Regisztráció  Belépés
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
A beleink titkos élete - Hatvani Galina, Jakab István

Az emberek akkor lesznek betegek, amikor tele vannak szeméttel, ha a testük, a gondolataik szennyezettségi szintje meghaladja az egészséges mértéket. A testünkben lévő szemetet az emésztőrendszerünk nem tudja maradéktalanul feldolgozni, a lebontatlan an...
2018-06-26 21:49:38
Öt videó Paudics Béla előadásaiból
Öt fergeteges alakítás, amivel Paudits Béla bevéste magát a kultúrtörténetbe ...
2018-06-13 22:45:32
Bakk István és Bakk Erzsébet előadásaiból
PhS Bakk István: A főnemesség székesegyházi építkezései
Elhangzott a XXII. Őskutatási Fórumon 2017. augusztus 3-án, Miskolcon

PhS Bakk Erzsébet - PhS Bakk István: A Magna Hungaria -
Nagy-Magyarország és a blakusok (Részlet)
Elhangzott a XXII. Őskutatási Fórumon 2017. ...
2018-02-17 15:37:41
Wolfgang Köbel természetgyógyász előadásaiból
Miként kerülhet újra egyensúlyba a pajzsmirigy müködésünk? Wolfgang Köbel

Wolfgang Köbel: Kifáradási szindróma - mi okozza az alvással sem javitható fáradtságot?

Wolfgang Köbel előadása...
2017-10-26 20:58:43
Vendégjáték Erdélyben, öt új bemutató a Ciróka Bábszínház új évadában
... a Macskaherceg kilencedik élete pedig egy felnőtteknek szóló, gyönyörű mese, amelynek izgalmas formanyelve különleges színházi élményt ígér.
A kecskeméti bábszínház a korábbi előadásaiból újra műsorára tűzi a legkisebbeknek a Kuckómóka, a Kukucs!, a Csigaház és a Hintapalinta című előadásait; valamint a foglalkoztató játékkal egybekötött darabjait, az Almafácskát és a Kenyér...
2017-10-02 13:52:18
Átadták a Városmajori Színházi Szemle díjait
... lezajlott színházi fesztiválon hat nem budapesti színház hat előadása mutatkozott be a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az idei programot az elmúlt évad legjobb zenés, szórakoztató előadásaiból Stuber Andrea, Papp Tímea és Urbán Balázs kritikus válogatta - mondta Bán Teodóra.
A csíkszeredai, szabadkai, miskolci, kecskeméti, szombathelyi és nyíregyházi társulatok produkcióit ...
2017-09-04 13:02:05
Idén számos újítás lesz a kunszállási hadifesztiválon
... várja majd a kilátogatókat. Idén először lesz egy úgynevezett "air zona" is, ahol minden a katonai repülés körül forog majd.
Mindemellett idén sem lesz hiány a katona élet érdekes előadásaiból: bemutatják milyen volt az élet távol a laktanyákban, a frontvonalakon és a csatatereken. Több előre megkomponált, pirotechnikával teletűzdelt interaktív csatajelenetet is megeleveníten...
2017-06-08 08:11:42
Vendégrendezők és kortárs táncbérlet a tatabányai színház új évadában
... drámáját, a Stuart Máriát mutatják be. A maga körül mindent elpusztító asszonyi gyűlölet tragédiáját Forgács Péter állítja színpadra.
Idén a kortárs tánc jeles hazai képviselőinek előadásaiból válogató, három produkciót kínáló bérletet is indít a színház, az előadások közül egynek a Vértes Agórája ad otthont.
Szintén az idei év újdonsága az Így szerettek ők című felolvas...
2017-05-18 14:42:26
Jánoska-eresztéssel emlékeznek védőszentjükre a bajaiak
... nyugdíjasklubot kértek fel, hogy vegyenek részt egy-egy csapattal a főzőversenyen. A korosztály tartalmas időtöltését szolgálja a színpadi produkciók között egy, az Operettszínház augusztusi előadásaiból tartott ízelítő, a tamburazenekarok fellépése vagy éppen az Iringó Népdalkör szereplése.
A kísérőrendezvények között megemlítette a különféle szűrővizsgálatokkal zajló egészs...
2017-05-14 09:41:42
Kiknek a műve a nők, az anyák megrontása?
... szempontból is meg kell kímélni a nőt attól az állapottól, amely elrútítja termetét."... Bocsánat, hogy ilyen szavakat ide iktattam! Nő, ,,művelt" hölgy, Mrs. Nelly Roussel előadásaiból ragadtam ki őket."

(Mindszenty-Pehm József: Az édesanya. 3. bővített kiadás. Zalaegerszeg, 1942. ,,Zrínyi" Nyomdaipari Rt. II. köt. 279-280. old.)
...
2017-05-09 21:13:19
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Hatvani Galina, Paudics Béla, Bakk István, Bakk Erzsébet, Wolfgang Köbel, Vendégjáték Erdélyben, Ciróka Bábszínház, Városmajori Színházi Szemle, Jakab István, Paudits Béla, Őskutatási Fórumon, Magna Hungaria, Városmajori Szabadtéri Színpadon, Stuber Andrea, Papp Tímea, Urbán Balázs, Stuart Máriát, Forgács Péter, Vértes Agórája, Iringó Népdalkör, Nelly Roussel, Mindszenty-Pehm József, Nyomdaipari Rt, kunszállási hadifesztiválon, tatabányai színház, anyák megrontása, beleink titkos, emberek akkor, gondolataik szennyezettségi, egészséges mértéket, testünkben lévő, főnemesség székesegyházi, pajzsmirigy müködésünk, felnőtteknek szóló, kecskeméti bábszínház, korábbi előadásaiból, foglalkoztató játékkal, idei programot, elmúlt évad, katonai repülés, katona élet, élet távol, maga körül, kortárs tánc, előadások közül, korosztály tartalmas, színpadi produkciók, tamburazenekarok fellépése, tamburazenekarok, kultúrtörténetbe, pirotechnikával, szennyezettségi, hadifesztiválon, nyugdíjasklubot, csatajelenetet,
© 2013 TVN.HU Kft.