Belépés
2018. augusztus 21., keddi NapiszövegELMARADT
... lettetek.).
Ha továbbra is a bűnös testi hajlama-
inkat követjük, akkor engedjük,
hogy a bűn uralkodjon rajtunk.
Mivel mi döntjük el, hogy ezt hagyjuk-e,
vagy ellenállunk neki, az a kérdés,
hogy mit szeretnénk a szívünk mélyén.
Gondolkozzunk el,,Hagyom, hogy
időnként a gyarló vágyaim és gondo-
lataim bűnös útra vigyenek, vagy...
2018-09-14 16:14:05
Szijjártó: Macron és Juncker bevándorláspárti politikus
... kifejtette: mindketten azért támadják Magyarországot, mert azt akarják, hogy minél több bevándorló érkezzen Európába.
"Módosítani akarják az európai lakosság összetételét, mi pedig ennek ellenállunk, és nem akarunk illegális bevándorlókat látni Európában" - jelentette ki Szijjártó Péter.
Hozzátette: a közelgő EP-választásnak óriási tétje van, az Európai Unió szempontjábó...
2018-09-07 15:14:28
A székely vármegyések politikai foglyok!
... jogi köntösbe öltöztetett magyarellenes támadás" címmel közölt képes beszámolót a tüntetésről.

A Gábor Áron szobor előtt lezajlott demonstráción a résztvevők “Ellenállunk a bukaresti terrornak! Szabadságot Székelyföldnek!" "Igazságot Beke Istvánnak!" és "Igazságot Szőcs Zoltánnak!" feliratú molinókat feszítettek ki.

Tamás Sándor,...
2018-07-08 15:24:19
Ha ellenállunk a kísértésnek...
...
2018-06-12 20:28:26
A Momentum Mozgalom meghirdette "a kiegyezés politikáját"
...
A Maradunk, ellenállunk, változtatunk! Tüntetés a jövőnkért címmel meghirdetett esemény résztvevői a Szabadság térről a Nagymező utcát és az Andrássy utat érintve a Kodály köröndre vonultak, ahol Fekete-Győr András, a párt elnöke meghirdette "a kiegyezés politikáját".
Azt mondta, nem számít, hogy valaki inkább jobb- vagy baloldali, fiatal vagy idős, mindenkit várnak, ugy...
2018-05-01 21:32:29
Aminek ellenállunk az fogvatart

...
2018-03-30 02:24:22
Az Isten szerinti férfi hite
... imádságban. Nagyobb bennük az Istentől való félelem, mint az iránta érzett szeretet. Szánjuk oda magunkat száz százalékosan Istennek? Tudathasadásos állapotban vagyunk, mert az egyik órában ellenállunk Isten iránymutatásának, a másikban pedig teljesen belehelyezkedünk akaratába. Keressünk valakit, aki számon kérhet bennünket? Sok férfi azért vonakodik ettől, mert egyedül, önmagukb...
2018-03-10 15:00:25
Az Univerzumban semmi sem egyirányú
Az életünkre kiható jelentős energiaváltozásokat nemritkán "rossznak" tituláljuk, és ha ellenállunk a változásnak, az szomorúságot, fájdalmat és szenvedést okoz számunkra. De mindig van választásod.

Az Univerzumban semmi sem egyirányú, és bármi történt is veled, mindig van kiút. Életed minden pillanatában két út közül választhatsz. Az egyik pozitív, a másik negatív irány...
2018-03-09 13:01:35
Hit és értelem
..."Az 'értelem' címszó alatt a szenvedély és balítélet uralja a világot. Amennyire tőlünk telik, ellenállunk ezeknek a hit és az értelem egyesítésével."

- John Wesley...
2018-02-10 07:40:20
Szép gondolatok...
...


"Minden egyes nap teli van számtalan leckével és tanítással, ám ezek igazából ajándékok, csak álruhába bújtatva. Eleinte gyakran ellenállunk ezeknek az élményeknek, s azt kívánjuk, bárcsak valami más történne helyettük! Tanuljuk meg azt mondani magunknak, hogy "Az élettől most ajándékot kapsz" és a tanulási folyamat máris könnyebbé válik. Folytassuk így: "Az élet ...
2018-02-08 21:10:37
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Momentum Mozgalom, Szijjártó Péter, Európai Unió, Gábor Áron, Szabadságot Székelyföldnek, Igazságot Beke Istvánnak, Igazságot Szőcs Zoltánnak, Tamás Sándor, Fekete-Győr András, John Wesley, székely vármegyések, kiegyezés politikáját, bűnös testi, szívünk mélyén, gyarló vágyaim, európai lakosság, közelgő EP-választásnak, résztvevők &#8220, bukaresti terrornak, jövőnkért címmel, párt elnöke, iránta érzett, egyik órában, másikban pedig, életünkre kiható, egyik pozitív, másik negatív, értelem egyesítésével, élettől most, tanulási folyamat, belehelyezkedünk, iránymutatásának, bevándorláspárti, magyarországot, székelyföldnek, tudathasadásos, bevándorlókat, gondolkozzunk, egyesítésével, demonstráción, magyarellenes, univerzumban, pillanatában, összetételét, meghirdetett, választhatsz, szomorúságot, választásnak, változtatunk, százalékosan, szempontjábó, ellenállunk, változásnak, meghirdette, politikáját, választásod, kísértésnek, szabadságot, élményeknek, vármegyések, öltöztetett, tüntetésről, feszítettek, hozzátette,
© 2013 TVN.HU Kft.