Regisztráció  Belépés
Révész Máriusz: újraosztották a kisvasutak fejlesztési forrásait
...
Felidézte, hogy tavaly decemberben a turisztikai célú keskeny nyomtávú kisvasutak fejlesztésére a kormány 10 milliárd forintot hagyott jóvá a MÁV-nak, a legújabb kormányhatározatban ezt az összeget újraosztották, ezzel a fenntartó, üzemeltető erdészeteknek, önkormányzatoknak, a Győr-Sopron Ebenfurti Vasútnak (GYSEV) is biztosítanak lehetőséget.
A kormánybiztos felsorolta...
2017-07-26 15:33:27
Uniós biztos: aggodalomra adnak okot a tömeges bebörtönzések Törökországban, Ankara szerint erősítenu kell az e
... Európai Unió között, de a kapcsolatok rendezése érdekében folytatni kell a párbeszédet és meg kell erősíteni az együttműködést.
A török diplomácia vezetője védelmébe vette az ankarai kormány intézkedéseit, amelyek az utóbbi hónapokban számos bírálatot kaptak az EU és bizonyos tagországai részéről.
A tavalyi puccskísérletet követő bebörtönzések kapcsán kiemelte, hogy külö...
2017-07-25 19:45:12
Szijjártó Péter: idén is rekordot dönthetnek a beruházás-ösztönzési rendszerben gondozott befektetések
... megyéiben is egyre több befektetés jelenik meg.
Kifejtette, a külföldi befektetőket elsősorban az érdekli, hogy terveikhez adott-e a megfelelő munkaerő, ennek biztosítását a magyar kormány felsőoktatási intézmények és ipari központok együttműködésének támogatásával, a duális képzés kiterjesztésével, a munkaerő mobilitás ösztönzésével segíti.
A miniszter szerint a Tesla c...
2017-07-25 12:12:41
Lengyel bíróságok - Kormányszóvivő: Andrzej Duda vállalja a felelősséget az igazságügyi reformért
... (KRS) és a legfelsőbb bíróság átalakításáról.
Bochenek nyilatkozatával egyidőben Duda szóvivője közölte: az államfő aláírta a harmadik, a bíróságok szervezetéről szóló törvényt.
A kormányszóvivő elmondta: "nehéz megérteni" az államfő döntését a kettős vétóról. Mindazonáltal úgy vélekedett, hogy a kormányfő és az államfő közötti kapcsolat "olyan, amilyennek a legfelsőbb á...
2017-07-25 11:32:38
Az agydaganattal küzdő McCain visszatér Washingtonba az egészségbiztosítási törvény szenátusi szavazására
... voksolnak az Obamacare néven ismert jelenlegi egészségbiztosítási törvény visszavonásáról, majd az új törvény elfogadásáról. A szavazás végkimenetele kétséges, mert egyelőre nincs meg a kormányzó republikánusok sikeréhez elegendő voks.
John McCain orvosai a múlt héten álapítottak meg, hogy a politikusnak agresszív agydaganata van. A veterán politikust előző pénteken műtötték ...
2017-07-25 11:24:53
Lengyel bíróságok - Andrzej Dudával egyeztettek a kormányzó Jog és Igazságosság vezető politikusai
...
A varsói Belwederben, a lengyel elnök reprezentatív palotájában megtartott, több mint másfélórás találkozón részt vett Beata Szydlo kormányfő, valamint Marek Kuchcinski alsó- és Stanislaw Karczewski felsőházi elnök.
Az államfő szóvivőjea találkozó után közölte: Duda álláspontja változatlan, a vétókról szóló hivatalos döntését még nem írta alá, de néhány napon belül továb...
2017-07-24 18:44:29
Német-török viszály - Ankara visszavonta a terrorizmus támogatásával gyanúsított német vállalatok listáját
... eredetileg valóban kértek információkat a listán szereplő német cégekről a német szövetségi bűnügyi hivataltól (BKA), de ezt a kérést szombaton hivatalosan visszavonták - mondta Tobias Plate a kormányszóvivői tájékoztatón.
Hozzátette: a német fél tudomásul veszi, hogy Ankara tisztázta a lista ügyét, és üdvözli, hogy hivatalosan visszavonták a BKA-hoz intézett kérést.
Arr...
2017-07-24 13:43:32
Tusványos - Fidesz: azok kritizálják Orbánt, akik aláírtak Sorosnak és le akarják bontani a kerítést
...
Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton, a kormányfő tusványosi beszédére adott ellenzéki reagálásokról az MTI-nek azt mondta: ebben Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje "jár az élen", aki Brüsszelben konkrét ígéretet tett a kerítés lebontására.
Jelezte: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke kor...
2017-07-22 17:03:37
Új vezető a brit Liberális Demokraták élén: "ki kellene hátrálni a Brexitből"
...
A 74 éves Vince Cable a Liberális Demokraták egyik legtekintélyesebb veteránja, aki a 2010-2015 közötti konzervatív-liberális kormánykoalícióban az üzleti ügyek miniszteri tisztségét töltötte be.
Ő volt az egyetlen jelölt a Liberális Demokraták vezetői posztjára - amely egyben miniszterelnök-jelölti tisztséget is jelent -, miután az előző vezető, Tim Farron a múlt havi e...
2017-07-20 19:04:09
Tusványos - Deutsch: kibővül és a külhoni magyar közösségeket is érinti a Digitális Jólét Program
...
Deutsch Tamás a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor tusnádfürdői rendezvényén utalt arra, hogy a kormányhatározat az 1456/2017-es számot viseli, és úgy fogalmazott: "egy digitális nándorfehérvári diadal napjait" ünnepelhetik. A kormány hosszú hónapok előkészítő munkája után fogadta el a program új elemeit, a Digitális Jólét Program 2.0-át, amely több mint 25 pontb...
2017-07-20 15:42:45
1 2 3 ..................450 451 ..........676 677 .........900 901 902 
Címkék: Révész Máriusz, Szijjártó Péter, Andrzej Duda, Andrzej Dudával, Liberális Demokraták, Digitális Jólét Program, Győr-Sopron Ebenfurti Vasútnak, Európai Unió, John McCain, Beata Szydlo, Marek Kuchcinski, Stanislaw Karczewski, Tobias Plate, Hidvéghi Balázs, Botka László, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Vince Cable, Deutsch Tamás, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, kisvasutak fejlesztési, tömeges bebörtönzések, igazságügyi reformért, agydaganattal küzdő, terrorizmus támogatásával, brit Liberális, külhoni magyar, turisztikai célú, összeget újraosztották, kormánybiztos felsorolta, kapcsolatok rendezése, török diplomácia, ankarai kormány, utóbbi hónapokban, tavalyi puccskísérletet, külföldi befektetőket, megfelelő munkaerő, magyar kormány, duális képzés, munkaerő mobilitás, miniszter szerint, legfelsőbb bíróság, államfő aláírta, bíróságok szervezetéről, kormányszóvivő elmondta, államfő döntését, kettős vétóról, államfő közötti, szavazás végkimenetele, kormányzó republikánusok, múlt héten,
© 2013 TVN.HU Kft.