Regisztráció  Belépés
Washington felháborodással fogadta Kongó beválasztását az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába
... nagykövet szerint az afrikai ország azért méltatlan arra, hogy az emberi jogok legfontosabb intézményének tagja legyen, mert Kongó "a politikai elnyomásról, a nők és a gyermekek ellen elkövetett erőszakról, a jogellenes letartóztatásokról és fogva tartásokról, a gyilkosságokról és az emberrablásokról" ismert.
"Az emberi jogok ügye túlságosan is fontos ahhoz, hogy továbbra is...
2017-10-17 07:10:58
Quaestor - Újabb bűnügyben emeltek vádat Tarsoly Csaba ellen
...
A vádirat szerint az ügy elsőrendű vádlottja, T. Cs. a tulajdonában álló Quaestor-cégcsoporthoz kapcsolódóan elkövetett vagyon elleni - másik ügyben már vád tárgyát képező - bűncselekmények miatt úgy döntött, hogy a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó (QPT) Zrt. mint anyavállalat és egyik leányvállalata, a Quaestor Invest Kft. képviseletét színleg más személyre ruházza át.
O. B...
2017-10-16 16:54:27
Jóváhagyták a Dózsa György úti gázoló házi őrizetét
... indult büntetőeljárás hatálya alatt követte el azt az újabb cselekményt, amely bizonyítottság esetén halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklás vétségének a megállapítására lehet alkalmas" - írták a közleményben.
A másodfokú bíróság megállapította, hogy az eljárás alatt a gyanúsított ellen újabb, szabadságv...
2017-10-16 13:45:34
Sakkozó bántalmazása - Elkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás
...
Az ügyészség két rendőrt - egyikük időközben leszerelt - hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettével, közúti veszélyeztetéssel, valamint súlyos testi sértés kísérletével, a harmadrendű vádlott taxisofőrt pedig közúti veszélyeztetéssel vádol.
A vádirat szerint három rendőr, köztük a két vádlott 2012. június 2-án Szegeden civil ruhát viselve járőrözött, illegál...
2017-10-16 12:43:04
Újabb nők vádolták meg nemi erőszak elkövetésével Harvey Weinsteint
... megnevezni nem kívánó nő a hasonló vádakkal állt elő a Daily Mail brit napilapban.
A londoni rendőrség, amely csütörtökön vizsgálatot kezdett a Harvey Weinstein által állítólag elkövetett nem erőszakcselekmények ügyében, nevek említése nélkül megerősítette, hogy kapott további bejelentést.
Woody Allen amerikai filmrendező, aki számos filmje készítésekor együtt dolgozott ...
2017-10-15 14:52:10
Határozati javaslatot nyújtott be a Fidesz a Czeglédy-üggyel kapcsolatban
... uniós megbízást is elnyerő Altus 80 millió forintot adott Czeglédy Csabának, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van.
Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyik eljárás.
Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi ön...
2017-10-15 12:51:54
Nem a tett az igazi bűn....
... bűn....


Nem a tett az igazi bűn, hanem a hajlam. Mert a hajlam a lélek valósága.
Olyan, mint egy mag: újra és újra kihajt.
Hiába "bocsátod meg" valakinek az ellened elkövetett tettét, azzal csak annyit intéztél el, hogy neked könnyebb. Nem foglalkozol vele. Nem bánt. Elengeded a tartozását. Nem is gondolsz rá. Elfelejted. Részedről a dolog valóban rendbe...
2017-10-15 07:23:41
Nemzeti konzultáció - A Helsinki Bizottság jó hírneve megsértése miatt perelte be a kormányzatot
... tették hozzá.
A közlemény idézi a kiadvány 5. kérdéséhez fűzött magyarázatot, miszerint "Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért. Soros György jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, amelyek segítik a bevándorlást, és védik a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat. Ilyen például a H...
2017-10-14 16:42:25
Osztrák választás - Az alkotmánybírósági elnök meggyőződése szerint ezúttal nem lesz fennakadás
... második fordulóját az alkotmánybíróság az akkori vesztes Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) beadványa nyomán ismételtette meg. A beadvány és az azt helybenhagyó ítélet a szavazatszámlálás során elkövetett szabálytalanságokra hivatkozott. Mind az eredeti, mind a decemberben megismételt választást a zöldpárti támogatással induló Alexander Van der Bellen nyerte meg. A megismételt forduló má...
2017-10-14 16:32:18
Csalók hitegettek holokauszt-kárpótlással idős embereket
... 142 sértett fizetett be összesen több mint egymillió forintot. A pénzt a gyanúsítottak saját céljaikra fordították.
Nágel Tamás elmondta, hogy a nógrádi főkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás miatt folytat eljárást a három gyanúsított ellen, a 66 éves férfit őrizetbe is vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
A RomNet csütörtökön azt írta: csaknem százan...
2017-10-14 11:51:37
1 2 3 ..................895 896 .........1343 1344 ..........1790 1791 1792 
Címkék: ENSZ Emberi Jogi Tanácsába, Tarsoly Csaba, Dózsa György, Harvey Weinsteint, Helsinki Bizottság, Pénzügyi Tanácsadó, Invest Kft, Daily Mail, Harvey Weinstein, Woody Allen, Czeglédy Csabának, Czeglédy Csaba, Éljen Szombathely, Soros György, Osztrák Szabadságpárt, Alexander Van, Nágel Tamás, megismételt elsőfokú, alkotmánybírósági elnök, afrikai ország, emberi jogok, politikai elnyomásról, gyermekek ellen, vádirat szerint, tulajdonában álló, Quaestor Pénzügyi, Quaestor Invest, újabb cselekményt, megállapítására lehet, másodfokú bíróság, eljárás alatt, gyanúsított ellen, harmadrendű vádlott, hasonló vádakkal, londoni rendőrség, lélek valósága, ellened elkövetett, dolog valóban, közlemény idézi, migránsok enyhébb, általuk elkövetett, akkori vesztes, szavazatszámlálás során, decemberben megismételt, zöldpárti támogatással, megismételt forduló, gyanúsítottak saját, nógrádi főkapitányság, három gyanúsított, emberrablásokról, letartóztatásban, alkotmánybíróság, bűnszervezetben, felháborodással, bűncselekmények,
© 2013 TVN.HU Kft.