Regisztráció  Belépés
Hadak útja Magyarországon
... szuperhatalmának számító Oszmán Birodalomtól. Magyarország százötven évre hadszíntérré változott, és a háború a mindennapok részévé vált. Az ország gazdasági és katonai potenciálja nem volt elegendő, hogy felszabadítsa magát. Amikor pedig a XVII. század végén ez bekövetkezett, a magyar egységek csak a nemzetközi keresztény koalíció segédcsapataiként vettek részt a csatákban.
...
2018-05-26 23:34:52
Az áfonya hatásai
... legizgalmasabb új kutatási terület a kognitív hatásokat vizsgálja.

Az egyik vizsgálatban idősebb felnőttek (átlagéletkor: 76 év) 12 héten át fogyasztottak minden nap áfonyát, és már ez elegendő volt ahhoz, hogy jelentős javulást érjenek el a kognitív funkciókat, illetve a memóriát vizsgáló teszteken.

Bár a résztvevők az áfonyát gyümölcslé formájában fogyaszto...
2018-05-26 14:18:50
A só és a víz - fontossága, aránya
... ellátta volna a szerepét és a sejtek fel tudták volna használni azt.

viz es so

A só, kálium és vízfogyasztás szorosan összefügg. Amire figyeljünk tehát:
1. Naponta elegendő mennyiségű vizet fogyasszunk.

2. Mérsékelt mennyiségű természetes sót adjunk az étrendünkhöz.

3. Különböző káliumban gazdag magokat, gyümölcsöket és zöldségeket ...
2018-05-26 10:18:34
Homokozó vödör 3.3 literes
Ha már rendelkezésre állnak a szerszámok, és a formák, akkor bizony vízre is szükség lesz, mert csak így maradhatnak egybe a formák. A vödör tekintélyes 3.3 Literes űrtartalmával, sokáig elegendő mennyiségű vizet tud biztosítani a szabadban való játékhoz. A fogantyú ergonómiailag tervezett, a nagy súly is kényelmesen cipelhető vele. Forma készítésre azonban nem alkalmas, a hullámo...
2018-05-26 01:02:48
A cinkhiányról
... károsodást a belső fülben.

A cinkhiány gyermekek esetében is szembetűnő, hiszen ez az ásványi anyag szerepet játszik a sejtnövekedésben. Azok a gyermekek, akiknek a szervezete nem jut elegendő cinkhez, nem nőnek túl magasra, éppen ezért fontos, hogy a gyermekeknek is biztosítsunk cinkben gazdag táplálékokat.

Milyen táplálékok gazdagok ebben az ásványi anyagba...
2018-05-25 08:10:07
Tölts időt kettesben Istennel!
... Privilege [Mennyei elhívás, nagy kiváltság] című könyvében: "Az ókori sivatagi atyák a következő fegyelmi szabályzatra kötelezték el magukat: csend, magány és belső béke.

Csak elegendő ideig tartó hallgatás után tartották késznek magukat arra, hogy szóljanak...

Manapság furcsa logikával azt gondoljuk, hogy a lelki erőforrás és a lelki megújulás abban ta...
2018-05-24 22:32:28
Túl sok vérében a húgysav?
... beindítja.A megfelelő folyadékfogyasztás egyébként is rendkívül fontos, mert “felhigítja" a húgysavat, és segíti a vesék munkáját annak eltávolításában. Az elegendő víz abban is segítségünkre lehet, hogy a köszvényes fellángolások ritkuljanak. Naponta legalább másfél-két liter vizet ajánlott meginni, de az egyéni életmódunk akár ennél többet is...
2018-05-24 15:36:31
.....örökül hagyok...
Önmagamnak

Önmagamnak soha nem voltam elegendő,
függve, mint lebbenő széltől az ágon a gyümölcs
mint kifeszített íjtól a nyílvessző,
mint szófejtéstől a szó, ha megfejthető.

Mi voltam, mielőtt valami lettem a földön,
mily megálmodott cél - mely már csak holt remény -
borzongat, átlépve sorok között
lévén belőlem a bizonyíték...
2018-05-24 13:15:05
Az eper 10 pozitív hatása
... mellesleg számtalan egészségi előnnyel bír.

1. Erősíti az immunrendszert

Remek C-vitamin-forrás, elősegíti a szervezet munkáját. A legtöbb ember sajnos nem fogyaszt elegendő mennyiségű természetes C-vitamint, egy adag eper pedig nagyjából 51 mg C-vitamint tartalmaz, vagyis a napi szükséglet felét.

2. Javítja a szem egészségét

A benne lév...
2018-05-22 15:45:13
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
... ereszkedésről is, vagy attól, hogy keresztül hajtottam egy kis kátyún az úton — ordítani tudtam volna. Szerencsére már az előadásomat megelőzően három héttel Hawaiira érkeztem, így volt elegendő időm segítség után nézni.

Vicces, hogy annak idején hónapokig mondogattam: az az érzésem. Hawaii-on jelentős gyógyulásban lesz részem, és hála az égnek, így is lett. Maui ...
2018-05-21 12:38:41
1 2 3 ...........1163 1164 ......1744 1745 ......2325 2326 2327 
Címkék: David Icke, Oszmán Birodalomtól, Remek C-vitamin-forrás, áfonya hatásai, holografikus valóság, mindennapok részévé, ország gazdasági, magyar egységek, nemzetközi keresztény, kognitív hatásokat, egyik vizsgálatban, kognitív funkciókat, memóriát vizsgáló, áfonyát gyümölcslé, vödör tekintélyes, szabadban való, fogantyú ergonómiailag, nagy súly, belső fülben, cinkhiány gyermekek, ásványi anyag, ásványi anyagba, ókori sivatagi, következő fegyelmi, lelki erőforrás, lelki megújulás, vesék munkáját, köszvényes fellángolások, egyéni életmódunk, szervezet munkáját, legtöbb ember, adag eper, napi szükséglet, szem egészségét, úton &#8212, előadásomat megelőzően, szuperhatalmának, sejtnövekedésben, eltávolításában, legizgalmasabb, immunrendszert, magyarországon, segítségünkre, űrtartalmával, vízfogyasztás, bekövetkezett, fellángolások, ereszkedésről, felszabadítsa, ergonómiailag, rendelkezésre, fogyasztottak, cinkhiányról, étrendünkhöz, vizsgálatban, átlagéletkor, holografikus, gyógyulásban, birodalomtól, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.