Regisztráció  Belépés
Krónika 8. rész (Eurofish, Európai táj egyezmény, napirend után)
... fontosságára is felhívta a figyelmet és előírja Magyarország számára a tájak számba vételét, értékelését és azok változásának követését.
Pócs János (Fidesz) rámutatott, hogy az egyezménynek 2014-ben már negyven ország volt a tagja. Magyarország 2005-ben írta azt alá és 2008-tól tagja a kezdeményezésnek.
Kepli Lajos (Jobbik) formálisnak nevezte az egyezményt tartalmazó ...
2018-09-18 17:08:47
Londoni elemzők: véget ért a világkereskedelmi "boom"
... bemutatott tanulmánya szerint különösen Kanada szenvedheti meg, ha végképp kimarad a megállapodásból.
A ház felidézte: Donald Trump amerikai elnök közölte, hogy véget vet a NAFTA-egyezménynek és új vámokat ró ki az autóimportra, ha Kanada nem jut új megállapodásra az Egyesült Államokkal.
A TD Securities londoni elemzőinek számítási módszertana alapján az évente ezermilli...
2018-08-29 10:00:52
Politico: Putyin a fegyverzetkorlátozási egyezmények kiterjesztését szorgalmazta Trumpnál
... le belőlük, hogy az orosz elnök eltökélt szándéka a nukleáris fegyvereket illető hagyományos együttműködés felújítása Moszkva és Washington között, valamint a tárgyalás a nukleáris egyezménynek kiterjesztéséről és a fegyverzetkorlátozásról, beleértve új korlátozások kimunkálását is. "Ezek a témák megszokottak voltak az orosz-amerikai párbeszédben évtizedeken keresztül, kivéve az u...
2018-08-08 22:00:43
Orbán oda jár orvoshoz, ahová minden magyar ember
... ukrán állampolgároknak a magyar nyugdíjkassza folyósít az ukránt sokszorosan meghaladó nyugdíjat. Közölte: a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok letárgyalták és előkészítették ennek az egyezménynek a felmondását, de a Fidesz-kormány 2010 óta nem igyekszik ettől megszabadítani a magyar költségvetést. A problémát újra és újra napirendre kell venni - mondta, és azt kérdezte: miért m...
2018-06-27 07:11:41
Megkezdődtek a szabadkereskedelmi tárgyalások Új-Zéland és az Európai Unió között
... Brüsszelben.
Új-Zélandnak 9 milliárd euróval az EU a második legfontosabb kereskedelmi partnere Ausztrália után. Az uniós külkereskedelmi aktívum tavaly 2 milliárd euró volt. Becslések szerint a tervezett egyezménynek köszönhetően csaknem felével növekedhet az árukereskedelem volumene a felek között.
Ausztráliával a hét elején már megindította a kereskedelmi tárgyalásoka...
2018-06-21 12:33:42
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... kerítést!

A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Kiemelem:" külső határok közös el...
2018-06-12 13:51:15
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... megnézheted:

"A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza."!

Amikor mi beléptünk, akkor Ro...
2018-06-12 13:26:01
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
... JN!

"Tájékozódj:
A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. "

A KÜLSŐ HATÁROK KÖZÖS ELLENŐRZÉSE!

"A külső határok ellenőrzésén...
2018-04-30 15:43:03
Az ukrán hatóságok csak a diplomatákat engedik be az ukrajnai orosz külképviseletekbe az orosz elnökválasztás n
... rendez választásokat, a kijevi belügyminisztérium megítélése alapján nem lehet megtartani vasárnap a voksolást az ukrajnai orosz külképviseleteken.

Leszögezte, hogy a bécsi egyezménynek megfelelően az ukrán rendőrség és a nemzeti gárda biztosítja a szükséges védelmet a kijevi, a harkivi, az odesszai és a lvivi orosz külképviseleteknek. Hozzátette, hogy az ukrán lakosság...
2018-03-16 17:52:23
Illegális bevándorlás - Tuzson: ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog
...
Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy eltérőek az egyes államok, régiók érdekei, így "nem biztos, hogy van értelme" egy ilyen globális egyezménynek. Hangsúlyozta azt is, hogy a "migrációbarát tervezet" emberi jogként rögzítené a migrációt, így az bekerülne a bírósági gyakorlatba még azokban az ENSZ-tagállamokban is, amelyek nem írják alá a megállapodást.
A vilá...
2018-03-13 08:30:59
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Európai Unió, Shall Fight, Shall Never Surrender, Pócs János, Kepli Lajos, Donald Trump, Egyesült Államokkal, KÜLSŐ HATÁROK KÖZÖS ELLENŐRZÉSE, ukrán hatóságok, diplomatákat engedik, ukrajnai orosz, orosz elnökválasztás, migráció rossz, tájak számba, egyezménynek 2014-ben, egyezményt tartalmazó, évente ezermilli, orosz elnök, nukleáris fegyvereket, nukleáris egyezménynek, témák megszokottak, orosz-amerikai párbeszédben, magyar nyugdíjkassza, ukránt sokszorosan, magyar költségvetést, problémát újra, második legfontosabb, uniós külkereskedelmi, tervezett egyezménynek, árukereskedelem volumene, felek között, kereskedelmi tárgyalásoka, schengeni egyezmény, belső határőrizet, külső határok, bécsi egyezménynek, ukrán rendőrség, nemzeti gárda, szükséges védelmet, lvivi orosz, ukrán lakosság, államtitkár arra, egyes államok, ilyen globális, bírósági gyakorlatba, állampolgároknak, kezdeményezésnek, kiterjesztéséről, árukereskedelem, megállapodásból, külkereskedelmi, megszabadítani, megszüntetését,
© 2013 TVN.HU Kft.