Regisztráció  Belépés
Az elektromos átállás mellett a belsőégésű motorokat is fejleszti a német autóipar
... közülük autógyár, kettő pedig beszállító" - mutatott rá Wissmann. Az elkövetkező három-négy évben a német autóipar 16-18 milliárd eurót fordít digitalizálási fejlesztésekre.
Az elektromos mobilitásra való átállást szolgáló fejlesztésekre a német autóipar 2020-ig 40 milliárd eurót fordít, modellkínálatát pedig több mint háromszorosára, a jelenlegi harmincról százra növeli. A m...
2017-11-21 16:22:20
Átalakítanák Kolozsvár híres Farkas utcáját
... hozzá, hogy autóval közelíthesse meg az óvoda bejáratát.

Nem kellene mindegyik szülőnek külön autóval behoznia a gyerekét a belvárosi iskolákba, meg lehetne ezt oldani például elektromos mikrobuszokkal, amelyek iskolabuszokként járnák a lakónegyedeket, és hoznák-vinnék a sulisokat, vetette fel a földrajz kar egy tanára. A gyalogosítást pedig mindenképp forgalmi mérések...
2017-11-19 11:51:58
Miért csak 15 ezer akar tenni valamit?
... felszabadulnak lesz majd megfelelö emberi technika amivel ezt szürni fogjuk! Ez ugyan olyan huhogás, mint az "E" autók szükségessége és "emisszó mentessége". 2050-ig sem lesz teljes átfedéssel elektromos meghajtás, mert nincs technika egyelöre s nincs megfizethetö árú!!!

A klimaváltozás nem minkett fog érinteni hanem a következö generációkat! Majd ök megoldják. Emlékezz...
2017-11-15 06:51:54
Hatalmas tartályokat szállítanak Budapestről Gyöngyöshalászra négy éjszaka
... választani. Több szakaszt statikai vizsgálatok után jelöltek ki, egy hidat alá is támasztottak.
Sok helyen táblákat és egyéb műtárgyakat kell...
2017-11-14 21:24:05
Verdák 3: Thunder Hollow Speedway versenypálya szett - Mattel
Villám McQueen karakter kisautót fogl...
2017-11-11 23:47:01
Brüsszel 30 százalékkal csökkentené az új gépjárművek széndioxid-kibocsátását 2030-ra
... torlódások csökkentéséhez.
Az EB végül azt is ösztönözni kívánja, hogy a jövő mobilitási megoldásait, járműveit, és azok alkatrészeit az EU-ban tervezzék és állítsák elő.
Az elektromos töltőhálózat kiépítésére 800 millió eurót, új akkumulátorok fejlesztésére pedig 200 millió eurót különít el az Európai Bizottság.
"Európa jelenleg nincs a megfelelő pályán. Először a ...
2017-11-08 17:57:23
Száz új munkahelyet teremt az Edelmann 3,15 milliárd forintos beruházása
... millió forintért munkásszállásokat építenek, kedvezményes telkeket bocsátanak rendelkezésre, kamattámogatást nyújtanak. Erre azért is szükség van, mert elkezdődött a 42 milliárd forintos elektromos és autonóm autók tesztelésére alkalmas tesztpálya építése. Az első ütemét a tervek szerint jövő tavasszal adják át, már három gumigyártó jelezte, hogy szeretne ott tesztelni. A szomszéd...
2017-11-06 17:44:14
Kétszeresére emelkedett a legszennyezőbb járművek londoni behajtási díja
... hajtott jármű vezetőjének ki kell fizetnie, ha hétköznap reggel hét és este hat óra között kocsijával átlépi a belvárosi fizetős zóna határát. A díjfizetési kötelezettség alól csak az elektromos és hibridüzemű, vagy igen alacsony károsanyag-kibocsátású magánautók tulajdonosai kapnak mentességet vagy kedvezményt.
A behajtási díjkötelezettség nem vonatkozik a sürgősségi szolgál...
2017-10-23 12:01:38
Varga: nemzetközi együttműködésekkel fejleszthető a magyar járműipar
... középvállalkozásaik általában beszállítóként kapcsolódnak a termelésbe.
Jerzy Kwiecinski, Lengyelország Fejlesztési Minisztériumának államtitkára fölhívta a figyelmet arra, hogy a legtöbb elektromos járművet nem az európai és amerikai piacokon értékesítik, hanem a Távol-Keleten és Indiában, így a gyártóknak az ottani piacokon is érdemes versenyezniük.
Rastislav Chovanec...
2017-10-18 11:31:56
Ti értitek az elektromos autók problémáhját?
... hogy milyen halk vagy hangos a kocsi!
Ha meg ott megy át, ahol nem kéne, akkor nézzen
körül, mielőtt az útra lép!

Ennek ellenére egyelőre még nem szalonképesek az elektromos autók
legfeljebb városon belül pl. taxinál mert ezek tölthetők a telephelyen.

Én városon belül gyalog vagy bicajjal közlekedem és csak távolabbi
céloknál használom...
2017-10-15 12:40:30
1 2 3 ...........35 36 .....52 53 .....69 70 71 
Címkék: Átalakítanák Kolozsvár, Budapestről Gyöngyöshalászra, Thunder Hollow Speedway, Villám McQueen, Európai Bizottság, Jerzy Kwiecinski, Lengyelország Fejlesztési Minisztériumának, Rastislav Chovanec, elektromos átállás, belsőégésű motorokat, német autóipar, legszennyezőbb járművek, magyar járműipar, elektromos autók, elkövetkező három-négy, elektromos mobilitásra, jelenlegi harmincról, óvoda bejáratát, belvárosi iskolákba, gyalogosítást pedig, következö generációkat, jövő mobilitási, elektromos töltőhálózat, megfelelő pályán, első ütemét, tervek szerint, belvárosi fizetős, díjfizetési kötelezettség, behajtási díjkötelezettség, sürgősségi szolgál, figyelmet arra, legtöbb elektromos, ottani piacokon, gyöngyöshalászra, minisztériumának, iskolabuszokként, díjkötelezettség, modellkínálatát, kamattámogatást, legszennyezőbb, fejlesztésekre, csökkentéséhez, digitalizálási, mikrobuszokkal, beszállítóként, háromszorosára, felszabadulnak, lakónegyedeket, lengyelország, akkumulátorok, versenyezniük,
© 2013 TVN.HU Kft.