|
|
|
... nyersen, hàmozzuk meg , nagylyukú reszelőn lereszeljük.
A levét kifacsarjuk.
Ezutàn hozzàadjuk a tojàsokat, a két féle cukrot, és fokozatosan a sütőporral elkevert lisztet.
Ősszedolgozzuk, és egy kanàl segìtségével , vagy a kezünkkel a forró olajba szaggatjuk.
A tészta ne legyen túl nagy , mert sütés közben tovàbb nő.
Egy... |
2015-10-01 16:17:21 |
|
|
|
|
|
|
... 5 dkg.darált diót és 3 ekanál őszi,vagy sárgabarack lekvárt.Továbbiakban a fentiek szerint járunk el.
A sütiket összeragaszthatjuk olvasztott csokival is ,akkor kevés porcukorral elkevert kakaóba forgatjuk.
Nekem ez a két receptem van,nem tudom erre gondoltál?Puszi!
#1062
2008. november 17. 17:06
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. novembe... |
|
2014-01-11 19:48:12 |
|
|
|
|
|
|
... tejjel gyúrjuk össze, hogy kemény tésztát kapjunk.
Jól kidolgozzuk, és letakakarva, langyos helyre téve megkelesztjük.
Félujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, egyik felére tejföllel elkevert, apróra vágott füstölt sonka halmokat teszünk, egyenlő távolságra.
Ráhajtjuk a tészta másik felét, egy kicsit lenyomkodjuk, majd fánkszaggatóval, a tölteléket a közepére helyezve, ki... |
2011-01-13 12:42:44 |
|
|
|
|
|
|
... tejjel gyúrjuk össze, hogy kemény tésztát kapjunk.
Jól kidolgozzuk, és letakakarva, langyos helyre téve megkelesztjük.
Félujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, egyik felére tejföllel elkevert, apróra vágott füstölt sonka halmokat teszünk, egyenlő távolságra.
Ráhajtjuk a tészta másik felét, egy kicsit lenyomkodjuk, majd fánkszaggatóval, a tölteléket a közepére helyezve, ki... |
|
2011-01-10 11:48:06 |
|
|
|
|
|
|
... készítünk belőle.
5. E... |
|
2010-08-21 14:52:27 |
|
|
|
|
|
|
... kivajazott t-zálló tálban egymás mellé
rendezzük a lisztes
húsdarabokat, a maradék lisztet a tetejére szórjuk. Rátesszük a vöröshagymát,
rászórjuk a sajtot és az olajjal elkevert tejföllel lelocsoljuk. A tálra a tetejét vagy
alufóliát borítunk és az
el)melegített süt)ben közepes lángon 50 percig sütjük. Ezután a tet)t vagy fóliát
eltávolítjuk és magas... |
2010-05-21 11:57:16 |
|
|
|
|