Regisztráció  Belépés
2018. január 8., hétfői Napiszöveg
... vagy a kör-
nyékeden szolgáló felvigyázók
fiatalabbak nálad, eltérő a nem-
zetiségük, vagy más a kultúrájuk?
Hagyod, hogy az ilyen különböző-
ségek aláássák az egységet, amelynek
jellemeznie kellene Jehova népét?
Mi segít elkerülni ezeket a csap-
dákat? Pál gyakorlatias tanácsot
adott ezzel kapcsolatban azok-
nak a kereszténye...
2018-01-19 22:41:59
Kötelező olvasmány?
... emelkedik.

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy eleget téve a párttagjaink és a kifosztottak elvárásainak, az elmúlt 2 évben és az elmúlt hónapokban intenzíven és fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy egységes politikai fellépéssel szerezzünk érvényt a kifosztott társadalom jogainak, a kifosztókkal szemben.

Ezért most nyilvánosságra hozom, hogy A Haza Pártján...
2018-01-19 13:38:49
A Törley-kastély
... orosz katonai parancsnokság kapta meg. Ebben az időben helyreállíthatatlan károkat szenvedett, elpusztult az egykori berendezés és a díszkert. Ideiglenesen itt állomásozott a magyar katonai egység is, a honvédség kivonulását követően a kastély másfél évtizedig magányosan pusztult.

1956 nyarán ide helyezték az 1954-ben alakult Országos Onkológiai Intézet sugárbiológiával...
2018-01-18 15:28:57
Mintegy 1,756 milliárd forintból újul meg a XVII. kerületi szakrendelő
... bővül a rendelő alapterülete, ez lehetővé teszi, hogy beköltözzön a központba a bőrgyógyászat Rákoscsabáról, valamint Rákoskeresztúrról a tüdőszűrő és tüdőgondozó, és egy gasztroenterológiai egység is létrejöjjön.
Az orvosi műszerpark 264 millió forintból újul meg, a berendezések cseréje 101 millió forintba kerül, az informatikai eszközök cseréje 31 millió forintba. Bővítik ...
2018-01-18 11:38:40
Ferenc pápa Temucóban: Az egység nem egy íróasztalnál .....
..........
2018. január 17 Chilei látogatása során második szentmiséjét január 17-én a Temucótól öt kilométerre fekvő Maquehue repülőtéren, a mapucse indiánok ősi földjén mutatta be a Szentatya. Az egység erőszakmentes építésére biztatta a chilei hívőket..
Bővebben itt olvasható https://www.magyarkurir.hu/ferenc-pa pa/ferenc-papa-temucoban-az-egyseg-n em-egy...
2018-01-18 08:36:00
Rongyszőnyeg
... dolgokká széthabarja
s míg zúg körötte az egy örök-áram,
címkék között jár, mint egy patikában.
Hiába száll be földet és eget,
mindég a semmiségen át üget,
mert hol egység van, részeket teremt,
és névvel illeti a végtelent.
Lehet kis-ember, lehet nagy-vezér,
alkot s rombol, de igazán nem él
s csak akkor él-vagy tán csak élni látszik -...
2018-01-17 23:51:13
EP: az orosz befolyásolás komoly veszély az EU számára
... példát gyűjtött össze arra, hogy a Kreml milyen formában finanszírozza, vagy irányítja a hamis hírek, a destabilizáló propaganda terjesztését.
Aláhúzta, a tagállami válaszok helyett egységes EU-s fellépésre, hatékonyabb kommunikációra van szükség.Magas színvonalú és szabad média teremthet lehetőséget arra, hogy a hamis hírek visszaszoríthatóak legyenek - tette hozzá.
Vél...
2018-01-17 18:14:41
DK: egységesíteni kell az egyházi és az állami iskolák finanszírozását!
...
Arató Gergely azt mondta, hogy egységes támogatási rendszert vezetnének be, de emelnék az iskolák normatív finanszírozását, és évente mintegy 150 milliárd forinttal többet fordítanának az oktatásra.
A politikus arra a hírre reagált, hogy több mint kétmilliárd forintból fejlesztik a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium és a Szent Margit Gimnázium tornatermeit, sportcsarno...
2018-01-17 12:53:22
Román kormányalakítás - A miniszterelnök-jelölt már korábban elhatárolódott Tudose akasztásos kijelentésétől
... politikus. Hozzátette: nem kell olyan témákat és megközelítéseket feléleszteni, amelyek az európai értékektől való elrugaszkodásként értelmezhetők.
Viorica Dancila hangsúlyozta: Románia egységes nemzetállami alkotmányos meghatározása nem képezi alku tárgyát. Ez valamennyi román párt és román intézmény álláspontja, tehát ez a kérdés megkerülhetetlen. "Éppen ezért nem szükséges...
2018-01-17 12:47:18
Szakértő: szűrővizsgálatot tart a SE pedagógiai szakszolgálata gyermekeknek
...
A kar Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézetének vezetője kifejtette: sok gyermek érkezik hozzájuk a házi gyermekorvosi és a védőnői szűrésekből.
Elmondta: a szűrésen - például a tartásból - azonnal látható, hogy a gyermek a korának megfelelő fejlődésű-e. A vizsgálat eredménye nemcsak egy szakember által leírt vélemény, hanem igyekeznek rögtön szükség esetén v...
2018-01-17 12:42:38
1 2 3 .................1778 1779 .........2668 2669 .........3556 3557 3558 
Címkék: Haza Pártján, Országos Onkológiai Intézet, Arató Gergely, Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, Szent Margit Gimnázium, Viorica Dancila, Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézetének, orosz befolyásolás, állami iskolák, ilyen különböző-, kifosztottak elvárásainak, elmúlt hónapokban, kifosztott társadalom, kifosztókkal szemben, egykori berendezés, magyar katonai, honvédség kivonulását, kastély másfél, 1954-ben alakult, rendelő alapterülete, bőrgyógyászat Rákoscsabáról, orvosi műszerpark, berendezések cseréje, informatikai eszközök, mapucse indiánok, egység erőszakmentes, chilei hívőket, hamis hírek, destabilizáló propaganda, tagállami válaszok, iskolák normatív, politikus arra, hírre reagált, európai értékektől, kérdés megkerülhetetlen, házi gyermekorvosi, védőnői szűrésekből, korának megfelelő, vizsgálat eredménye, szakember által, megközelítéseket, szűrővizsgálatot, sugárbiológiával, megkerülhetetlen, kormányalakítás, fáradhatatlanul, finanszírozását, miniszterelnök, kijelentésétől,
© 2013 TVN.HU Kft.