Regisztráció  Belépés
A magyar kultúra napja - Közművelődési szakmai díjakat adtak át Budapesten - BŐVÍTETT (új: kultúráért felelős á
... kiemelve: egy nemzet csak akkor léphet előre, ha erre minden tagja képes vidéken, a fővárosban és a határon túl egyaránt.
Balog Zoltán fontos előrelépésnek nevezte, hogy egyre inkább egységnek tekintik a Kárpát-medencei magyarságot az oktatás, a kultúra, a lelki élet, valamint a gazdasági stratégia területén és ehhez szükség van a nagy nemzeti intézményekre is.
Kiemelte...
2018-01-22 13:47:25
A magyar kultúra napja - Közművelődési szakmai díjakat adtak át Budapesten
... kiemelve: egy nemzet csak akkor léphet előre, ha erre minden tagja képes vidéken, a fővárosban és a határon túl egyaránt.
Balog Zoltán fontos előrelépésnek nevezte, hogy egyre inkább egységnek tekintik a Kárpát-medencei magyarságot az oktatás, a kultúra, a lelki élet, valamint a gazdasági stratégia területén és ehhez szükség van a nagy nemzeti intézményekre is.
Kiemelte...
2018-01-22 12:52:31
Katalán választás - Puigdemont hivatalosan is jelölt az elnökségre
... függetlenségi pártok támogatják, amelyeknek azonban nincs többségük a parlamentben.
Puigdemont újraválasztásához szükség van a parlament harmadik függetlenségi pártjának, a Népi Egységnek (CUP) a szavazataira is, amely azonban egyelőre nem döntött erről.
Megválasztását kérdésessé teszi az is, hogy vajon a házelnökség engedélyezi-e a Brüsszelben lévő képviselő szavazatai...
2018-01-22 12:52:21
Karácsony a Fény ünnepe!
... minden idea. Ezek csak érzelmi eltérések. A magasabb szemlélet nem ezen múlik. Azon múlik, hogy emberi mivoltunkat úgy kapcsolhassuk össze a világ folyamataival, hogy követni tudjuk az egységnek a hármasságba történő eleven átmenetét, és a hármasságnak az egységbe való visszatérését. Ha a húsvéti gondolatot ilyen módon egészítjük ki a michaeli gondolattal, úgy minden létben helyes...
2017-12-28 08:55:19
A Fehér faj létjogosultsága és védelme nem fajgyűlőlet !
... világrend alapja. Orbán ugyanakkor kérdésessé teszi, hogy ezt az Európai Unió egészére kell-e vonatkoztatni, és utalást tesz arra, hogy az Európai Unió abban az esetben számít civilizációs egységnek, amennyiben függetlenedni tud más civilizációk befolyásától.

"Több európai ország döntött úgy az elmúlt években, hogy nagy számú, más civilizációs alapú embertömeget fogad m...
2017-12-07 20:35:52
Teknős riasztó főegység
riasztó főegység leírása:A Teknős medenceriasztó egy biztonsági berendezés, amely a gyemekek és kisállatok vízbeesését jelzi. A karérzékelő vízzel való érintkezésekor jelet küld a központi egységnek, mely erős hangjelzéssel riaszt.

- Önmagában nem használható.
- Ehhez még kell a karérzékelő, az FFH 132.
- A karérzékelő jelét a főegység veszi és riaszt ha esem...
2017-11-25 20:22:50
2017. november 24., pénteki Napiszöveg
... világegyetem
legnagyobb erejével támogat minket,
a szent szellemével, vagyis a tevékeny
erejével. Ennek köszönhetően egy igazi
nemzetközi testvériségként csodálatos
egységnek örvendhetünk (1János 4:20, 21NW Ha valaki azt állítja:,,Szeretem az Istent",és mégis gyűlöli a testvérét, akkor az hazug. Mert aki nem szereti a testvérét, akit lát, n...
2017-11-24 17:58:07
Ukrán válság - Az EU felvette szankciós listájára Szevasztopol kormányzóját
... felelős tanács indoklása szerint Dmitro Ovszjannikov - akit Vlagyimir Putyin orosz elnök 2016-ban nevezett ki Oroszország fekete-tengeri flottának is otthont adó, önálló közigazgatási egységnek számító város kormányzójává - azon tevékenykedett, hogy minél jobban integrálja a jogellenesen bekebelezett Krím-félszigetet Oroszországba. A korlátozó intézkedések pénzeszközök befagyasztá...
2017-11-21 12:51:57
Orosz vezetők szerint Oroszországnak evolúcióra, nem pedig forradalomra van szüksége
... maradjon. Társadalmunk ma konszolidált, nincs meg benne az a tragikus polgári megosztottság (mint 1917-ben)" - hangsúlyozta az ortodox vallási vezető.
Kirill úgy vélte, hogy Oroszország egységnek és megbékélésnek örvend, ezért "példaként és támaszként szolgálhat mindenki számára, aki túl akarja élni a jelenlegi globális válságot".
"Az egyszerű nép nem hajlamos a forradal...
2017-11-01 17:43:25
Október 23. - Kövér: a szabadságvágy a magyarság erkölcsi többségét mindig egybekovácsolja
... a magyarok egy olyan rendszerrel szemben védték Európát és önmagukat, amely "tagadta Istent, a hazát csak katonai támaszpontnak, a családot és embereket csupán statisztikai termelési egységnek tekintette". "Ez a rendszer a szovjet kommunizmus volt, amely a nemzeti önazonosság tagadásán, az állami önrendelkezés felszámolásán, a társadalmi és gazdasági megalázáson, emberek egymással...
2017-10-22 19:13:42
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Balog Zoltán, Népi Egységnek, Európai Unió, Dmitro Ovszjannikov, Vlagyimir Putyin, Krím-félszigetet Oroszországba, magyar kultúra, magyarság erkölcsi, nemzet csak, lelki élet, gazdasági stratégia, nagy nemzeti, parlament harmadik, házelnökség engedélyezi-e, magasabb szemlélet, világ folyamataival, hármasságba történő, egységbe való, húsvéti gondolatot, michaeli gondolattal, esetben számít, elmúlt években, biztonsági berendezés, karérzékelő vízzel, központi egységnek, karérzékelő jelét, főegység veszi, szent szellemével, jogellenesen bekebelezett, korlátozó intézkedések, ortodox vallási, jelenlegi globális, olyan rendszerrel, hazát csak, szovjet kommunizmus, nemzeti önazonosság, állami önrendelkezés, létjogosultsága, egybekovácsolja, testvériségként, megválasztását, érintkezésekor, oroszországnak, medenceriasztó, tevékenykedett, felszámolásán, önrendelkezés, oroszországba, intézményekre, vonatkoztatni, szabadságvágy, visszatérését, függetlenségi, közművelődési, előrelépésnek, megosztottság, kapcsolhassuk,
© 2013 TVN.HU Kft.