk, tojássárgájához hozzákeverjük, lisztes keveréket, piskótát beleöntjük, piskótára egyenletesen, megsült tészta, cukorból sűrű, eget kötöd, többi hozzávalót, előkészített formában, süteményt megsütjük, digitális stúdió, alkotók technikai, műsorkészítési lánc, korábbi analóg, digitalizációját, figyelmeztetések, tojássárgájához, vaníliakrémmel, vörösizomzatot, vérmaradványok, cigánypecsenye, hatékonysággal, műsorkészítési, megnyomkodjuk, műsorkészítés, felgöngyöljük, tojásfehérjét, hozzákeverjük, belevagdaljuk, keverőedénybe, elkerülésére, szakácskönyv,
© 2013 TVN.HU Kft.