Regisztráció  Belépés
140 éve született Ady Endre
... megakadályozza, utóbbit Boncza Miklós már nem tudja. Kitör az első világháború, beteljesülni látja jövendöléseit, alig ír. Csak 1918-ban jelenik meg A halottak élén című kötete, de ekkor már súlyos beteg. Szélütés, majd spanyolnátha. Ebbe nemcsak Kaffka Margit és fia halt bele, hanem ő is. Több ezren kísérték utolsó útjára, számosan olyanok is, akik nem is olvasták verseit és írás...
2017-11-22 18:43:22
A kulcs
... szét, hol lehet a kulcs. Mivel nem került elő, az apa leállította a járgányt és tüzetesen átnéztek mindent. Sehol nem volt. Az apa ideges lett, mert tudta, hogy a pecsétnyomó elvesztése súlyos hiba, a katonaságnál ezért még büntetés is jár. Visszafordultak a kert irányába, és amint visszatértek, tűvé tették az összes területet, utakat, füves részeket.. Nem került elő. Apa megfeszí...
2017-11-21 16:56:29
Vegyszerátfejtés közben szabadult fel a mérgező klórgáz a Nyíregyházi Egyetemen
... embert már hazaengedtek.
Az Országos Mentőszolgálat regionális orvos-igazgatója az MTI kérdésre korábban azt mondta, kilencen szenvedtek klórgázmérgezést, a mentők két embert közepesen súlyos, hetet pedig enyhe fokú mérgezéssel szállítottak be a gyógyintézmény sürgősségi betegellátó központjába.
Dóka Imre, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, a S...
2017-11-21 15:32:14
A Kúria két 1956 utáni koncepciós perben mondta ki a semmiséget
... többször is fegyverrel szállt szembe az idegen megszállók hadseregével. A nyíregyházi ügyben két, a pécsi ügyben egy személyt ítéltek halálra és végeztek ki 1958 tavaszán, sokakat pedig súlyos börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással sújtottak.
A nyíregyházi ügy egyik vádlottja, az 1891-ben született, majd dolgozott az Igazságügyi Minisztériumban, volt táblabíró, 1939-től a Kú...
2017-11-21 14:22:51
Franciaország befogadja a Líbiából kimenekített első menekülteket
... kínzásokat, erőszakot és gyerekrablásokat átélt embereket" - mondta az OFPRA vezetője. A francia hivatal munkatársai által a múlt hét második felében Niamey-ben meghallgatott menekültek súlyos erőszakon mentek keresztül, szinte valamennyit nőt megerőszakolták Líbiában.
Franciaországban nagy visszhangot váltott ki a CNN hírtelevízió egyik riportja, amely szerint migránsokat ra...
2017-11-20 14:57:01
A német szociáldemokraták továbbra is ellenzékben akarnak maradni
... változtatja meg a Bundestag-választás eredményét, amely az SPD számára azt jelenti, hogy ellenzékbe kell vonulnia - szögezte le Ralf Stegner, a szociáldemokraták egyik alelnöke.
Az SPD a "súlyos választási vereség után sem taktikázott, és most sem teszi ezt", hanem ragaszkodik döntéséhez - tette hozzá Twitter-bejegyzésében.
Kiemelte: nem törvényszerű, hogy egy esetleges ...
2017-11-20 10:31:57
llegális bevándorlás - Svéd EP-képviselő: mindenkinek részt kell vennie a befogadásban
... mindenkinek részt kell vennie" - vélekedett.
Kiemelte: a jogalkotók feladata, hogy olyan jogszabályokat alkossanak, amelyek különböző körülmények között is működnek,egy esetleges nagyon súlyos válság esetére is megoldásokat kell keresni, meg kell teremteni azok kereteit. Malin Björk szerint jelenlegi javaslatuk "kezelni tudna egy ilyen helyzetet".
"Nem történhet meg", ho...
2017-11-19 21:03:19
Három ember megölt, majd önmagával is végzett egy francia rendőr
... utcán kitört vitába beavatkozott egy 44 éves járókelő, akit a rendőr lelőtt, majd megölt egy másik, húsz év körüli járókelőt is. Ezt követően a rendőr rálőtt a barátnőjére, aki az arcán súlyosan megsérült, de el tudott menni a legközelebbi kórházig. A férfi ezután bement a barátnője házába, ahol megölte a nő apját, és rálőtt az anyjára és nővérére, akik a kertben tartózkodtak. A r...
2017-11-19 13:41:58
Lezárult a szentendrei úti halálos baleset ügyében indult nyomozás
... közlekedett, és a budapesti Szentendrei úton hátulról belerohant egy a piros lámpánál várakozó gépkocsiba. Annak sofőrje, a 22 éves D. Bálint és utasa, a 22 éves J. Richárd Sándor olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették; O. Áron is súlyosan megsérült.
A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy O. Áron a balesetet ittas álla...
2017-11-19 07:05:03
Immunerősítésre
... gomba, vagy fokozott hőhatás, de a szintetikus gyógyszerekben, hormonkészítményekben is találhatók olyan méreganyagok, melyek az immunrendszerből esetenként hibás működést válthatnak ki, súlyos esetben és hosszú távon akár autoimmun betegségekhez vezetve.

Segítsük szervezetünk védekező rendszerét (immunrendszer) olyan ősi, természetes gyógymódokkal, melyek mellékhatások...
2017-11-18 23:11:44
1 2 3 ....................985 986 ..........1478 1479 ...........1970 1971 1972 
Címkék: Nyíregyházi Egyetemen, Svéd EP-képviselő, Boncza Miklós, Kaffka Margit, Országos Mentőszolgálat, Dóka Imre, Igazságügyi Minisztériumban, Ralf Stegner, Malin Björk, Richárd Sándor, mérgező klórgáz, német szociáldemokraták, francia rendőr, első világháború, halottak élén, pecsétnyomó elvesztése, katonaságnál ezért, kert irányába, összes területet, gyógyintézmény sürgősségi, idegen megszállók, nyíregyházi ügyben, pécsi ügyben, személyt ítéltek, 1891-ben született, francia hivatal, szociáldemokraták egyik, jogalkotók feladata, esetleges nagyon, ilyen helyzetet, rendőr lelőtt, rendőr rálőtt, arcán súlyosan, legközelebbi kórházig, férfi ezután, barátnője házába, kertben tartózkodtak, budapesti Szentendrei, helyszínen életüket, nyomozás során, rendőrök megállapították, balesetet ittas, szintetikus gyógyszerekben, immunrendszerből esetenként, franciaországban, klórgázmérgezést, gyerekrablásokat, vegyszerátfejtés, immunrendszerből, megállapították, visszafordultak, minisztériumban, immunerősítésre,
© 2013 TVN.HU Kft.