Regisztráció  Belépés
Csapó Endre: Európa Trianonja
... menetét. Ez az Osztrák-Magyar Monarchiában rövid két évtized alatt elérhető volt. Oroszország felzárkózásához még szükséges volt fél évszázad is, de megvolt hozzá a cári udvar egyetértése. Fejlődőben volt egy olyan kontinentális nemzetköziség, amiben a nemzetek közötti kapcsolatok a közös érdekek mentén fejlődtek. Közös érdek volt a vasút és úthálózat kiépítése, a kulturáli...
2018-08-11 20:22:17
Maas: Európa nem fog meghajolni az amerikai fenyegetések előtt
... találni, de nem kezdünk tárgyalásokat úgy, hogy közben pisztolyt szorítanak a fejünkhöz" - húzta alá Heiko Maas. "Nekünk itt, Európában össze kell tartanunk. Bízom abban, hogy sikerül egyetértésre jutni, de nem fogunk engedni a fenyegetésnek" - tette hozzá Maas.
Donald Trump megítélése szerint az Egyesült Államok és az Európai Unió között kereskedelem nem méltányos. Különösen...
2018-07-24 10:31:09
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
... regisztrált menedékkérők EU-n belüli mozgása) rendezésére és irányítására" - mondta Merkel.
A megállapodást összefoglaló, három pontból álló dokumentum első pontja szerint a testvérpártok egyetértésre jutottak abban, hogy a német-osztrák határon új határigazgatási rendszert kell bevezetni, amely akadályozza mindazon menedékkérők belépését, akiknek menekültügyi eljárását egy m...
2018-07-03 07:04:06
Brexit - Theresa May: maradtak nézeteltérések London és az EU között az észak-írországi határellenőrzés ügyében
... majdani viszonyrendszer lehetséges formáinak kidolgozására, és a kormány a jövő héten úgynevezett fehér könyvet ad ki javaslatairól.
A brit miniszterelnök közölte: az EU-csúcson egyetértés volt abban, hogy sürgősen fel kell gyorsítani a kilépési feltételekről folyó tárgyalásokat.
A kihelyezett chequersi kabinetülésre mély megosztottság közepette készül a brit kormány. A ...
2018-07-02 21:22:49
Enneagram - Kilences Archetípus Szintjei
... panaszait. Megértik az emberek közti valódi különbségeket és azt, hogy miért idegeskednek vagy aggódnak mások az őket foglalkoztató dolgok miatt. Az egészséges Kilencesek képesek meglátni az egyetértésre módot adó területeket, és arra törekszenek, hogy összebékítsék az embereket, mert érzésük szerint sokkal több nyerhető az együttműködéssel, mint a megosztottsággal.

4. ...
2018-07-01 00:39:43
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
... talán abban az örök feszültségben rejlik, amely a szépség és a fájdalom, az emberi szeretet és az alkotás őrülete, az elviselhetetlen magány és a kimerítő tömeg, az elutasítás és az egyetértés között fennáll.
(Albert Camus)

"A boldogság jót tesz a testnek, de az elme erejét csak a bánat fejleszti igazán."
(Marcel Proust)

"Jobb nagyot kortyolni a mél...
2018-07-01 00:35:43
Enneagram - Kilences Archetípus Szintjei
... panaszait. Megértik az emberek közti valódi különbségeket és azt, hogy miért idegeskednek vagy aggódnak mások az őket foglalkoztató dolgok miatt. Az egészséges Kilencesek képesek meglátni az egyetértésre módot adó területeket, és arra törekszenek, hogy összebékítsék az embereket, mert érzésük szerint sokkal több nyerhető az együttműködéssel, mint a megosztottsággal.

4. ...
2018-06-30 08:39:27
Illegális bevándorlás - Merkel: európai megoldásra van szükség, ahol ez lehetséges
... célzó erőfeszítésekből. A német kancellár elmondta, hogy az egynapos rendkívüli munkaértekezleten résztvevő uniós tagországok vezetői részéről jó szándék mutatkozott, sok kérdésben volt egyetértés, de voltak nézetkülönbségek is.
A kancellár kijelentette: a migránsok nem választhatják meg azt, hogy melyik országban folyamodnak menedékjogért. Utalt arra is, hogy ki kell szélesí...
2018-06-24 20:52:18
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... betegségek nem tudnak olyan szervezetben gyökeret verni, amelynek kiegyensúlyozott a pH értéke.

Habár néhány szakértő nem teljesen ért egyet ezzel az állítással, közel teljes az egyetértés azzal kapcsolatban, hogy az emberi élet megfelelő működéséhez a vér pH szintjének körülbelül 7,365-7,4-nek kell lennie. Ahogy a Forbes magazin fogalmazta meg: "A szervezetünk rendkívü...
2018-06-23 15:58:28
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer kilátásba helyezte a német kormánykoalíció felbontását
...
Horst Seehofer a Passauer Neue Presse című bajor lapban közölt interjúban kiemelte, hogy a célt illetően egyetértés van közte és Angela Merkel kancellár, a CDU elnöke között: mindketten el akarják kerülni, hogy belépjenek Németországba olyan menedékkérők, akik egy másik európai uniós (EU-) tagországban már benyújtották menedékjogi kérelmüket.
A kancellár európai szinten ...
2018-06-22 13:41:33
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............184 185 
Címkék: Csapó Endre, Európa Trianonja, Theresa May, Kilences Archetípus Szintjei, Négyes Archetípus Szintjei, Horst Seehofer, Magyar Monarchiában, Heiko Maas, Donald Trump, Egyesült Államok, Európai Unió, Albert Camus, Marcel Proust, Passauer Neue Presse, Angela Merkel, amerikai fenyegetések, menekültügyi vitájuk, észak-írországi határellenőrzés, egészséges élet, német kormánykoalíció, cári udvar, olyan kontinentális, nemzetek közötti, közös érdekek, megállapodást összefoglaló, testvérpártok egyetértésre, német-osztrák határon, jövő héten, brit miniszterelnök, kilépési feltételekről, kihelyezett chequersi, brit kormány, emberek közti, őket foglalkoztató, egészséges Kilencesek, egyetértésre módot, örök feszültségben, emberi szeretet, alkotás őrülete, elviselhetetlen magány, kimerítő tömeg, egyetértés között, elme erejét, bánat fejleszti, német kancellár, egynapos rendkívüli, kancellár kijelentette, egyetértés azzal, emberi élet, szervezetünk rendkívü, célt illetően, másik európai, kancellár európai,
© 2013 TVN.HU Kft.