Regisztráció  Belépés
Kövér: nem hagyhatjuk, hogy a társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják
... rendbetételére.
A zalai közgyűlés Zala megye díszpolgára kitüntető címet adományozott Márfi Gyula veszprémi érseknek, több évtizedes példaértékű, a keresztény és a nemzeti értékek iránt elkötelezett, értékteremtő főpásztori és közéleti tevékenysége elismeréseként. A kitüntetést Kövér László és Pál Attila közösen adta az érseknek.
A zalai ünnepi megyegyűlés keretében - am...
2018-09-22 12:53:23
IKSZ-elnök: a kormány még hangsúlyosabban vonná be a fiatal vállalkozókat az erdélyi gazdaságfejlesztési progra
... erősíteni szeretnék az együttműködést Erdély és Magyarország között. Szeretnék segíteni továbbá a fiatalokat a szülőföldön boldogulásban, és erősíteni a sokszor új ötletekkel rendelkező, elkötelezett vállalkozókat - hangsúlyozta.
A fiatal vállalkozók kulcsszereplők a Kárpát-medence újjáépítésében - mondta, és jelezte, azt szeretnék, ha a Kárpát-medence lenne Közép-Európa moto...
2018-09-21 13:08:23
A Calcium-Sandoz arra törekszik, hogy a pezsgőtabletta minél előbb újra kapható legyen
... - írták -, hogy a Calcium-Sandoz pezsgőtablettához a betegek mielőbb újra hozzájuthassanak, ezért mindent elkövetnek, hogy az igényeket néhány hónapon belül újra kielégíthessék, és elkötelezettek a mellett, hogy minden piacra kerülő termékük megfeleljen a minőségi előírásoknak.
Egyben kiemelték, hogy a cég által Magyarországon forgalmazott D-vitaminos és C-vitaminos pezsgőtab...
2018-09-21 11:07:16
Nőtt a BILK Logisztikai Nyrt. árbevétele és üzemi eredénye az első fél évben
... zárult, mert az eljárás során nem jött létre megfelelő ár melletti, a szit törvény által elvártakkal is összhangban lévő, optimális befektetői struktúra.
A társaság tov...
2018-09-20 19:13:13
ITM: támogató feltételrendszer és fogadókészség nélkül nem bővülhet az e-mobilitás
... klímavédelmi vállalások miatt sem szabad kimaradni. A kormány - tette hozzá - azt szeretné, hogy a következő nemzedékek a lehető legjobb állapotban örökölhessék a környezetet, ezért elkötelezett Magyarország klímasemlegessége iránt. A tárcavezető szerint csak a megújulásra képes gazdaságok lehetnek sikeresek, ezért kiemelte a megújuló erőforrások, a klímabarát ipari termelés, az e...
2018-09-19 18:23:13
Orbán Moszkvában: megbecsüljük a kapcsolatunkat Oroszországgal
...
Úgy fogalmazott: Magyarország nemzeti érdeke, hogy Európa két fele között minél jobb legyen az együttműködés, és azon belül a magyar-orosz kapcsolatrendszer is minél jobb legyen. Indoklásul azt mondta: amikor Európa keleti és nyugati fele között feszültség volt, akkor a magyarok mindig rosszul jártak, amikor viszont együttműködés volt, akkor "mindig jól jártunk".
Szerint...
2018-09-18 17:28:42
Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét
... államtitkár ünnepi beszédében kijelentette: ritka az olyan alkalom, hogy egyszerre nyitnak meg egy tanévet és adnak át egy új épületet a diákoknak, oktatóknak.
"A magyar kormány elkötelezett a minőségi felsőoktatás mellett, ugyanis tisztában van azzal, hogy a tudás a legnagyobb tőke" - mondta az államtitkár.
Kifejtette: a kormány nemzetstratégiai ágazattá tette a sportol...
2018-09-18 17:07:48
Helytelen megítélés
...,,Az emberek meg nem érdemelt módon kedvesek voltak, ideális képet alkottak rólam -az elkötelezett lelkész, a kedves idős úriember és a bátor próféta! Nem látnak úgy, amilyen valójában vagyok, önzőnek, énközpontúnak, aki az emberek dicséretét keresi és élvezi, lustának, hatalomvágyónak és félénknek."

-Cyrill Garbett-...
2018-09-18 13:49:32
Holnap vasárnap! (évközi 24. vas B év)
... Tiéd.

Kérdése nemcsak személyének
hitbeli elfogadására figyelmeztet,
de követésének
minél tökéletesebb teljesítésére is!
Hogy megvizsgálva lelkiismeretünket
adjunk elkötelezett választ neki.
Őszinte és pontos válaszunk után
végezzünk ,,újratervezést,"
módosítsuk életünk haladásának irányát.
Aki képes ezt megtenni é...
2018-09-15 17:54:24
Hitelminősítés - Megerősítette az EU lehetséges legjobb osztályzatát a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő az osztályzati megerősítéshez fűzött, péntek éjjel Londonban ismertetett elemzésében hangsúlyozta azt is, hogy EU legmagasabb besorolású tagországai elkötelezettek az uniós finanszírozási rendszer megfelelő állapotának fenntartása mellett.
A Moody's megállapította, hogy javulnak az EU-gazdaságok hitelképességi mérőszámai. Az elemzés szerint ezt...
2018-09-15 07:04:24
1 2 3 ..............357 358 ........536 537 .......714 715 716 
Címkék: BILK Logisztikai Nyrt, Orbán Moszkvában, Testnevelési Egyetem, Márfi Gyula, Kövér László, társadalom erkölcsi, fiatal vállalkozókat, pezsgőtabletta minél, kapcsolatunkat Oroszországgal, zalai közgyűlés, nemzeti értékek, kitüntetést Kövér, zalai ünnepi, együttműködést Erdély, szülőföldön boldogulásban, fiatal vállalkozók, betegek mielőbb, igényeket néhány, minőségi előírásoknak, eljárás során, szit törvény, következő nemzedékek, lehető legjobb, tárcavezető szerint, megújulásra képes, megújuló erőforrások, klímabarát ipari, magyar-orosz kapcsolatrendszer, magyarok mindig, olyan alkalom, magyar kormány, minőségi felsőoktatás, legnagyobb tőke, kormány nemzetstratégiai, elkötelezett lelkész, kedves idős, bátor próféta, emberek dicséretét, nemzetközi hitelminősítő, osztályzati megerősítéshez, uniós finanszírozási, elemzés szerint, nemzetstratégiai, feltételrendszer, hozzájuthassanak, hangsúlyosabban, hatalomvágyónak, kulcsszereplők, finanszírozási, pezsgőtabletta, újjáépítésében, együttműködést,
© 2013 TVN.HU Kft.