Regisztráció  Belépés
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... valódi tápanyagot juttatnak a szervezetükbe és ezért szenvednek olyan problémáktól, mint a kálium- és a magnézium-hiány.

Ez nem csak felgyorsítja az öregedési folyamatot, de elősegíti a szervi funkciók fokozatos elvesztését, leépíti a szöveteket és a csontszövetet is. A nagyfokú savasodás ugyanis rákényszeríti a szervezetünket, hogy az ásványi anyagokat a csontokból, se...
2018-06-23 15:58:28
Vassal tele....
... többi ennél kevesebbet tartalmaz, az átlagos zabpehely például csak 4,6 milligrammot. A reggeli gabonapelyhet kombináljuk rostokkal és bogyós gyümölcsökkel, amelyek C-vitamin tartalma elősegíti a vas felszívódását.
3. Tökmag
12,1 milligramm. Nemcsak vasat, de számos vitamint is tartalmaz, az íze nagyon kellemes, ajánlott müzli, saláta vagy leves formájában fogyasztani....
2018-06-22 15:36:20
Vassal tele....
... többi ennél kevesebbet tartalmaz, az átlagos zabpehely például csak 4,6 milligrammot. A reggeli gabonapelyhet kombináljuk rostokkal és bogyós gyümölcsökkel, amelyek C-vitamin tartalma elősegíti a vas felszívódását.
3. Tökmag
12,1 milligramm. Nemcsak vasat, de számos vitamint is tartalmaz, az íze nagyon kellemes, ajánlott müzli, saláta vagy leves formájában fogyasztani....
2018-06-22 15:36:15
Zsírégető, karcsúsító táplálékok
... zöldségek, mint a spenót, a kelkáposzta vagy a mángold csordultig tele vannak tápanyagokkal, például vassal. Ezek a zsírégető növények megtámogatják az izmok működését és a kalóriaégetést is elősegítik. Sok K-vitamint is tartalmaznak, amelyek erősitik a csontozatot, így gátolva meg a csontritkulás kialakulását.

A matchatea nemcsak megnyugtat, hanem rendszeresen fogyaszt...
2018-06-20 17:26:35
A parlament előtt az adótörvények módosításáról és a bevándorlási különadóról szóló törvényjavaslat
... törvényjavaslat indoklása szerint a módosításokkal egyes kiemelt adópolitikai célok elérését ösztönzik, támogatják a jogharmonizációt, az adózók adminisztratív terheinek csökkentését, valamint elősegítik az öregségi nyugdíjra jogosult munkavállalók munkaerőpiacra történő visszavezetését adó- és járulékkedvezményekkel.
Amint azt Varga Mihály pénzügyminiszter a benyújtott javas...
2018-06-19 19:33:02
Kamatdöntés - MNB: a jegybank egyetlen horgonya az infláció
... politikai célú kamatcsereeszközt programszerűen kívánja működtetni, így azok a monetáris politikai eszköztár szerves részét képezik.
Az ősszel bevezetésre kerülő adósságfék-szabályozás elősegíti a lakáshitelezés egészséges szerkezetben történő, fenntartható növekedését - szögezte le a grémium.
A monetáris tanács megítélése szerint a belső kereslet élénkülésével párhuzam...
2018-06-19 16:32:20
Mediterrán étrenddel az agy öregedése ellen
... elleni küzdelemben, a csontok egészségének megőrzésében és segítenek alacsonyan tartani a trigliceridszintet. De ezek a táplálékok a memóriavesztés és a kognitív hanyatlás megelőzését is elősegítik.

A mediterrán jellegű étrend legfőképpen a gyümölcsökre, a zöldségekre és az egészséges zsírokra összpontosít, elkerülve a feldolgozott élelmiszereket, a finomított cukrokat ...
2018-06-18 16:46:56
Vérnyomás- és vércukorszint csökkentő koriander
... teáskanál koriandermagot egy pohárnyi hideg vízben, majd másnap szűrje le és fogyassza el. A koriandertea segít enyhíteni a fertőzéssel együtt járó kellemetlenségeket, a fájdalmat és elősegíti a gyógyulást is.

A koriandermagok a menstruációs ciklus szabályozásában is hatásosnak bizonyultak, mivel segítenek szabályozni az endokrin mirigy funkciót és a hormonokat, amelyek...
2018-06-18 14:20:51
Körömvirág hatásai
... gyorsabb gyógyulás elősegítésében.

A körömvirágból készített tea enyhíti a premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit. A flavonoidok segítenek ellazítani az izmokat és elősegítik a véráramlást, amelyek jelentősen enyhíteni tudják a kellemetlen tüneteket.

A gyógynövény vírusellenes és antimikrobiális összetevőket tartalmaz. Ez a gyógynövény hatékony a Cand...
2018-06-18 14:15:06
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
... májat a méreganyagok okozta túlterheléstől.

Teázzunk zölden
A zöld tea antioxidáló tulajdonságokkal rendelkezik, és tele van katechin nevű antioxidánssal. Ez a vegyület is elősegíti a zsírfelhalmozódás elleni harcot és támogatja a májat a funkciója megfelelő betöltésében. Vagyis szintén védelmet nyújt a súlyos májkárosodások kialakulásában.

Fűszerezzünk|...
2018-06-17 21:24:01
1 2 3 .................411 ........616 617 .........821 822 
Címkék: Varga Mihály, egészséges élet, parlament előtt, adótörvények módosításáról, bevándorlási különadóról, jegybank egyetlen, öregedési folyamatot, szervi funkciók, nagyfokú savasodás, ásványi anyagokat, átlagos zabpehely, reggeli gabonapelyhet, kelkáposzta vagy, mángold csordultig, zsírégető növények, izmok működését, csontritkulás kialakulását, matchatea nemcsak, módosításokkal egyes, adózók adminisztratív, öregségi nyugdíjra, benyújtott javas, monetáris politikai, ősszel bevezetésre, lakáshitelezés egészséges, monetáris tanács, belső kereslet, csontok egészségének, kognitív hanyatlás, mediterrán jellegű, egészséges zsírokra, feldolgozott élelmiszereket, finomított cukrokat, pohárnyi hideg, koriandertea segít, fertőzéssel együtt, menstruációs ciklus, endokrin mirigy, körömvirágból készített, premenstruációs szindróma, flavonoidok segítenek, kellemetlen tüneteket, gyógynövény vírusellenes, gyógynövény hatékony, méreganyagok okozta, zsírfelhalmozódás elleni, funkciója megfelelő, súlyos májkárosodások,
© 2013 TVN.HU Kft.