Regisztráció  Belépés
Megkezdődtek a szabadkereskedelmi tárgyalások Új-Zéland és az Európai Unió között
... Brüsszelben.
Új-Zélandnak 9 milliárd euróval az EU a második legfontosabb kereskedelmi partnere Ausztrália után. Az uniós külkereskedelmi aktívum tavaly 2 milliárd euró volt. Becslések szerint a tervezett egyezménynek köszönhetően csaknem felével növekedhet az árukereskedelem volumene a felek között.
Ausztráliával a hét elején már megindította a kereskedelmi tárgyalásoka...
2018-06-21 12:33:42
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... kerítést!

A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Kiemelem:" külső határok közös el...
2018-06-12 13:51:15
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... megnézheted:

"A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Amikor mi beléptünk, akkor Ro...
2018-06-12 13:26:01
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
... JN!

"Tájékozódj:
A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. "

A KÜLSŐ HATÁROK KÖZÖS ELLENŐRZÉSE!

"A külső határok ellenőrzésén...
2018-04-30 15:43:03
Az ukrán hatóságok csak a diplomatákat engedik be az ukrajnai orosz külképviseletekbe az orosz elnökválasztás n
... rendez választásokat, a kijevi belügyminisztérium megítélése alapján nem lehet megtartani vasárnap a voksolást az ukrajnai orosz külképviseleteken.

Leszögezte, hogy a bécsi egyezménynek megfelelően az ukrán rendőrség és a nemzeti gárda biztosítja a szükséges védelmet a kijevi, a harkivi, az odesszai és a lvivi orosz külképviseleteknek. Hozzátette, hogy az ukrán lakosság...
2018-03-16 17:52:23
Illegális bevándorlás - Tuzson: ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog
...
Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy eltérőek az egyes államok, régiók érdekei, így "nem biztos, hogy van értelme" egy ilyen globális egyezménynek. Hangsúlyozta azt is, hogy a "migrációbarát tervezet" emberi jogként rögzítené a migrációt, így az bekerülne a bírósági gyakorlatba még azokban az ENSZ-tagállamokban is, amelyek nem írják alá a megállapodást.
A vilá...
2018-03-13 08:30:59
Fico "soha nem ad engedélyt" az isztambuli egyezmény ratifikálására
... ratifikálásáról, elsődlegesen összhangba kellene hozni azt a szlovák alkotmánnyal, annak azon részével, amely kimondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő köteléke.
Kérdésre kifejtette: az egyezménynek van olyan része, amely társadalmi nemről beszél a férfiak és a nők hagyományos szerepének megszüntetésével összefüggésben, ezzel kapcsolatban pedig "kétségeik vannak". Emlékez...
2018-02-22 16:59:56
Az antarktiszi ózonlyuk ugyan zsugorodik, ám más régiókban nem regenerálódik az ózonréteg
... alakul ki minden év szeptembere és novembere között.
Az 1989-ben érvénybe lépett montreali jegyzőkönyvnek - az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) által gondozott nemzetközi egyezménynek - köszönhetően mára sikerült korlátozni a CFC-gázok kibocsátását, aminek eredményeként megindult az Antarktisz, valamint az Északi-sarkvidék feletti ózonréteg regenerálódása is.
Az a...
2018-02-06 18:13:26
Brexit - Az átmeneti időszakban csökkenhet bizonyos szabályok betartása Nagy-Britanniával szemben
... Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója nemrég leszögezte, a szigetország ezen átmeneti időszakban is részese maradna az EU által megkötött több mint 750 nemzetközi egyezménynek. "Azt viszont nem tudjuk biztosítani, hogy London ezeknek továbbra is élvezheti majd az előnyeit, a partnereinknek erről meglehet a maguk véleménye" - fogalmazott.
Az Európai Unió tárgy...
2018-02-01 17:12:57
Tillerson Londonban: "aggályos" Törökország szíriai beavatkozása
...
Tillerson szerint a nyugat-európai aláíró országok - Nagy-Britannia, Franciaország és Németország - is azt vallják, hogy vannak az egyezménynek olyan részei, illetve Irán magatartásának olyan elemei, amelyeket "kezelni kell".
Az amerikai külügyminiszter az Egyesült Államok kifogásai között hangsúlyosan szólt az iráni ballisztikusrakéta-fejlesztési programról.
Kijele...
2018-01-22 18:04:26
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Európai Unió, Shall Fight, Shall Never Surrender, Tillerson Londonban, KÜLSŐ HATÁROK KÖZÖS ELLENŐRZÉSE, ENSZ Környezetvédelmi Programja, Európai Bizottság Brexit-ügyi, Egyesült Államok, ukrán hatóságok, diplomatákat engedik, ukrajnai orosz, orosz elnökválasztás, migráció rossz, isztambuli egyezmény, antarktiszi ózonlyuk, átmeneti időszakban, második legfontosabb, uniós külkereskedelmi, tervezett egyezménynek, árukereskedelem volumene, felek között, kereskedelmi tárgyalásoka, schengeni egyezmény, belső határőrizet, külső határok, bécsi egyezménynek, ukrán rendőrség, nemzeti gárda, szükséges védelmet, lvivi orosz, ukrán lakosság, államtitkár arra, egyes államok, ilyen globális, bírósági gyakorlatba, szlovák alkotmánnyal, 1989-ben érvénybe, szigetország ezen, partnereinknek erről, maguk véleménye, nyugat-európai aláíró, egyezménynek olyan, amerikai külügyminiszter, megszüntetésével, környezetvédelmi, ratifikálásáról, külkereskedelmi, árukereskedelem, külügyminiszter, elnökválasztás, partnereinknek,
© 2013 TVN.HU Kft.