Belépés
Fapados tanmese a szemét módszerekkel
... is kifizetik. Majd az egyik előveszi a mobilját, hogy lefényképezze a kisebb széket, mert úgy érzi abba is bele fért volna.

- Sajnálom, itt nem lehet használni ezeket az elektronikus készülékeket, de 200 forintért megvásárolhattok erre egy engedélyt.

A vezérek mérgesen ugyan, de ezt is kifizetik. Viszont ekkorra már nagyon türelmetlenek lesznek és magukból k...
2018-10-15 13:45:57
Mintegy 180 millió forintért vásárolhatja meg Vajda Lajos 14 festményét az MNB
...
A közlemény szerint az MNB a művek megvételére az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben indított eljárást, amely jelenleg is folyamatban van. Mint írják, a vétel teljes adminisztrációs lezárása után részletesen is tájékoztatni fogják a közvéleményt.
Az Értéktár program keretében megvásárolt műkincseket az MNB minden esetben közgyűjteményekben, múzeumokban helyezi letétb...
2018-10-11 11:51:59
A Young Gods, az ipari zene svájci élcsapata jövőre az A38-on
... a nyers ipari hangzásokat a rave-es elektronikával, az IDM-mel (az intelligens tánczenével) és a kortárs avantgárddal. Soha nem hallott effektek és hangzások születtek a Young Gods elektronikus alkímiájából. A zenekar sok területen megelőzte korát, és mindig váratlan dolgokat művelt.
Talán ezért sem lett olyan népszerű, mint az indusztriál más képviselői, holott David Bowie, ...
2018-10-10 14:01:46
Folytatódik a Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek című sorozata
... zenészeket hagyni reagálni klasszikus vagy akár kortárs versekre" - magyarázta. Így minden irodalmi esten a színészek mellett egy népszerű zenész is szerepel. A ma esti műsorban Lotfi Begi elektronikus zenész működik közre. A fellépő színészek Hámori Gabriella, Bálint András és Fenyő Iván lesznek.
Elmondta, hogy a következő, decemberi előadás az ünnep, az advent köré szervező...
2018-10-10 11:31:37
CAFe Budapest - Szentpáli Roland Orfeusz-balettjének ősbemutatója a Müpában
... kedden elmondta, az Orfeusz című kortárs táncelőadás rockzenei betétekkel meséli el a kedvese után az alvilágba is lemenő hős történetét.
A darabban a szimfonikus zenekar mellett elektronikus gitár és basszusgitár is szerepel. "Hadésznak, az alvilág istenének megjelenésekor a szimfonikus zenekar mellett például torzított gitár szólal meg" - magyarázta a zeneszerző.
Szent...
2018-10-09 19:02:27
Idén akár megduplázódhat az adathalászok csapdájába esettek száma
... sajtótájékoztatóján elhangzott: az adathalászat kiszűrésére nincs technikai megoldás, ezért rendkívül fontos a felhasználók biztonságtudatos magatartása.
Sütő Ágnes elmondta: nő az elektronikuspénz-forgalom nagyságrendje, Magyarországon 9 millió bankkártya és 10,6 millió bankszámla van, és az Európai Központi Bank szerint Magyarország az 5. legbiztonságosabb bankkártyát haszn...
2018-10-09 16:32:16
Orosz külügy: az orosz nagykövetség informatikai berendezéseit tesztelték a Hollandia által kiutasított orosz s
... kibertámadási kísérletek miatt ellenőrizték a hágai orosz diplomáciai képviselet számítógépes hálózatainak védettségét.
A holland kormány múlt héten elhangzott vádja szerint az oroszok elektronikus eszközeikkel a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) számítógépes rendszereit akarták feltörni. Hága azt állította, hogy a moszkvai katonai hírszerzés emberei a Szkripal-ügyben, il...
2018-10-08 19:30:32
CAFe Budapest - Ma kezdődik a Budapest Ritmo világzenei fesztivál
... trombitás, a szlovén Sirom, a berlini Dj Ipek és ezen a napon lesz a Parasztok Atmoszférában című produkció is, ami a mai harmincas generáció népzenészei (Buda Folk Band, Erdőfű) indie-elektronikus zenészek (például Gustave Tiger) és képzőművészek közös projektje.
A zárónapon, vasárnap Roma Ritmo címmel rendeznek estet az elmúlt három évtized nagy hazai vokális cigányzenei ha...
2018-10-05 07:04:34
Polt Péter: az ügyészség emelte a színvonalat
... Július 1-jén lépett hatályba az új büntetőeljárási törvény, amely új feladatokat és nagyobb felelősséget ró az ügyészi szervezetre - említett példát.
Emlékeztetett arra is, hogy az elektronikus ügyintézésre való áttérés zökkenőmentesen zajlott. Annak haszonélvezője az egész magyar társadalom lesz - fogalmazott.
Varga Árpád Jász-Nagykun-Szolnok megyei főügyész elmondta, h...
2018-10-04 23:42:29
PM-államtitkár: folytatódik a munkát, jövedelmet terhelő adók csökkentése
... vállalkozásokat is minél több adminisztrációs tehertől szabadítsák meg.
Az áfával kapcsolatos intézkedések - köztük a fordított áfa, a belföldi összesítő jelentés, az ekáer, az elektronikus számlaadat-szolgáltatás, az online pénztárgépek bevezetése - látványos eredményeket hoztak. A be nem szedett áfa aránya 2016-ban 13 százalékra csökkent, fele a 24-25 százalékos így jóval a...
2018-10-04 23:36:01
1 2 3 ..............518 519 .......777 778 .......1036 1037 1038 
Címkék: Vajda Lajos, Young Gods, Várkert Irodalom Nagy Magyar Versek, CAFe Budapest, Szentpáli Roland Orfeusz-balettjének, Budapest Ritmo, Polt Péter, Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben, David Bowie, Lotfi Begi, Hámori Gabriella, Bálint András, Fenyő Iván, Sütő Ágnes, Európai Központi Bank, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Parasztok Atmoszférában, Buda Folk Band, Gustave Tiger, Roma Ritmo, Varga Árpád Jász-Nagykun-Szolnok, szemét módszerekkel, ipari zene, adathalászok csapdájába, orosz nagykövetség, ügyészség emelte, egyik előveszi, kisebb széket, elektronikus készülékeket, vezérek mérgesen, közlemény szerint, művek megvételére, vétel teljes, nyers ipari, rave-es elektronikával, intelligens tánczenével, kortárs avantgárddal, színészek mellett, népszerű zenész, fellépő színészek, advent köré, kedvese után, szimfonikus zenekar, alvilág istenének, adathalászat kiszűrésére, felhasználók biztonságtudatos, hágai orosz, holland kormány, oroszok elektronikus, moszkvai katonai, szlovén Sirom, napon lesz,
© 2013 TVN.HU Kft.