Regisztráció  Belépés
Lovagrendek a Magyar Királyságban
... számára. Azért telepítette le őket Erdély déli részén, a Barcaságban, hogy védelmezzék az országot a keleti betörések ellen. A lovagrend azonban hamarosan túllépte a hatáskörét, és elfelejtették, hogy ők itt valójában vendégek voltak. Saját pénzt verettek, királyi engedély nélkül kővárakat építettek, újabb földeket foglaltak el, és egy önálló államot akartak alapítani. Ellenszegül...
2018-07-19 21:18:55
Kerner Mariann


KERNER MARIANN


Rajongói oldalán jelenleg már több mint 5000 követője van a Facebookon. Megjelent kötetei: A remény madara és a Te vagy a híd címet viseli.

Számára az életet jelenti...
2018-07-06 20:00:37
Magyarnak születtél, ezt soha ne feledd!
..."Magyarnak születtél, ezt soha ne feledd!"

Amit, valahogy elfelejtettek tanítani...Mily furcsa, hogy míg a 933-as merseburgi ütközetet vagy a 955-ben való augsburgi csatát - melyeket csalfa módon a magyarság legnagyobb vere...
2018-07-02 22:10:26
Tündérország
... kimondott szó hófehér
Soha nem törik meg a fény

Messze túl a hegyeken
A nap mindig mosolyra kel
Hol minden ember tündérként élt
De a hosszú úton, ma már ezt elfelejtették

Lásd magad előtt az álmod
S eljő a Te tündérországod
Egy tündér majd felkarol
Megfényesíti a holnapod

Megálmodtam én is a jövőt
S lelkembe ...
2018-05-26 07:04:12
Dűne sorozat - Részletek
Az Óbirodalom több ezer éven át szilárdan biztosította az ember uralmát a lakott bolygókon. Azonban egyre több gondolkodó gépet kezdek el használni, melynek eredményeképpen lassan már gondolkodni is elfelejtettek. Ekkor lépett színre Tlalok és maroknyi követője, akik szónoklataikkal próbálták rávenni az embereket tunyaságuk leküzdésére.
Mivel békés eszközeik nem jártak sikerre...
2018-05-20 12:31:08
Vérnyomás, koleszterin, reflux problémái vannak? Segít a tár
A tárkony a hagyományos magyar konyha egyik kedvelt fűszernövénye volt, azonban sokan elfelejtették, milyen változatosan fel lehet használni és milyen kellemes aromát ad az ételeinknek. Ráadásul az egészségünkre is nagyon jó hatással van, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani.

Az emésztés segítője
A tárkony segíti az emésztést, megnyugtatja a háborgó gyomrot, megak...
2018-05-17 15:49:59
A tárkonyról
... A tárkony a hagyományos magyar konyha egyik kedvelt fűszernövénye volt, azonban sokan elfelejtették, milyen változatosan fel lehet használni és milyen kellemes aromát ad az ételeinknek. Ráadásul az egészségünkre is nagyon jó hatással van, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani.

Az emésztés segítője
A tárkony segíti az emésztést, megnyugtatja a háborgó gyomrot, ...
2018-05-17 15:04:38
Az ellenzék szereti a népet?
...#25

Az utolsó kérdésedre de a többire is válasz lehet: mert lenézik azokat akik nem az ő oldalukon állnak.
Hülyére veszik a népet.
Hátha már rég elfelejtettek mindent.
Nem....nem felejtették el. Sőt..... amiket 2006 után tett az ellenzék, azok is hibák voltak...így nem csoda a szégyenletes szereplés a bal oldalt tekintve.
Mert ugye aztán Gyurcsány a p...
2018-05-16 23:37:26
Vártam
Nagyon vártam már ezt a hétvégét. A kert megázott, minden él és virul, fizikai munkával szeretném eltölteni ezt a két napot. Reggel piaccal kezdődik a nap. Ez fontos hely, és én nagyon élvezem, Ha másutt ér szombat, ott is elmegyek piacra. Nagyon jó a debreceni, a cottbusit is szeretem. Itt a mosoni piac a piac. Azon persze már nem is csodálkozom, hogy gyakorlatilag a felújításkor ...
2018-05-12 05:38:43
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után
... Gyógyszerészeti Hatóságot, hogy bocsásson rendelkezésre minden, a dán HPV oltási programmal kapcsolatos dokumentumot. Sajnos Henrik G. Jenson igazgató úr, és alkalmazottai ,,elfelejtették" a hírstábot informálni a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság által dán szakorvosoktól kapott négy figyelmeztető levél bármelyikéről is.

A HPV vakcináról szóló dokum...
2018-05-11 07:47:37
1 2 3 ..................113 114 ..........170 171 .........226 227 228 
Címkék: Magyar Királyságban, Kerner Mariann, KERNER MARIANN, Gyógyszerészeti Hatóságot, Sajnos Henrik, Gyógyszerészeti Hatóság, ellenzék szereti, keleti betörések, lovagrend azonban, önálló államot, remény madara, életet jelenti, 933-as merseburgi, 955-ben való, magyarság legnagyobb, hosszú úton, tündér majd, ember uralmát, lakott bolygókon, embereket tunyaságuk, hagyományos magyar, emésztés segítője, tárkony segíti, háborgó gyomrot, utolsó kérdésedre, szégyenletes szereplés, kert megázott, mosoni piac, hírstábot informálni, gyógyszerészeti, szónoklataikkal, eredményeképpen, tündérországod, szakorvosoktól, elfelejtettek, gyakorlatilag, egészségünkre, fűszernövénye, elfelejtették, rendelkezésre, figyelmeztető, bármelyikéről, kernermariann, alkalmazottai, biztosította, rendszeresen, tündérország, változatosan, megfényesíti, királyságban, hungaryfirst, megnyugtatja, felújításkor, szégyenletes, egészségügyi, dokumentumot, gondolkodni, barcaságban, megálmodtam, kapcsolatos, lovagrendek, koleszterin, védelmezzék, csodálkozom,
© 2013 TVN.HU Kft.