Regisztráció  Belépés
Na....
... kezdjem....már jól vagyok...néha -néha köhögök de az nem vészes:)
Elmentek a lányomék..öröm volt hogy itt voltak...a Párom elég bunkón viselkedett de no-komment.
A lányomat elfogadta még anno de a párjával nincs kibékülve és ezt érezteti is...én már itt hagytam volna de szegény fiú a lányomat nézte.
Nincs nagy baj vele csak hogy miért nem veszi már el feleségül é...
2018-03-24 14:08:05
Szijjártó: aki beengedi a bevándorlókat, azt kockáztatja, hogy beengedi a terroristákat is
...
Szijjártó Péter a Dunakeszi városházán elmondta, hogy az elkövetőn kívül négy halálos áldozattal és tizenöt sérülttel járt a tegnapi terrorcselekmény, amelynek az elkövetője Marokkóban született, és tizenkét éves korában kapta meg a francia állampolgárságot.
Hozzátette, hogy ez egy olyan újabb terrortámadás volt, amelynek az elkövetője migrációs hátterű személy, ezzel im...
2018-03-24 12:41:28
Demokratikusnak nevezhető-e a meg nem választottak döntése?
... x-elést....

Amiben te is, és Róka is közös tévedésben vagytok, hogy aki nem tett x-et az veletek ért egyet....

Aki nem tett x-et, az élt az alkotmányos "nem szavazok" jogával és elfogadta a több voksot leadók döntését....:D Ezt magyarázni többféleképpen lehet, de felesleges....Nekik jó a többiek döntése....Ez is egy álláspont...

Ha egyértelmű egy p...
2018-03-24 12:26:34
Választás 2018 - NVB: a legelső külképviseleti szavazókör nyitása előtt léphet vissza a jelölt
... határozzák meg a szavazás kezdetét, annál több érvénytelen szavazat lehet, hiszen a vasárnap visszalépőkre már esetleg adtak le a külképviseleteken voksokat.
Az NVB végül 12:5 arányban elfogadta az iránymutatást, nemmel szavazott Avarkeszi Dezső, Bodolai László (LMP), Fazekas Tamás, G. Szabó Dániel, Szijj-Sarkadi Zsuzsanna (Együtt).
Az NVB iránymutatását jegyzőkönyvi d...
2018-03-23 19:22:10
Pintér: Magyarország a világ 15. legbiztonságosabb állama
... Magyarországra nehezedő migrációs nyomás idején további 3500-zal bővítették a rendőrség személyi állományát. Ezzel párhuzamosan az Országgyűlés megváltoztatta a büntető törvénykönyvet és elfogadta a három csapásról szóló jogszabályt - tette hozzá.
Hozzájárult a rendőrség hatékonyságának javításához a rendvédelmi életpályamodell bevezetése, az informatikai rendszer teljes megú...
2018-03-23 13:43:30
EU-csúcs - A huszonhetek elfogadták tárgyalási irányelveiket a jövőbeli EU-brit kapcsolatokra vonatkozóan
...
A tájékoztatás szerint a huszonhetek emellett elvi jóváhagyásukat adták a szigetország kilépését követő átmeneti időszakhoz, amelynek feltételeiről néhány napja állapodtak meg a felek főtárgyalói.
Az irányelveket részletező dokumentum szakértők szerint nem tartalmaz meglepetéseket.
Az Európai Tanács mindenekelőtt üdvözölte a felek tárgyalódelegációi által a hét elej...
2018-03-23 13:31:27
Két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Horváth Annát a Kolozsvári Táblabíróság
... ítélet szerint Fodor Zsoltnak 80 nap közmunkát kell végeznie egy kolozsvári közterület-fenntartó vállalatnál vagy a környezetvédelmi alap adminisztrációjánál.
A bíróság ugyanakkor elfogadta Horváth Anna kérését, és elrendelte a büntető perrendtartási törvény egyik cikkelyének az alkotmányossági vizsgálatát.
Horváth Anna a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) hírle...
2018-03-23 09:51:11
Catherine Deneuve Kristián-díjat kapott a prágai Febiofest filmfesztiválon
... tartózkodott, a fesztivál rendezőinek az az ötlete támadt, hogy a váratlanul megbetegedett Deneuve helyett ő lehetne az ünnepélyes megnyitó díszvendége és kitüntetettje. Aznavour az ajánlatot elfogadta.
A két legendás francia művészen kívül a nemzetközi filmfesztiválon Kristián-díjat kapott még Arnaud Desplechin francia filmrendező, Daniela Kolárová cseh színésznő és Leos Car...
2018-03-22 21:03:14
EU-csúcs - Tajani: nincs vesztegetni való idő a migráció kezelésének kérdésében
... van szükség a földközi-tengeri útvonal esetében is, amelyeken keresztül akár már a közeljövőben további több millió bevándorló érkezhet.
Az uniós parlament már tavaly novemberben elfogadta a menekültügyi rendszer reformjára vonatkozó javaslatát annak érdekében, hogy az hatékonyabbá, méltányosabbá és szolidárisabbá váljon. Az uniós tanács nem halogathatja tovább az állásfogla...
2018-03-22 17:53:13
Választás 2018 - Karácsony: vissza kell hozni Magyarországra a békét!
... Egyesület), Salgótarján polgármestere emlékeztetett, a városban 2014-ben és 2016-ban is győzött a baloldal, nem az MSZP, nem a DK, hanem baloldali pártok, szervezetek közösen, és az MSZP elfogadta azt az országos döntést, hogy itt most nem ő állít jelöltet.
"Talán nekünk nincs sok ráhatásunk az országos folyamatokra, mégis, Salgótarjánból azt üzenjük minden ellenzéki párt vez...
2018-03-21 21:54:50
1 2 3 ...............766 767 ........1150 1151 ........1532 1533 1534 
Címkék: Horváth Annát, Kolozsvári Táblabíróság, Catherine Deneuve Kristián-díjat, Szijjártó Péter, Avarkeszi Dezső, Bodolai László, Fazekas Tamás, Szabó Dániel, Szijj-Sarkadi Zsuzsanna, Európai Tanács, Fodor Zsoltnak, Horváth Anna, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Arnaud Desplechin, Daniela Kolárová, Leos Car, legelső külképviseleti, huszonhetek elfogadták, jövőbeli EU-brit, prágai Febiofest, migráció kezelésének, lányomat elfogadta, párjával nincs, lányomat nézte, elkövetőn kívül, tegnapi terrorcselekmény, elkövetője Marokkóban, francia állampolgárságot, olyan újabb, elkövetője migrációs, több voksot, többiek döntése, szavazás kezdetét, vasárnap visszalépőkre, külképviseleteken voksokat, rendőrség személyi, büntető törvénykönyvet, három csapásról, rendőrség hatékonyságának, rendvédelmi életpályamodell, informatikai rendszer, tájékoztatás szerint, huszonhetek emellett, szigetország kilépését, felek főtárgyalói, irányelveket részletező, környezetvédelmi alap, bíróság ugyanakkor, büntető perrendtartási,
© 2013 TVN.HU Kft.