Regisztráció  Belépés
Egymilliárd euró európai uniós pénzügyi támogatásról írtak alá megállapodást Kijevben
... külügyminisztériummal közösen elkészíti azt az indítványt, amelyet az államfő a parlament elé terjeszt, kezdeményezve benne a dokumentumok sürgősséggel történő ratifikálását.
Az egymilliárd eurós összeget Ukrajna két egyforma részletben kapja meg. Az első felét - 500 millió eurót - várhatóan idén ősszel azután, hogy a megállapodás a belső eljárások lezárultával hatályba lép,...
2018-09-14 15:12:18
Egymilliárd forintból fejleszti gyártókapacitását a napkori Gémtech Kft.
... és irányítási rendszert fejlesztettek ki csaknem 467 millió forintból. A cég 2016-ban egy újabb, szintén kétezer négyzetméter alapterületű ipari gyártócsarnokot épített fel mintegy egymilliárd forintból, 500 millió forintos támogatással.
A beruházásnak köszönhetően a vállalat csaknem hetven munkahelyet tud megőrizni - közölte a társaság.
A nyilvános cégadatok szerint a G...
2018-09-12 13:23:00
Okosszélvédő fejlesztésén dolgoznak a salgótarjáni Salgglas Zrt.-nél
... Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a TravelSoft Online Kft. 978 millió forint uniós támogatást nyert a GINOP "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című pályázatán az egymilliárd 417 millió forintos fejlesztéshez.
Mint írják, a közös fejlesztés célja a jelenleg ismert visszajelző és szórakoztató jármű kijelzők megjelenítési képességénél fejlettebb technológiájú ...
2018-09-12 07:05:04
A horvátországi magyarság helyzetéről tájékozódik az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága
... programot is indított a Kárpát-medencében. Leszögezte: "Nem elég a magyar nyelvet művelni, a szülőföldön meg is kell tudni élni".
A horvátországi magyar kis- és középvállalkozók egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást kaptak a magyar államtól, egy nagyon eredményes pályázat keretén belül, amelyre több mint háromszázan pályázhattak - magyarázta az elnök, majd hozzát...
2018-09-10 19:12:30
A kecskeméti Mercedes-gyár bővítéséről tájékozódott a technológiaminiszter
... Klaudia, Kecskemét polgármestere is.
A Mercedes-Benz Cars május elején jelentette be, hogy már működő autógyára szomszédságában megkezdi új autógyára építését Kecskeméten. A beruházás egymilliárd euróból, mintegy 320 milliárd forintból valósul meg és több mint 2500 új munkahelyet teremt.
Az új gyárban a tervek szerint 2020-ban indul a termelés.
A beruházással a Mer...
2018-09-10 08:31:08
Új logisztikai központot nyitott a dohányboltellátó Zalaegerszegen
...
Peho Árpád ügyvezető a pénteki sajtóbejárás keretében elmondta: az egymilliárd forint értékű üzemcsarnok a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (NIPÜF) beruházásában épült, az ODBE bérlőként veszi igénybe. A zalaegerszegi logisztikai bázis 60 dolgozóval az ország 10 százalékát, a nyugat-dunántúli régióban mintegy 700 dohányboltot lát el áruval.
A zalai logiszt...
2018-09-07 11:23:38
Kitűnő nyári szezont zárt a Tisza-tó térsége
... ki.
Kisköre polgármestere, Magyar Csilla (Fidesz-KDNP) arról számolt be, hogy a településen tíz futó TOP-os pályázat van, csaknem 2 milliárd forint értékben, ebből öt, több mint egymilliárd forint értékben érinti a turizmust, és a fejlesztések között említette a településen megépülő raftingpályát.
Bornemisza János, Poroszló (független) polgármestere pedig arról számolt ...
2018-09-07 08:48:45
Korszerűsítik a zalakarosi fürdő gyógycentrumát
... forint volt, meghaladta a három évvel ezelőtti egész éves bevételt.
Kitért arra is, hogy a fürdőberuházással párhuzamosan zajlik Zalakaros gyógyhelyi fejlesztése is, ami közel egymilliárd forint értékű. A szolgáltatások bővítésével, a gyógyhelyi karakter erősítésével járó beruházások közé tartozik a belterületi utak javítása, a Civil Ház bővítése és az önkormányzati épületek ...
2018-09-05 13:09:44
A jeruzsálemi főpolgármester kitiltaná az ENSZ palesztin segélyszervezetét a városból
... közölte, miután Amerika bejelentette, hogy megszünteti a palesztin segélyszervezet pénzügyi támogatását.
Washington eddig az ENSZ égisze alatt működő szervezet évi hozzávetőleg egymilliárd dolláros (mintegy kétszáznyolcvan milliárd forintos) költségvetésének a harmadát állta.
Az UNRWA segélyszervezet eredetileg azokat a palesztinokat támogatta, akik Izrael megalakulása ...
2018-09-03 19:12:56
Rétvári: a népmesék a nemzet szempontjából is fontosak
... intézménnyel is együttműködnek....
2018-09-02 10:02:51
1 2 3 ..................240 241 .........361 362 .........480 481 482 
Címkék: Gémtech Kft, Salgglas Zrt, Gazdaságtudományi Egyetem, TravelSoft Online Kft, Mercedes-Benz Cars, Peho Árpád, Nemzeti Ipari Park Üzemeltető, Fejlesztő Zrt, Magyar Csilla, Bornemisza János, Civil Ház, napkori Gémtech, salgótarjáni Salgglas, horvátországi magyarság, kecskeméti Mercedes-gyár, dohányboltellátó Zalaegerszegen, zalakarosi fürdő, jeruzsálemi főpolgármester, nemzet szempontjából, dokumentumok sürgősséggel, egymilliárd eurós, első felét, belső eljárások, beruházásnak köszönhetően, vállalat csaknem, nyilvános cégadatok, közös fejlesztés, jelenleg ismert, magyar nyelvet, horvátországi magyar, magyar államtól, nagyon eredményes, beruházás egymilliárd, tervek szerint, pénteki sajtóbejárás, egymilliárd forint, zalaegerszegi logisztikai, nyugat-dunántúli régióban, zalai logiszt, fejlesztések között, településen megépülő, három évvel, fürdőberuházással párhuzamosan, szolgáltatások bővítésével, gyógyhelyi karakter, belterületi utak, önkormányzati épületek, palesztin segélyszervezet,
© 2013 TVN.HU Kft.