|
|
|
... paradicsomot és a paprikát.
Beletesszük a babérlevelet ès felöntjük a maradék vízzel, majd az egészet készre főzzük.
Amikor minden megpuhult, a felesleges vizet elforraljuk róla, majd felöntjük a főzőtejszínnel.
Közepes lángon még addig forraljuk a ragut, amíg kissé be nem sűrűsödik.
Egy magasabb falú tepsit kikenünk vajjal, majd megszórjuk z... |
2018-09-01 20:16:18 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsomot és a paprikát.
Beletesszük a babérlevelet ès felöntjük a maradék vízzel, majd az egészet készre főzzük.
Amikor minden megpuhult, a felesleges vizet elforraljuk róla, majd felöntjük a főzőtejszínnel.
Közepes lángon még addig forraljuk a ragut, amíg kissé be nem sűrűsödik.
Egy magasabb falú tepsit kikenünk vajjal, majd megszórjuk z... |
|
2017-06-21 12:01:56 |
|
|
|
|
|
|
... zöldségágyon, sütőben megsütjük. Ha kész, kivesszük, a sült zsírt lábasba öntjük. Paradicsompürét pirítunk benne. Kevés liszttel megszórjuk, vízzel felengedjük, sóval, borssal ízesítjük és felforraljuk, majd átszűrjük és a kész mártáshoz rozmaringot adunk. Burgonyakrokettel tálaljuk.
Csirkecomb pikáns almával
4 csirkecomb
4 evőkanál olaj... |
2017-05-11 08:45:51 |
|
|
|
|
|
|
... a kockára vágott paradicsomot és a paprikát. Beletesszük a babérlevelet ès felöntjük a maradék vízzel, majd az egészet készre főzzük.Amikor minden megpuhult, a felesleges vizet elforraljuk róla, majd felöntjük a főzőtejszínnel. Közepes lángon még addig forraljuk a ragut, amíg kissé be nem sűrűsödik.Egy magasabb falú tepsit kikenünk vajjal, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Elh... |
|
2017-04-01 19:26:26 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsomot és a paprikát. Beletesszük a babérlevelet és a gombát, felöntjük a maradék vízzel, majd az egészet készre főzzük.
5
Amikor minden megpuhult, a felesleges vizet elforraljuk róla, majd felöntjük a főzőtejszínnel. Közepes lángon még addig forraljuk a ragut, amíg kissé be nem sűrűsödik.
Darált húsos rakott tészta recept 12. fázisfotó
Darált húsos... |
|
2016-08-04 10:52:41 |
|
|
|
|
|
|
... puhára főzzük. A pirított hozzávalókhoz öntjük a darált húst, fűszerezzük és jól összefőzzük. Ha a hús megpuhult, hozzáöntjük a barnamártást, paradicsompürét, vörösbort és a lé felét elforraljuk. Legutoljára a vajat keverjük a meleg feltéthez és ezt a tésztára öntjük.
ROKFORTOS LEVES
Hozzávalók:
2 kisebb fej hagyma
2 szem krumpli
3 fej gomba... |
2013-12-20 22:39:35 |
|
|
|
|
|
|
... leöntjük a főző levet, és hideg vízzel leöblítjük.
Ekkora már a hús is puhára főtt, levesszük a fedőt, és ha még nem forrta el teljesen a levét, a... |
2012-10-07 14:41:20 |
|
|
|
|
|
|
... felöntjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Közben az elforrt vizet pótoljuk és mielőtt teljesen megpuhulna rátörjük a maradék fokhagymát és újra meghintjük egy kevés borssal.
Ezután elforraljuk a húsról a levet.
A kisütött krumplit tepsibe tesszük és a tetejére szedjük a húst úgy hogy a serpenyő alján maradjon a húsból és a szalonnából kisült zsír. Össze keverjü... |
2012-08-28 14:27:47 |
|
|
|
|
|
|
... benne a húsleveskockát, ezzel felengedjük. A vékonyra szel... |
2012-08-17 16:30:05 |
|
|
|
|
|
|
... kb. 1,5-2 órán át forraljuk.
Egy nagy serpenyőben a vajon a szeletekre vágott gombát a kakukkfűvel megpároljuk.
A gombát hozzákeverjük a marhához, és a fölösleges levet elforraljuk, minél kevesebb, de sűrűbb szaftja legyen.
Hagyjuk kissé kihűlni.
Közben a levelestésztát lisztezett deszkán kb. 3 mm vékonyra kinyújtjuk, és 15-20 centis köröket vágunk ki belől... |
2012-01-15 20:11:18 |
|
|
|
|