Regisztráció  Belépés
Álom szelet, sütés nélküli krémes csoda
... - főzés nélküli krém)
6 dl tej
2 dl habtejszín

A tetejére:

15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj

Elkészítése:

Elkészítjük az instant vaníliakrémet. A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük. Felverjük a tejszínhabot és a krémhez kavarjuk. A kekszet három ré...
2018-09-20 09:50:25
Gesztenyés krémes sütés nélkül
... ml tej.

A krémhez:

2 cs. vanília puding,
600 ml tej,
250 g vaj,
1 cs. Vaníliás cukor.

Elkészítés

A pudingot elkészítjük kicsit hűtjük majd hozzákeverjük a vajat.

A kekszet eldolgozzuk a többi hozzávalóval majd a sütőpapírral bélelt tortaformába (24cm) nyomkodjuk. Rásimítjuk a pudingos krémet majd...
2018-09-20 09:47:38
Gyógyszerek helyett!
... kávéskanállal belekeverni az ételbe.
PORCKORONGKOPÁS, AMIKOR A ZSELÉS ANYAG KIFOGY A PORCOK KÖZÜL:
A boltokban kapható ételzselatint /a ráírt elkészítési mód szerint/ elkészítjük. S
amikor már dermed, öntsünk még rá forralt vizet, és villával törjük át, hogy
kenhető legyen! A fájós részre rákenjük esténként, úgy, hogy bevizezzük, vagy a
térdünket, ...
2018-09-17 11:30:36
Csülökkel töltött karaj
... cukor
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
olaj



Elkészítés

Elkészítés: Először elkészítjük a tormakrémet: felforrósítjuk a margarint, a lisztet világosra pirítjuk benne, majd a tűzről levéve a tej jel felöntjük, simára keverjük, ízesítjük sóval, borssal, cukorral, és sűrűre ...
2018-09-17 11:17:07
Klasszikus hólabda
... ráhelyezünk egy másik tésztakorongot. Ezután óvatosan körbeforgatva szintén körbekenjük a krémmel. Végül a kókuszreszelékben meghengergetjük, majd tálcára helyezzük. A többi korongot is elkészítjük.
6.

A csokimázhoz a csokoládét egy tálba tördeljük, hozzáadjuk a vajat, majd gőzfürdő felett megolvasztjuk. Az elkészült sütemények tetejét bevonjuk a csokimázza...
2018-09-17 11:10:09
Ízőrzők – Nyírmártonfalva – receptek
... és feltekerjük a tésztát. Két végét kiigazítjuk (levágjuk), majd konty
(csiga) alakban feltekerjük.
Zsírpapírral borított tepsibe helyezzük, majd a többi cipót is ugyanígy elkészítjük.
Felvert tojással átkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Amikor elkészült, még forrón zsírral is kenjük meg, hogy szép fényes, és puha legyen.
...
2018-09-16 17:43:08
Asszonykonty
... meggyszemekkel, és feltekerjük a tésztát. Két végét kiigazítjuk (levágjuk), majd konty (csiga) alakban feltekerjük.
Zsírpapírral borított tepsibe helyezzük, majd a többi cipót is ugyanígy elkészítjük. Felvert tojással átkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Amikor elkészült, még forrón zsírral is kenjük meg, hogy szép fényes, és puha legyen....
2018-09-16 17:25:45
Soksajtos-spenótos csirkemell paradicsommártással
... parmezánnal. A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval-borssal fűszerezzük. Meglocsoljuk egy kevés citromlével és olívaolajjal, majd 10 percig állni hagyjuk. Ezalatt elkészítjük a tölteléket
A TÖLTELÉK
A parajt egy lábasba tesszük, és saját levében nagyjából 5 percig pároljuk. Leszűrjük, alaposan kinyomkodjuk, finomra aprítjuk, és egy keverőtálba rakjuk...
2018-09-09 16:43:55
Sült karaj tokajiaszú mártással
... babérlevelet, pár fej gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az egészet felöntjük 4 dl vízzel, és fedő alatt(!!!), lassú tűzön 1,5-2 órán keresztül pároljuk.

Amíg a hús megpuhul, elkészítjük a tokaji aszú mártást. Ha kevés időnk van, lásd Karácsony, amikor az ünnepi előkészületek minden perce számít, ezt már előző nap is elkészíthetjük, így időt tudunk megtakarítani....
2018-09-09 16:39:06
Almás libamájtorony tokaji szőlővel, mandulás burgonyafánkk
... félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk és a maradék ­ cukrozott ­ borban átfuttatjuk. Majd keményítővel (kevés vízzel elkeverve) besűrítjük és a mártással leöntjük a libamájtornyot. Végül elkészítjük a mandulás burgonyafánkot. A burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk és megfőzzük. Ezután összetörjük, majd pedig 3 evőkanálnyi liszttel, tejföllel, élesztővel (amit kevés tejben felfutta...
2018-09-09 16:38:07
1 2 3 ................586 ........879 ........1171 1172 
Címkék: AMIKOR ZSELÉS ANYAG KIFOGY PORCOK KÖZÜL, instant vaníliakrémet, tejet összekeverjük, krémhez kavarjuk, kekszet három, pudingot elkészítjük, kekszet eldolgozzuk, többi hozzávalóval, sütőpapírral bélelt, pudingos krémet, boltokban kapható, fájós részre, lisztet világosra, tűzről levéve, másik tésztakorongot, kókuszreszelékben meghengergetjük, többi korongot, tálba tördeljük, elkészült sütemények, többi cipót, csirkemellet vékonyan, kevés citromlével, lábasba tesszük, keverőtálba rakjuk, egészet felöntjük, tokaji aszú, ünnepi előkészületek, magokat eltávolítjuk, mártással leöntjük, mandulás burgonyafánkot, burgonyát megtisztítjuk, nyírmártonfalva, porckorongkopás, meghengergetjük, felszeleteljük, meggyszemekkel, felforrósítjuk, tésztakorongot, elkészíthetjük, libamájtornyot, burgonyafánkot, felkarikázzuk, megtisztítjuk, összekeverjük, megolvasztjuk, vaníliakrémet, előmelegített, libamájtorony, körbeforgatva, hozzákeverjük, burgonyafánkk, ételzselatint, megtakarítani, kávéskanállal, előkészületek,
© 2013 TVN.HU Kft.