Belépés
Paksi bővítés - Miniszterelnökség: a magyar kormány kitart a paksi kapacitásfenntartás mellett
... nukleáris ügyekben: a két ország között 1987 óta van érvényben bilaterális egyezmény, amelyben a gyorsértesítési feladatok mellett rendszeres információt kapnak a Paks II. projekt előrehaladásáról. Magyarország hosszú évek óta lehetővé teszi, hogy Ausztria környezeti mérőállomást működtessen Paks mellett, Gerjenben, folyamatosan nyomon kövesse az adatait - írják.
Kiemelik tov...
2018-01-22 16:44:22
EU-csúcs - May: Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kötelezettségvállalásait
... veszélyben az uniós költségvetési terv. Hozzátette azonban, hogy a Brexittel kapcsolatos "számlának" a végső megállapodás részét kell képeznie.
May előremutatónak nevezte a Brexit előrehaladásáról folytatott tárgyalásokat, noha megjegyezte, még sok részlet megbeszélése maradt hátra, és szoros együttműködésre van szükség.
Aláhúzta, Nagy-Britannia 2019-ben esedékes kilépés...
2017-10-20 13:42:02
Franciaország és Németország közös európai harci repülőgépet fejleszt ki
... légvédelmirakéta-programon is együtt dolgoznak.
A francia és a német védelmi miniszter 2017 októberben és decemberben találkozik legközelebb, hogy egyeztessen a közös akcióterv előrehaladásáról.
Angela Merkel német kancellár újságírói kérdésre válaszolva jelezte, nem ellenzi, hogy az eurózónának közös költségvetése és külön pénzügyminisztere legyen.
"Nem vagyok az e...
2017-07-13 16:54:37
Illegális bevándorlás - Merkel: köszönet jár Bulgáriának a határvédelemért
... határkerítés nem teremt teljes biztonságot, de védelmet a jelent tömeges migrációval szemben - mondta a bolgár kormányfő. A 259 kilométeres határszakaszon indított fejlesztések lassú előrehaladásáról szólva kiemelte, hogy be kell tartani az uniós támogatások felhasználását szabályozó közbeszerzési előírásokat.
Bojko Boriszov megerősítette: kormányának határozott szándéka, hog...
2017-06-07 17:13:16
Vizes vb 2017 - Orbán Viktor a Nemzetközi Úszó Szövetség ügyvezető igazgatójával tárgyalt
...
A tárgyaláson részt vett Gyárfás Tamás, a FINA alelnöke is. Cornel Marculescu elégedetten nyilatkozott az idei vizes vb előkészületeiről, különös tekintettel a Dagály Úszóaréna építésének előrehaladásáról - közölte a sajtófőnök.
A budapesti világbajnokságot július 14. és 30. között rendezik meg....
2017-02-21 11:11:53
Hamar Zsolt vezényli a Nemzeti Filharmonikusokat a Zeneakadémián
... Zelter átadta a feladatot Mendelssohnnak. Elképzelhető az is, hogy maga Goethe javasolta a kantáta komponálását az ifjú zeneszerzőnek, amikor 1830-ban utoljára találkoztak. A munka előrehaladásáról Mendelssohn a következő évben levélben számolt be a költőfejedelemnek, aki az 1833-as berlini bemutatót azonban már nem érhette meg.
A ballada tematikája olyan pogány szertartásokk...
2017-01-11 16:02:33
Nemes Nagy Ágnes
... volna. De hát csak visszajövök egyszer. Az első munkaszolgálatból még többször hazatérhetett szabadságra, ilyenkor találkozni is tudott tanítványával, hogy a Száz vers antológia előrehaladásáról beszéljen neki.

Az író a következő tavaszt újra Budapesten tölthette. Nemes Nagy Ágnes ekkor, 1944 áprilisában kötött házasságot vőlegényével, a későbbi műkritikus Lengyel Baláz...
2016-11-18 19:20:43
Kormányszóvivő: elfogadta a stratégiai kabinet a közigazgatási perrendtartásról szóló előterjesztést
... mellett az Országos Egészségbiztosítási Pénztárró...
2016-08-23 15:22:19
Krónika 7. rész (költségvetést megalapozó törvények)
... költségvetési támogatást....
2016-05-13 15:24:19
Több tízezer hektárnyi erdő ég Szibériában és az orosz Távol-Keleten
... csapásokkal szembeni megelőző intézkedések fontosságát. Utasította a rendkívüli helyzetek minisztériumát irányító Vlagyimir Pucskovot, hogy tegyen folyamatos jelentést a munka előrehaladásáról, különös tekintettel arra, hogy az igazán tűzveszélyes időszak még meg sem kezdődött, és hogy fordítsanak különös figyelmet azokra az emberekre, akik a természeti csapás következtében hajlék...
2016-05-11 16:22:30
1 2 3 4 
Címkék: Orbán Viktor, Nemzetközi Úszó Szövetség, Hamar Zsolt, Nemzeti Filharmonikusokat, Nemes Nagy Ágnes, Paks II, Angela Merkel, Bojko Boriszov, Gyárfás Tamás, Cornel Marculescu, Dagály Úszóaréna, Lengyel Baláz, Országos Egészségbiztosítási Pénztárró, Vlagyimir Pucskovot, magyar kormány, stratégiai kabinet, közigazgatási perrendtartásról, orosz Távol-Keleten, gyorsértesítési feladatok, uniós költségvetési, végső megállapodás, német védelmi, közös akcióterv, eurózónának közös, jelent tömeges, bolgár kormányfő, uniós támogatások, tárgyaláson részt, idei vizes, budapesti világbajnokságot, feladatot Mendelssohnnak, kantáta komponálását, ifjú zeneszerzőnek, munka előrehaladásáról, következő évben, 1833-as berlini, ballada tematikája, első munkaszolgálatból, következő tavaszt, későbbi műkritikus, rendkívüli helyzetek, igazán tűzveszélyes, természeti csapás, előrehaladásáról, perrendtartásról, légvédelmirakéta, előkészületeiről, világbajnokságot, határvédelemért, együttműködésre, gyorsértesítési,
© 2013 TVN.HU Kft.