Regisztráció  Belépés
Czaputowicz: Lengyelországra hárul a fő felelősség a térség érdekeinek védelmében
... oroszországi Szmolenszknél 2010-ben lezuhant lengyel elnöki repülőgép roncsát és feketedobozait.
Ukrajnát illetően úgy vélte: az ország stabilitása az európai biztonság nélkülözhetetlen eleme. Egyúttal érthetetlennek és "a párbeszédet megnehezítőnek" nevezte, hogy Kijev tavaly óta akadályozza a második világháborús ukrajnai lengyel tömegsírok feltárását.
A külügyminiszte...
2018-03-21 12:35:41
Választás 2018 - Gyurcsány: a választási rendszer minden eleme a Fidesznek kedvez
...
Gyurcsány Ferenc szerdán azután tartott sajtótájékoztatót, hogy pártja budapesti irodájában találkozott Douglas Wake-kel, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) választási megfigyelőcsoportjának vezetőjével, akivel megosztotta aggályait.
A magyar politikus kijelentette, hogy az április 8-iki választás nem lesz sem szabad, sem tisztességes. Eleve nem le...
2018-03-21 12:11:57
Modern városok - Kósa: Pécset a Kárpát-medence délnyugati központjává kell fejleszteni
... infrastruktúrát hozott létre, amelyet nem tud eltartani, ugyanakkor méltatta az EKF-projekt keretében létrehozott Kodály Központot és Zsolnay Kulturális Negyedet.
A pécsi fejlesztési program egyik eleme pont e "túlszaladás" pénzügyi következményeinek pénzügyi kisegítéseire szolgál - fűzte hozzá.
Mint Kósa Lajos bejelentette, segítséget nyújt egy olyan távlatos fejlesztés...
2018-03-20 18:36:22
Választás 2018 - Liberálisok: akik kormányváltást akarnak, ne szavazzanak a Jobbikra
... sajtótájékoztatóján azt mondta, az ellenzéki szavazók megértették, hogy az egyéni körzetekben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre kell voksolni. Az országos lista viszont legalább annyira fontos eleme lesz a választás végkimenetelének - tette hozzá. Ezek közül jelenlegaz MSZP-Párbeszédé az egyetlen, amelyikre egy demokratikus együttműködés épülhet - jelentette ki.
A Jobbik ell...
2018-03-20 13:55:34
József...
... jól táplált állatok legeltek..
Leírható a SZÉPség, a kis PISZe fogalma. A SÉF, SZÉF fordítva FESS, FESZes. Hasonló a SÁFrány - SZÉPlány virága. Tehát a JÓZSEF név minden alkotó eleme magyar nyelvi eredetű, hangváltásainak sokaságával kifejezhetők hasonló párhuzamos értelmű fogalmak A JÓZSef, JÓZéf név GYŐZtes jelentést is hordoz.
Megjegyzendő: nem biztos, de megle...
2018-03-19 19:07:14
Európai Számvevőszék: a mezőgazdasági üzemek támogatását előremutató célokhoz kell kötni
... életszínvonalának biztosítására irányuló és más KAP-célokkal kapcsolatos szakpolitikai döntéshozatal során - tették hozzá.
Mint elmondták az Európai Bizottság koncepciójának egyik fő eleme, az úgynevezett "új teljesítési modell", amely nagyobb felelősséget ruház a tagállamokra a teljesítményre vonatkozóan. A számvevők véleménye szerint az új modell sikere a megbízható tudomán...
2018-03-19 14:41:40
Számok igazolják a családpolitikát
... tekintették?
- Igen, segélynek tartották azt az amúgy is csekély családtámogatási ellátást, amely a 2002-es kormányváltás után egyáltalán még megmaradt. A családpolitikai fordulatnak egyik eleme volt az, hogy a Szociális és Családügyi Államtitkárságon belül létrejött a családpolitikai főosztály. Megfogalmaztuk, hogy a mi gondolkodásunkban a gyermekvállalás nem jelenthet...
2018-03-19 09:48:01
Ki nyert, ki veszített a csengeri örökség-mesén?
... öngyilkossága után, a család állítólagos ellenkezése ellenére képesek voltak újabb és újabb, manipulált, részben kitakart iratfoszlányokat megszellőztetni az ügyből, miközben a médiaetika alapvető eleme, hogy az újságíró nem válhat zsarolás, politikai hecckampány eszközévé, pláne egy családi tragédia előidézőjévé.

Fotók: Horváth Péter Gyula/PS


htt...
2018-03-18 19:45:02
Kéri László: A választók csak egy szétesett, menekülő, zavar
Kéri László: A választók csak egy szétesett, menekülő, zavarban levő kormányzati elitet láthatnak mostanában


B. Ferenc Attila 2018. 03. 14. 19:00

Zsúrpubi: Tegyük fel, hogy három hét távollét után valaki most érkezett haza, és megpróbálná elolvasni egyben a február vége óta itthon történteket, főleg a belpolitikai eseményeket!...
2018-03-18 10:05:22
BOLDOGSÁG, GYERE HAZa
... felettébb könnyen manipulálható szám, melyben a te szorgalmas munkád gyümölcse éppúgy benne foglaltatik, mint Orbán Viktor bűnszervezetének és a magányos bűnözők vagyonának tőled elrabolt vagyonelemei - a boldogsághoz más dolgok is kellenek.
Így a boldogság-index mérésnél az egy főre jutó GDP mellett szerepel a várható egészséges élettartam is, továbbá az emberek véleménye né...
2018-03-17 20:49:35
1 2 3 ...............383 384 ........575 576 ........765 766 767 
Címkék: Európai Számvevőszék, Kéri László, GYERE HAZa, Gyurcsány Ferenc, Douglas Wake-kel, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezet, Kodály Központot, Zsolnay Kulturális Negyedet, Mint Kósa Lajos, Európai Bizottság, Családügyi Államtitkárságon, Horváth Péter Gyula, Ferenc Attila, Orbán Viktor, térség érdekeinek, választási rendszer, mezőgazdasági üzemek, csengeri örökség-mesén, választók csak, ország stabilitása, európai biztonság, párbeszédet megnehezítőnek, második világháborús, magyar politikus, április 8-iki, pécsi fejlesztési, olyan távlatos, ellenzéki szavazók, egyéni körzetekben, legesélyesebb ellenzéki, országos lista, választás végkimenetelének, demokratikus együttműködés, teljesítményre vonatkozóan, számvevők véleménye, megbízható tudomán, 2002-es kormányváltás, családpolitikai fordulatnak, családpolitikai főosztály, család állítólagos, médiaetika alapvető, családi tragédia, február vége, belpolitikai eseményeket, magányos bűnözők, boldogság-index mérésnél, várható egészséges,
© 2013 TVN.HU Kft.