Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer kilátásba helyezte a német kormánykoalíció felbontását
... politikai színtér jobboldalának széle felé, "messze jobbra" akarja tolni, és "az EU ellen" akarja fordítani, amit "a CDU nem tűrhet el".
Hozzátette, hogy a CSU ezzel a törekvésével "súlyosan gyengítette Németország tárgyalási pozícióját az EU-n belül".
Erre figyelmeztetett Günther Oettinger német uniós biztos, a CDU egyik tekintélyes politikusa is, aki a Handelsblatt cí...
2018-06-22 13:41:33
Brexit - Airbus: kérdésessé válna a nagy-britanniai jelenlét megállapodás nélküli Brexit esetén
... körülményekhez.
Tom Williams, az Airbus polgári repülőgépgyártó ágazatának vezérigazgatója pénteken a BBC rádiónak kijelentette: nincs olyan Brexit-forgatókönyv, amelynek ne lennének "súlyosan negatív" következményei a brit repülőgépiparra és különösen az Airbusra.
Williams szerint ha a brit EU-tagság úgy szűnik meg, hogy nincs megállapodás a jövőbeni kereskedelmi kapcso...
2018-06-22 11:41:51
Házi őrizetben marad a Dózsa György úti gázoló
... összeütközött a Dózsa György úton, majd az egyik autó a buszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházban meghalt, két ember súlyosan, három pedig könnyebben megsérült.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Richárd ellen.
A tö...
2018-06-21 17:35:24
Europol: tavaly kétszer annyi dzsihadista terrortámadás történt Európában, mint egy évvel korábban
... terrorveszély lényegében hazai fenyegetést jelent belföldi gyökerű iszlamisták részéről" - mondta Frederic van Leeuw belga szövetségi főügyész.
"A dzsihadista támadások veszélye továbbra is súlyos az EU-ban, ahogyan azt a 2017-es merényletek is mutatják" - írták a jelentésben.
Manuel Navarrette, a Europol terrorellenes központjának vezetője elmondta, hogy egyelőre nem sz...
2018-06-20 21:32:30
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
...
Szávay István (Jobbik) azt vetette fel az egyezmény kapcsán, hogy Szlovákia szerinte továbbra is súlyosan korlátozza a területén élő magyarok jogait, erre azonban a kormányzat nem keresi a megoldást.
Máig érvényben vannak a Benes dekrétumok, továbbra is tisztázatlanok a dunaszerdahelyi attak részletei és északi szomszédunknál súlyosan korlátozzák a magyar nyelv használa...
2018-06-20 13:31:51
Őrizetbe vettek egy fiatal férfit a londoni metróállomáson történt robbanás ügyében
... férfinek pontosan milyen szerepe volt.
A londoni mentőszolgálat három embert a helyszínen látott el könnyebb sérülésekkel, két további sérültet kivizsgálásra kórházba szállítottak. Súlyos sérülés nem történt.
A Southgate állomás a brit fővárost délnyugatról észak-északkelet felé átszelő Piccadilly metróvonal egyik északi megállója.
Az állomást az incidens után egy i...
2018-06-20 12:31:59
Jelenczki István-ÖRÖKTŰZ I,II rész - FILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL
Még néhány napig megnézhető a Médiaklikken a film első és második része.

,,Öröktűz" I-II. Portréfilm Reményik Sándorról - ,,Egy lángot adok, ápold, add tovább" 1. rész

...
2018-06-19 23:50:36
Halálos baleset történt Újhartyánnál
... hárman ültek. Az egyik utas beszorult, őt feszítő, vágó eszközökkel kiszabadították, ketten pedig kirepültek a járműből, közülük az egyik ember a helyszínen belehalt sérüléseibe.
A két súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett utasért mentőhelikopter érkezett - tette hozzá.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, a helyszínelés és a műszaki mentés ide...
2018-06-19 12:42:17
Agyonlőttek egy fiatal rappert Floridában
... nagy sztárjai közül sokan dicsért...
2018-06-19 11:01:45
Szijjártó Péter: a migránsok ne legyenek fontosabbak, mint az itteni kisebbségek!
... jobban aggódjon a magyar határ megvédésének hatékonyságát és a magyar emberek biztonságát elősegítő Stop Soros törvény miatt, mint azon kárpátaljai magyarok miatt, akiknek jogait Ukrajnában súlyosan megsértik - húzta alá a miniszter.
Kijelentette, az Európa Tanácsnak komolyan kell vennie azt, hogy Európában az egyik legfontosabb érték a kisebbségi jogok védelme.
A minisz...
2018-06-18 16:32:44
1 2 3 ..........1009 1010 .....1514 1515 .....2018 2019 2020 
Címkék: Horst Seehofer, Dózsa György, Jelenczki István-ÖRÖKTŰZ, FILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL, Szijjártó Péter, Günther Oettinger, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Manuel Navarrette, Szávay István, Portréfilm Reményik Sándorról, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Stop Soros, Európa Tanácsnak, német kormánykoalíció, nagy-britanniai jelenlét, évvel korábban, fiatal férfit, londoni metróállomáson, fiatal rappert, itteni kisebbségek, brit repülőgépiparra, brit EU-tagság, jövőbeni kereskedelmi, egyik autó, buszmegállóba csapódott, baleset következtében, kórházban meghalt, dzsihadista támadások, 2017-es merényletek, egyezmény kapcsán, dunaszerdahelyi attak, magyar nyelv, londoni mentőszolgálat, helyszínen látott, brit fővárost, incidens után, film első, lángot adok, egyik utas, egyik ember, helyszínen belehalt, műszaki mentés, magyar határ, magyar emberek, egyik legfontosabb, kisebbségi jogok, vezérigazgatója, repülőgépgyártó, büntetőeljárást, kiszabadították, kormánykoalíció, repülőgépiparra, figyelmeztetett,
© 2013 TVN.HU Kft.