Belépés
Jánossomorjai beszédek 2014
... jelentése. Egy olyan, amitől minden magyarnak libabőrös lesz a keze, hevesen kezd kalapálni a szíve, torkát szorítja a por és szeme sarkát csípni kezdi a szembeszél... '56 a magyar egyetértés letörhetetlen és eltiporhatatlan ünnepe.
1956-ban, 1848 után másodszor, olyan egységbe tömörült a nemzet, ami sok más népnek sosem adatott meg történelme során. A közös célokér...
2018-10-15 06:57:59
Az Észak-Korea elleni szankciók felülvizsgálatát sürgeti Moszkva, Peking és Phenjan
... Tanácsa által bevezetett szankciók felülvizsgálatát. A felek közös álláspontra helyezkedtek az egyoldalú gazdasági büntetőintézkedésekkel szemben.
A magas rangú diplomaták kifejezték egyetértésüket, hogy a Koreai-félsziget problémáinak összessége kizárólag békés, politikai és diplomáciai eszközökkel rendezhető. Méltatták az érintett országok erőfeszítéseit a rendezésről folyt...
2018-10-10 15:21:50
Lavrov: aktivizálni kell a párbeszédet Moszkva és az EU között
... kétoldalú együttműködési mechanizmusok teljes helyreállítása mellett, rámutatva, hogy az energetika, a terrorizmus és a kábítószer-csempészés, valamint a közös európai biztonság kérdésében egyetértés van a felek között.
Az orosz diplomácia vezetője hangsúlyozta, hogy a szíriai és az ukrajnai válságot az ENSZ Biztonsági Tanácsa határozataival összhangban kell megoldani. Mint m...
2018-10-08 17:13:50
Flammerné Molnár Edit
... béke és az igazi szabadság?
Hazánk ma is "Petőfi" után kiált!

Azt tudom, ha ő most köztünk élne,
Értelmet adna e szép ünnepnek végre!

Legyen szabadság, egyetértés, s béke,
Ne rettegjen a nemzet a jövőtől félve!
Ezért harcolna Petőfi ma is, mint százhatvan éve!


...
2018-09-29 18:00:03
Újratárgyalják a német alkotmányvédelmi hivatal vezetőjének áthelyezését
... bizalomból" - tette hozzá...
2018-09-21 18:39:32
EU-csúcs - Tusk: októberben döntenek arról, hogy lesz-e rendkívüli Brexit-ügyi EU-csúcs
...
A találkozót lezáró sajtótájékoztatón Tusk közölte: a bennmaradó huszonhét tagállam vezetőinek ülésén teljes egyetértés volt abban, hogy ugyan a jelenlegi brit javaslatoknak vannak pozitív elemei, de a kereskedelmi kapcsolatrendszerre vonatkozó tervezet "nem fog működni".
Hozzátette, kissé derűlátóbb a kiválási megállapodás megkötésének esélyeit illetően, mint korábban.|...
2018-09-20 16:53:27
Szíria - Az isztambuli török-orosz-német-francia értekezlet résztvevőinek közös meggyőződése, hogy politikai me
... is részt vett. A négy órán át tartó értekezletnek az volt a célja, hogy előkészítsen egy Szíriáról szóló négyoldalú csúcstalálkozót.
Kalin nyilatkozatában közölte: általános az egyetértés abban, hogy a térség érzékenysége miatt különösen egy Idlíb elleni támadásnak nagyon súlyos következményei lennének. Egy esetleges offenzíva humanitárius válsághoz, továbbá újabb migrációs h...
2018-09-14 19:32:26
Illegális bevándorlás - Merkel: Németország és Csehország szerint az EU-Törökország megállapodás mintaértékű
... könnyű, de a líbiai parti őrség nagyon hatékony a Földközi-tengeren az Európai Unió felé elinduló emberek számának csökkentésében.
A cseh miniszterelnök egy átfogó és a tagállamok egyetértésén alapuló migrációs terv kidolgozását sürgette. Ennek részeként arról is dönteni kell, hogy csatlakozhat-e a schengeni övezethez Bulgária, Románia, Horvátország - mondta.
Az EU-nak ...
2018-09-05 16:20:09
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
... talán abban az örök feszültségben rejlik, amely a szépség és a fájdalom, az emberi szeretet és az alkotás őrülete, az elviselhetetlen magány és a kimerítő tömeg, az elutasítás és az egyetértés között fennáll.
(Albert Camus)

"A boldogság jót tesz a testnek, de az elme erejét csak a bánat fejleszti igazán."
(Marcel Proust)

"Jobb nagyot kortyolni a mél...
2018-09-05 02:20:05
Szijjártó Péter a bolgár miniszterelnök-helyettessel tárgyalt
... Európai Unió előtt álló migrációs kihívást. Egyetértettek abban, hogy az EU-nak képesnek kell lennie saját határainak megvédésére, ahogy Bulgária és Magyarország is teszi.
Azt írták, egyetértés volt abban is, hogy korunk egyik legjelentősebb kihívása a demográfiai folyamatokhoz kapcsolódik.
Bulgária és Magyarország is számos intézkedést hozott a népességfogyás megállít...
2018-09-04 22:23:44
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: Flammerné Molnár Edit, Brexit-ügyi EU-csúcs, Négyes Archetípus Szintjei, Szijjártó Péter, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Európai Unió, Albert Camus, Marcel Proust, párbeszédet Moszkva, német alkotmányvédelmi, magyar egyetértés, közös célokér, felek közös, egyoldalú gazdasági, magas rangú, érintett országok, rendezésről folyt, közös európai, felek között, orosz diplomácia, ukrajnai válságot, igazi szabadság, jövőtől félve, találkozót lezáró, bennmaradó huszonhét, jelenlegi brit, kiválási megállapodás, négy órán, egyetértés abban, térség érzékenysége, esetleges offenzíva, líbiai parti, cseh miniszterelnök, tagállamok egyetértésén, schengeni övezethez, örök feszültségben, emberi szeretet, alkotás őrülete, elviselhetetlen magány, kimerítő tömeg, egyetértés között, elme erejét, bánat fejleszti, demográfiai folyamatokhoz, népességfogyás megállít, felülvizsgálatát, alkotmányvédelmi, elviselhetetlen, csúcstalálkozót, nyilatkozatában, eltiporhatatlan, népességfogyás, határozataival, helyreállítása, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.