Regisztráció  Belépés
Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása
... szemérmesen elhallgatták, átértékelték. A kettős mérce elleni küzdelem a mostani emlékműállítással sem érhet véget - tette hozzá a volt fideszes országgyűlési képviselő.
Az ünnepségen elhangzott: az Árpád fejedelem útja mellett fekvő parkban lévő Gulág-emlékmű, amely egy 10 méter magas fekete gránit obeliszk, azoknak állít emléket, akik egy gonosz, embertelen ideológia miatt ...
2018-06-19 12:11:30
Red Bull Air Race - A hétvégén ismét Budapesten a mezőny
... Besenyei Péter kiszámolta, hogy a 2000-ben rendezett első budapesti viadal óta 180 alkalommal repült el a Lánchíd alatt, ami a budapesti állomás fő attrakciója.
A sajtóeseményen az is elhangzott, hogy a kísérőprogramok is lesznek a hétvégén. Wakeboard-bemutatót tartanak a Dunán, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra utalva freestyle futballbemutató is lesz, s mivel a be...
2018-06-18 12:25:10
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
... megjegyezve, hogy minden későbbi magyar király - a Habsburgokig - őt tekintette példaképének.
Az emberi erőforrások minisztere a helyi Magyar Polgári Egyesület szervezte emlékkonferencián elhangzott előadását követően megkoszorúzta Szent László nagyváradi szobrát.
A nagyváradi Szent László Napokat hatodik alkalommal rendezi a héten a helyi Szent László Egyesület.
A...
2018-06-18 12:11:28
MLSZ: még a biztonságtechnikai szakemberek sincsenek tisztában a pirotechnika veszélyeivel
...
Az eseményen elhangzott, hogy az MLSZ nem alkalmaz szigorúbb szabályokat, mint a magyar jogszabályok. "Azokat pedig kötelesek vagyunk betartani, valamint a nemzetközi mérkőzéseken az UEFA pirotechnikát tiltó szabályait is" - szögezte le a szervezet.
A tájékoztatón elhangzott, hogy az első három osztályban a 2015/16-os idényben még csak 156, a 2016/17-es szezonban már 656...
2018-06-18 08:00:59
Károlyi Amy: Kipiheni magát a lélek
... a lélek.
Összebékülnek napok-éjek,
volt aratások, volt vetések.

Nincs erény és nincs vétek
valótlanná válnak a tények
mint messzi harang-kondulás...
2018-06-17 08:49:21
Vb-2018 - Sampaoli: az argentin válogatott a nagyon erősek közé tartozik
... képességek mellett azt vette figyelembe, hogy a csapatnak ki mennyire lehet hasznára.
Sampaoli már két napja eldöntötte, hogyan állnak majd fel az első mérkőzésen. Az ezzel kapcsolatban elhangzott izlandi kérdésre úgy reagált, nem azért történt ez így, mert gyengének tartja az ellenfelet, sőt, mint hangsúlyozta, nehéz mérkőzésre számít, hanem azért, mert tudja, hogy mit szere...
2018-06-15 19:52:49
"Igényes és izgalmas" évad előtt áll a Csiky Gergely Színház
... tantermi dráma is.
A gyermekeknek Lázár Ervin Szegény Dzsoni és Árnika, Andersen Hókirálynő, valamint Oleg Kuzovkov Mása és a Medve című produkciójával kedveskednek. Az eseményen elhangzott, hogy a tizenkettedik bemutató a Csiky Gergely Színház és a Bozsik Yvette Társulat Bogarak című előadása lesz.
Bozsik Yvette arról szólt, hogy a teátrumnak az elmúlt egy évben sikerül...
2018-06-15 18:42:19
Nyíltvízi úszó vk - Világbajnoki erősségű mezőny Balatonfüreden
... volt még ilyen erős a mezőny a füredi világkupa-viadalok történetében, a szívük mégiscsak azért dobog, hogy lássanak végre egy magyart is a dobogón, leginkább a felső fokán.
Mint elhangzott, öt kontinens 27 országának úszói indulnak szombaton, a férfiaknál 77-en neveztek, többen, mint a tavalyi világbajnokság 10 kilométeres számára.
A siófoki obszervatóriumtól kapott elő...
2018-06-15 18:32:04
Helyes-e a (bibliai?) megállapítás, miszerint: Jó gazdag nincs, mert ha jó volna, nem volna gazdag. - Nos?
... Giordano Bruno, valamint az emberi fajt egységében látó gondolkodók "felhozása", NEM a katolikus egyház bárminemű működését kritizálandó hozatott fel az 58-ban, hanem, mert korábban elhangzott egy ostoba állítás, miszerint egyik ember sem különb a másiknál! (Eme állítás TÉNYSZERŰ megcáfolására szolgált az 58-as...)
3. Ha a XX. századbn éppenséggel egy Pápa által mondatott ki ...
2018-06-15 16:57:54
Vb-2018 - Hallgrímsson: az izlandi válogatott készen áll, mindenki játszani akar
... dolgozunk, hogy még jobbak legyünk. Az Európa-bajnokságon jól szerepeltünk, a világbajnoki selejtezőcsoportunkat megnyertük" - szögezte le a szakvezető.
Arra az ugyancsak többször elhangzott felvetésre, hogy mivel készül Lionel Messi semlegesítésére, úgy reagált, nincs varázsszere. Ugyanakkor megjegyezte, az argentin válogatott nemcsak Messiből áll, tele van olyan nagyszerű j...
2018-06-15 13:51:41
1 2 3 ................582 583 ........873 874 ........1163 1164 1165 
Címkék: Bull Air Race, Kásler Miklós, Szent László, Károlyi Amy, Csiky Gergely Színház, Besenyei Péter, Magyar Polgári Egyesület, Szent László Napokat, Szent László Egyesület, Lázár Ervin Szegény Dzsoni, Andersen Hókirálynő, Oleg Kuzovkov Mása, Bozsik Yvette Társulat Bogarak, Bozsik Yvette, Giordano Bruno, Lionel Messi, ország legértékesebb, hétvégén ismét, egyik legnagyobb, pirotechnika veszélyeivel, argentin válogatott, nagyon erősek, izlandi válogatott, kettős mérce, mostani emlékműállítással, volt fideszes, ünnepségen elhangzott, 2000-ben rendezett, budapesti állomás, emberi erőforrások, helyi Magyar, nagyváradi Szent, helyi Szent, eseményen elhangzott, magyar jogszabályok, nemzetközi mérkőzéseken, tájékoztatón elhangzott, első három, első mérkőzésen, ezzel kapcsolatban, gyermekeknek Lázár, tizenkettedik bemutató, évben sikerül, szívük mégiscsak, felső fokán, férfiaknál 77-en, tavalyi világbajnokság, siófoki obszervatóriumtól, emberi fajt, katolikus egyház, ostoba állítás, ugyancsak többször,
© 2013 TVN.HU Kft.