Belépés
Volkswagen: tömeges leépítéssel fenyeget az új autók szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről kötött uniós min
... jelenti - mondta a társaság vezetője.
"Egy ilyen iparág gyorsabban megzuhanhat, mint ahogy sokan hinni akarják" - hangsúlyozta Herbert Diess.
Angela Merkel német kancellár elfogadhatónak nevezte a miniszteri szintű megállapodást, egy szerdai nyilatkozatában azzal érvelt mellette, hogy megszünteti az autógyártókat fenyegető bizonytalanságot, és lehetőséget ad a célok késő...
2018-10-11 16:30:02
MTA: a szaktárcával megakadtak a tárgyalások, de a kormánnyal folytatnák
... i...
2018-09-11 22:43:44
Katalán válság - Quim Torra a jövő heti katalán nemzeti ünnepen való tömeges részvételre szólított fel
... embereket egészen addig, amíg tartanak a bírósági eljárások a katalán függetlenségi politikusokkal szemben. Quim Torra hangsúlyozta: ezekben a perekben csak a felmentő ítéletet tartja elfogadhatónak, mivel egyetlen demokráciában sem lehet bűn a szavazás megrendezése.
Kitért arra is, hogy a kialakult konfliktust a spanyol állammal egyezetett, kötelező érvényű és nemzetközileg ...
2018-09-04 23:57:56
Illegális bevándorlás - LMP: a kormány tegyen az uniós költségvetés mielőbbi elfogadásáért!
... embercsempészet megfékezését célzó munkát. Emlékeztetett: a magyar miniszterelnök több, a témában tartott uniós egyeztetéstől is távol maradt.
Demeter Márta leszögezte: nem tartja elfogadhatónak az országnak juttatandó támogatások indokolatlan és aránytalan csökkentését, megjegyezte ugyanakkor, hogy azok eddigi felhasználása joggal vált ki kritikát.
Megismételte a párt...
2018-08-29 12:53:14
Porosenko elrendelte az ukrán-orosz barátsági szerződés felbontásának előkészítését
... került a barátsági szerződés felbontása is Oroszországgal - emlékeztetett az Ukrajinszka Pravda. Porosenko viszont tavasszal még úgy nyilatkozott, hogy csak részbeni felmondását tarja elfogadhatónak, mert a dokumentum tartalmaz Ukrajna területi épségének tiszteletben tartására vonatkozó részeket, ami miatt nem bonthatja fel az egész szerződést Ukrajna.
Az Ukrajna és Oroszorsz...
2018-08-29 10:01:20
2018. augusztus 16., csütörtöki Napiszöveg
...
bánunk mindenfajta emberrel, segíthetünk
nekik megismerni az igazságot
és Jehova nagy szeretetét (1Timóteusz 2:3, 4NW A megmentőnk, Isten ezt tartja jónak
és elfogadhatónak.4Ő azt akarja, hogy mindenfajta ember megmeneküljön,
és pontosan megismerje az igazságot.).
w16.10 1:10-12

...
2018-08-17 17:57:21
Szép napot mindenkinek!
... keresztény eszmék gyorsabb elfogadtatása érdekében. Azt azonban, hogy első királyunk ajánlotta volna országát az égi királynő oltalmába, amint az a köztudatban él, nem tarthatjuk elfogadhatónak. István, aki a pápától kapott koronát, Szent Péter kegyelmébe ajánlotta Magyarországot. Amikor azonban a pápák erre való hivatkozással akarták érvényesíteni hűbérúri jogaikat István utódaiv...
2018-08-15 07:24:10
Brexit - A britek fele tartana szükségesnek második népszavazást, ha nem születik megállapodás
... kapcsolattartást indítványoz az EU-val - többek között szabadkereskedelmi térség létrehozását szorgalmazza az áruk kétoldalú kereskedelmében -, mint amit a keményvonalas Brexit-tábor elfogadhatónak tart.
Három lehetőség közül választva, miszerint az Egyesült Királyság az Európai Unió tagja marad, megállapodás nélkül szűnik meg a brit európai uniós tagság vagy elfogadják There...
2018-08-11 07:04:10
Kör alakú panelházak Moszkvában
... még az 1980-as nyári olimpia előtt. Ám az olimpiai ötkarikát szimbolizáló épületekből végül csak kettő készült el, mivel bonyolultabb és drágább volt felhúzni, mint amit a vezetés elfogadhatónak talált, ráadásul az 5 óriási karika túl messze lett volna egymástól ahhoz, hogy könnyen azonosíthatóak lettek volna az olimpiai jelképpel.

...
2018-08-10 21:19:56
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
... pártok" között szükség lenne valamilyen együttgondolkodásra vagy együttműködésre. Ezek közé a pártok közé az LMP mellett a Jobbikot és a Momentumot sorolta.
Arra a kérdésre, hogy elfogadhatónak tartaná-e, ha Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke lenne az ellenzék vezetője, azt felelte, hogy "én mindent lehetségesnek tartok".
Ha létrejön egy "új pólus", akkor majd meg kell ho...
2018-08-07 23:05:51
1 2 3 ....................66 67 ..........99 100 ..........131 132 133 
Címkék: Herbert Diess, Angela Merkel, Demeter Márta, Ukrajinszka Pravda, Szent Péter, Egyesült Királyság, Európai Unió, Vona Gábor, szaktárcával megakadtak, kormánnyal folytatnák, jövő heti, kormány tegyen, uniós költségvetés, ukrán-orosz barátsági, britek fele, egészségügy helyzetéért, társaság vezetője, ilyen iparág, miniszteri szintű, szerdai nyilatkozatában, autógyártókat fenyegető, célok késő, bírósági eljárások, katalán függetlenségi, perekben csak, felmentő ítéletet, szavazás megrendezése, kialakult konfliktust, spanyol állammal, magyar miniszterelnök, témában tartott, országnak juttatandó, barátsági szerződés, dokumentum tartalmaz, egész szerződést, pápától kapott, pápák erre, áruk kétoldalú, keményvonalas Brexit-tábor, brit európai, 1980-as nyári, olimpiai ötkarikát, vezetés elfogadhatónak, olimpiai jelképpel, pártok közé, ellenzék vezetője, bizonytalanságot, kapcsolattartást, együttműködésre, embercsempészet, nyilatkozatában, kereskedelmében, elfogadhatónak, azonosíthatóak, politikusokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.