Regisztráció  Belépés
Díjemelésekről döntött a pécsi közgyűlés
... kedvezményeik változatlanul megmaradnak - ismertette Páva Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester a szavazás előtt.
A 18 igen és 5 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett megszavazott előterjesztés szerint az ellátás jelenlegi díja "indokolatlanul alacsony", annak összege 2012 óta nem emelkedett.
A parkolási tarifák emeléséről Decsi István (Fidesz-KDNP) alpolgármester közölte: a...
2018-06-21 17:15:24
Krónika 6. rész (napirend után)
...
A Ház nem vette tárgysorozatba a Jobbik alaptörvényt módosító előterjesztését, valamint az MSZP javaslatát sem, amely az egykori devizahitelesek végrehajtási eljárását érinti.

Napirend után:
Székely Sándor (DK) a munkaerőhiányról beszélt. Kijelentette: a kormány nem a munkaalapú társadalom létrehozásáért dolgozik, és kifogásolta a munka törvénykönyvének a do...
2018-06-20 17:22:25
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... törvénycsomagját, amely alapján büntető törvénykönyvi (Btk.) tényállás lesz az illegális bevándorlás elősegítése, támogatása.
Pintér Sándor belügyminiszter kétharmados támogatást igénylő előterjesztését 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el a parlament.
Az új Btk.-paragrafus szerint a jogellenes bevándorlás elősegítését, támogatását az követi el, aki szervező...
2018-06-20 15:51:55
Elfogadta a parlament a "Stop Sorost"
...
Pintér Sándor belügyminiszter kétharmados támogatást igénylő előterjesztését 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el a parlament. Az indítvány kétharmados passzusaira a Fidesz, a KDNP, a Jobbik, a független Dúró Dóra és Ritter Imre nemzetiségi képviselő szavazott igennel, míg az MSZP, a Párbeszéd, a független Bősz Anett, valamint az LMP-ből kilépését jelző Hadházy Á...
2018-06-20 15:51:41
Krónika 3. rész (nemzetközi szerződések)
... célra, felvetve, helyes-e, hogy ez az ember dönt vízumkérelmekről, illetve, hogy 220 millió forintos marketing-megbízást kap.
A jobbikos Szilágyi György támogatóan nyilatkozott az előterjesztésről.
Menczer Tamás az általános vita lezárása utáni válaszában megjegyezte: a kifogásolt diplomata megbízásáról 2003-ban még Kovács László szocialista párti külügyminiszter döntöt...
2018-06-20 12:42:09
Jövő szerdán szavazhat a Ház az alaptörvény módosításáról és a "Stop Soros" csomagról
...
A dokumentum szerint hétfőn és szerdán tart ülést az Országgyűlés.
Hétfőn még mindkét előterjesztés módosító javaslatait megtárgyalják a képviselők, de az infotörvény módosító javaslatai is szerepelnek a napirenden. A Ház emellett megkezdi a magasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosítás tárgyalását is.
Szerda délután három órakor kezdődnek a szavazá...
2018-06-14 19:22:23
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
... teljesen legitim, a bírósági igazgatásnak számtalan formája van, és ezek közül mindegyik Európában ismert forma jogállami és működőképes.
Kérdésre közölte: kormány előtt olyan előterjesztés nincs, ami az új lakások áfáját illetően megváltoztatná "a korában egyértelművé tett szándékot", hogy 2019 végéig lesz kedvezményes áfa.
Az autópálya-beruházások felülvizsgálatáról a...
2018-06-14 14:01:40
Gulyás: a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés
... tagállamainak. Ugyancsak nem tartotta elfogadhatónak, hogy a vámbevételek 20 százaléka helyett csak a bevételek a 10 százalékát tarthatná meg a tagállam.
Gulyás Gergely úgy látta, az előterjesztés is jól mutatja a magyar kormány kritikájának jogosságát, miszerint téves az EB politikai szerepfelfogása. Hozzátette: a bizottság a szerződések őre, az alapszerződések által meghatá...
2018-06-14 13:41:51
Fülöp Péter igazgathatja tovább a Csiky Gergely Színházat
... felsorolását, a kulturális, művészeti, szórakoztató rendezvények látogatottságának emelésére irányuló törekvéseket és a gazdálkodás hatékonyságát növelő elképzeléseket is.
Fülöp Péter az előterjesztés mellékleteként olvasható és a szakmai bizottság által egyhangúlag támogatott pályázatában azt írta: elsődleges célja, hogy a Csiky Gergely Színház tartósan a magyar színházi éle...
2018-06-14 10:32:06
Drogkereskedő hálózatot számolt fel a rendőrség Budapesten
... forint készpénzt, valamint a kábítószer porciózásához és értékesítéséhez használatos eszközöket foglaltak le a nyomozók - írták.
...
2018-06-14 07:04:50
1 2 3 ...................232 233 .........348 349 .........463 464 465 
Címkék: Stop Sorost, Stop Soros, Európai Bizottság, Fülöp Péter, Csiky Gergely Színházat, Páva Zsolt, Decsi István, Székely Sándor, Pintér Sándor, Dúró Dóra, Ritter Imre, Bősz Anett, Hadházy, Szilágyi György, Menczer Tamás, Kovács László, Gulyás Gergely, Csiky Gergely Színház, pécsi közgyűlés, alaptörvény módosításáról, felső határ, szegényebb államoktól, uniós költségvetés, rendőrség Budapesten, szavazás előtt, ellátás jelenlegi, parkolási tarifák, egykori devizahitelesek, munkaerőhiányról beszélt, munkaalapú társadalom, munka törvénykönyvének, illegális bevándorlás, jogellenes bevándorlás, indítvány kétharmados, független Dúró, független Bősz, ember dönt, jobbikos Szilágyi, általános vita, kifogásolt diplomata, dokumentum szerint, infotörvény módosító, magasházak építésének, bírósági igazgatásnak, korában egyértelművé, magyar kormány, alapszerződések által, gazdálkodás hatékonyságát, előterjesztés mellékleteként, szakmai bizottság, magyar színházi, kábítószer porciózásához, törvénykönyvének, munkaerőhiányról,
© 2013 TVN.HU Kft.