Belépés
Az MSZP népszavazást kezdeményez a kormánytagok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről
... a kezdeményezést szimbolikusnak tartják, szerintük az a magyar egészségügy állapotára akarja felhívni a figyelmet. Arra a tarthatatlan helyzetre mutatnak rá - folytatta - , hogy elfogadhatatlan az, míg a kormánytagok kiemelt egészségügyi ellátást kapnak, addig több tízezren várnak műtétre, tíz órákat kell várni a sürgősségi osztályokon.
Elmondta, az Országgyűlés népjóléti biz...
2018-10-10 14:22:04
Határozottabb fellépésre kötelezte egy bíróság a holland kormányt a kibocsátás-csökkentés terén
... kibocsátásának csökkentése terén" - fogalmazott.
"Bizonytalanságok vannak a 2020-as célok körül. Komoly esélye van annak, hogy a csökkentés mértéke 25 százalék alatt marad, és ez elfogadhatatlan" - tette hozzá.
A tárgyalóteremben tapssal és éljenzéssel fogadták az ítéletet.
A holland kormány arról számolt be, hogy eleget fog tenni az ítéletben foglaltaknak, aláhúzva...
2018-10-09 12:51:41
MSZP-elnök: a mostani jobboldali kurzust egyedül balról lehet leváltani
... ki. Hozzátette: olyan országot akarnak, ahol mindenkinek esélye van a felemelkedésre.
A pártelnök, aki a parlamenti frakció vezetője is, közölte, egy baloldali párt számára elfogadhatatlan a Fidesz által képviselt társadalompolitika. Az MSZP nem akarja, hogy "luxusrepülők bőrfoteljeiből szemléljék Magyarország valós életét" - fogalmazott.
Tóth Bertalan emlékeztetett, a F...
2018-10-07 16:52:08
Politikai támadásnak tartja a pápa ellenes dossziét a püspöki kongregáció elnöke Sárközy Júlia az MTI tudósítój
... szemben.
Marc Ouellet kanadai érsek, a püspökök kongregációjának vezetője "alaptalannak, borzalmasnak, hihetetlennek" nevezte Vigano kijelentéseit, amelyek Ouellet érsek szerint elfogadhatatlan és nem megérdemelt támadást jelentenek a pápával szemben. "Nyílt és botrányos lázadásod fájdalmas sebet ejt az egyházon és zavart kelt a hívők között" - válaszolt Marc Ouellet Carlo M...
2018-10-07 15:51:33
Az ukrán külügyminiszter-helyettes azt sejteti, hogy Kijevnek nem felel meg az új kijevi magyar nagykövetjelölt
... Magyarország külügyminisztériumának sajtótitkára vagy nem diplomata, vagy újfent élezi a helyzetet. Elmagyarázom: az agrément hiánya lehet politikai jelzés. Jelzés arra, hogy a jelölt elfogadhatatlan. A fogadó ország nem köteles senkinek semmit megmagyarázni" - írta a helyettes tárcavezető bejegyzésében, amelyet a Korreszpondent ukrán hírportál ismertetett.
Vaszil Bodnar a k...
2018-10-07 14:21:24
Berlin is kibertámadásokkal vádolja Oroszországot
... szereztek. Céljuk a külügyminisztérium és a védelmi minisztérium lehetett.
Theresa May brit és Mark Rutte holland miniszterelnök csütörtökön közölte, hogy fény derült a GU "elfogadhatatlan kibertevékenységére", az orosz hírszerző szolgálat világszerte célkeresztjébe vett különböző intézményeket, köztük a hágai székhelyű Vegyifegyver-tilalmi Szervezetet (OPCW).
Hangsúlyo...
2018-10-05 14:31:45
Figyelő - Volner rendkívüli tisztújítást kezdeményezett a Jobbikban
... balliberális oldallal történő összeborulása. És ez még csak a kezdet - idézi a portál a Volner Jánosnak tulajdonított levelet, amelyben az alelnök úgy fogalmaz: számára ez teljességgel elfogadhatatlan. "Mi lesz így a nemzeti értékrendünkkel, az eredeti céljainkkal?" - teszi fel a kérdést.
Az alelnök a pártvezetés szemére veti azt is, hogy "a szabadkőműves spekuláns, Soros Gyö...
2018-10-05 10:41:19
Brexit - Donald Tusk a brit kormányfőnek: ideje munkához látni a károk mérséklése érdekében
... brit külügyminiszter később visszavont kijelentését, amellyel az Európai Uniót a Szovjetunióhoz hasonlította. Továbbá rámutatott, hogy a feszültséget szító, érzelmekre apelláló, elfogadhatatlan megjegyzések nem vezetnek sehova, ezekkel csak az időt vesztegetik.
"A Szovjetunió a börtönökről, a gulágokról, a határokról és a falakról szólt, az állampolgárok és a szomszédos orszá...
2018-10-04 23:43:32
Hidvéghi: Brüsszel több eszközzel is gyengítené a határvédelmet
... meg.
Azzal kapcsolatban, hogy az EP elnöke, Antonio Tajani elítélte az EP-képviselőket ért támadásokat, a kommunikációs igazgató azt mondta: a politikai vitának van elfogadható és elfogadhatatlan kerete. Nyilvános politikai vitát folytatni természetes, sőt szükséges, ugyanakkor úgy látja, egy képviselőt ábrázoló bábu égetése már nem elfogadható formája a politikai véleményny...
2018-10-02 12:41:31
Brexit - Theresa May: ha az EU-nak van más Brexit-javaslata, terjessze elő
... előkészületeket tesz arra az eshetőségre is, hogy nem születik megállapodás az unióval a jövőbeni kapcsolatrendszerről.
A miniszterelnök szerint az EU jelenleg érvényes javaslata azért elfogadhatatlan, mert csak egy alapszintű szabadkereskedelmi megállapodást ajánl Nagy-Britanniának, úgy, hogy közben Észak-Írország - amely nem Nagy-Britannia része, de vele együtt alkotja az E...
2018-09-30 14:41:32
1 2 3 ........................295 296 ............442 443 ............589 590 591 
Címkék: Sárközy Júlia, Donald Tusk, Theresa May, Tóth Bertalan, Marc Ouellet, Marc Ouellet Carlo, Vaszil Bodnar, Mark Rutte, Vegyifegyver-tilalmi Szervezetet, Volner Jánosnak, Soros Gyö, Európai Uniót, Antonio Tajani, kormánytagok egészségügyi, holland kormányt, mostani jobboldali, pápa ellenes, püspöki kongregáció, brit kormányfőnek, károk mérséklése, kezdeményezést szimbolikusnak, tarthatatlan helyzetre, kormánytagok kiemelt, sürgősségi osztályokon, 2020-as célok, csökkentés mértéke, tárgyalóteremben tapssal, holland kormány, ítéletben foglaltaknak, parlamenti frakció, baloldali párt, püspökök kongregációjának, pápával szemben, hívők között, agrément hiánya, jelölt elfogadhatatlan, fogadó ország, helyettes tárcavezető, védelmi minisztérium, orosz hírszerző, hágai székhelyű, nemzeti értékrendünkkel, eredeti céljainkkal, pártvezetés szemére, szabadkőműves spekuláns, feszültséget szító, időt vesztegetik, falakról szólt, szomszédos orszá, kommunikációs igazgató, politikai vitának, képviselőt ábrázoló,
© 2013 TVN.HU Kft.