Regisztráció  Belépés
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... bizonyos szakosodás. A technikumok és szakközépiskolák adjanak egy jól használható szakmát a diákok kezébe, ugyanakkor biztosítsák az általános műveltség megszerzését olyan fokon, mely elegendő vértezetet nyújt a fiataloknak akkor is, ha később nem folytatják tanulmányaikat. A gimnáziumok továbbra is a felsőfokú oktatás előkészítő helyei legyenek, de a humán tárgyakat részesítsék ...
2018-08-16 15:57:45
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... bizonyos szakosodás. A technikumok és szakközépiskolák adjanak egy jól használható szakmát a diákok kezébe, ugyanakkor biztosítsák az általános műveltség megszerzését olyan fokon, mely elegendő vértezetet nyújt a fiataloknak akkor is, ha később nem folytatják tanulmányaikat. A gimnáziumok továbbra is a felsőfokú oktatás előkészítő helyei legyenek, de a humán tárgyakat részesítsék ...
2018-08-16 15:15:20
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
... szembesülnünk, amelyekkel már nem tudnánk lépést tartani, és velük megbirkózni! Vagyis: az ember által elvégzendő - klímaromlást-csökkentő - beavatkozások, már nem volnának elegendőek a hatásromlás kiegyenlítésére, pláne, visszafordítására.

A becslések azt mutatják, hogy amennyiben nem lépünk AZONNAL és GLOBÁLISAN - éspedig tényleg azonnal, és minden n...
2018-08-11 02:20:31
Egy férfi 550 hektár erdőt ültetett be 34 év alatt
... tönkretették a termést, a tigrisek elejtettek néhány háziállatot, emiatt a falu azzal fenyegetőzött, kivágja az erdőt. Payeng úgy oldotta meg a helyzetet, hogy rengeteg banánfát ültetett, lett elegendő táplálék az elefántoknak, az őz- és növényevő-állomány pedig annyira megnövekedett időközben, hogy a tigrisek is elkerülték azután a falut.

Payneg továbbra is minden nap ...
2018-08-10 21:03:20
A tücsök és a hangya
...
Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.

A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormá...
2018-08-10 11:48:36
Keresztény történet- Elég
... próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban mosolyogni kezdett. - Amikor azt mondtuk, ,,Eleget kívánok neked!", azt kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó dolgokból.
Majd felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg velem, mintha emlékezetből idézte volna:

Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jóke...
2018-08-10 10:45:38
A Prágai Vár továbbra is a leglátogatottabb turisztikai célpont Csehországban
... munkálatok miatt nagyrészt zárva volt.
Az első tízesbe tavaly meglepetésként a prágai Pinkas zsinagóga is bekerült. A zsinagógát 675 ezren keresték fel, ami a hetedik helyezéshez volt elegendő. A zsidónegyed növekvő népszerűségét bizonyítja, hogy a Pinkas zsinagóga közelében lévő Spanyol zsinagóga 462 ezer látogatóval a 13. lett.
A statisztikai hivatal kimutatása szerin...
2018-08-06 16:41:20
Az Egység Törvénye
... mindenféle rétegében úgy érzünk és hallunk, mintha a saját entitásunk lenne egy nagy és lesújtó bánat felé torzulva. Megköveteli a szolgálatunkat.

Kérdező: Mikortól lenne ez a hívás elegendően nagy ahhoz, hogy nyíltan jöhessetek le az emberek közé a Földre? Hány entitásnak kellene a Földön a Konföderációt hívnia?

Ré: Ré vagyok. A népetek közé eljövetel lehető...
2018-08-06 13:45:26
Művészettörténészek megkérdőjelezik, hogy Leonardo festette a Salvator Mundit
... Leonardo párizsi kiállításának kurátora nem volt hajlandó kommentálni a véleményeket a The Guardian brit napilap megkeresésére.
"Bizonyítani tudom, hogy a kép nagy részét Luini festette. Elegendő bizonyítékként szolgál festményeinek összevetése a Salvator Mundival" - idézte a brit napilap Landrust, akinek újabb munkája Leonardo da Vinciről szeptemberben fog megjelenni.
A...
2018-08-06 11:52:01
Az élet Nagy Titka a VONZÁS TÖRVÉNYE .
... hogy a világ problémáira fókuszálnál, összpontosíts inkább a szeretet, a bőség, a tanulás és a béke értékeire.

48. Sosem fogyunk ki a jóból, hiszen az univerzumban több mint elegendő van belőle mindannyiunk számára. Bőségre teremtettünk.

49. Gondolataid és érzéseid által kiveheted a részed az univerzum kiapadhatatlan bőségéből, és saját tapasztalatoddá tehet...
2018-08-06 08:06:18
1 2 3 ..............519 520 .......779 780 .......1038 1039 1040 
Címkék: Siklósi András, ENNYIRE TRÓPUSI, Prágai Vár, Egység Törvénye, Salvator Mundit, Nagy Titka, VONZÁS TÖRVÉNYE, Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel, Salvator Mundival, magyar nemzeti, leglátogatottabb turisztikai, élet Nagy, diákok kezébe, általános műveltség, fiataloknak akkor, gimnáziumok továbbra, felsőfokú oktatás, humán tárgyakat, ember által, hatásromlás kiegyenlítésére, tigrisek elejtettek, falu azzal, hangyát visszamenőleges, állam elkobozta, történet végén, tücsök felélte, hangya utolsó, másik számára, alábbi jókívánságot, első tízesbe, prágai Pinkas, hetedik helyezéshez, zsidónegyed növekvő, statisztikai hivatal, saját entitásunk, hívás elegendően, emberek közé, népetek közé, brit napilap, világ problémáira, béke értékeire, univerzumban több, univerzum kiapadhatatlan, szakközépiskolák, leglátogatottabb, tízparancsolata, kiegyenlítésére, visszaemlékezni, visszamenőleges, megkérdőjelezik, tapasztalatoddá, foglalkoztatott, tanulmányaikat, kiapadhatatlan, meglepetésként, bizonyítékként, szolgálatunkat,
© 2013 TVN.HU Kft.