Belépés
Illegális bevándorlás - Európai humanitárius vízum bevezetését kezdeményezi az EP illetékes bizottsága
...
A 39 igen szavazattal, 10 nem ellenében elfogadott jelentésről a plenáris ülés is szavazni fog, ottani jóváhagyása esetén pedig az uniós képviselőtestület felszólítja majd az Európai Bizottságot, hogy március végéig tegyen javaslatot a védelmet kérő személyek legális beutazási lehetőségét megteremtő közösségi jogi keret létrehozására.
A humanitárius vízumot kiadó országo...
2018-10-10 13:31:23
Költségvetési bizottság: megszavazták az NMHH és a közmédia jövő évi költségvetésének tervezetét
... Az utóbbi kezelésében lévő előirányzatokra 1,8, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) költségeire pedig 92,7 milliárd forint szerepel a nyolc képviselő által három ellenében megszavazott előterjesztésben.
A bizottság ülésén Karas Monika, az NMHH elnöke arra hívta fel a figyelmet: a hatóság jogszabályokban rögzített sajátosságokkal működik, és maga is alkoth...
2018-10-09 12:51:18
Szakértő: megduplázódott a Liga olasz kormánypárt támogatottsága
... jutottak el Németországba - tette hozzá.
Elmondta: nem ez lenne az első eset, hogy Matteo Salvini migrációs politikájával vitát generálna az unióban, hiszen a tagállami konszenzus ellenében az olasz kikötőket is lezárta az illegális bevándorlókat szállító hajók elől.
Molnár Anna kiemelte: a Liga az eddiginél sokkal határozottabb és agresszívebb politikai kommunikációt fo...
2018-10-09 11:41:26
Kiss Balázs Kunó: Októberi energiák - Tudatosság a négyzeten
... kezdve egészen a nagy lépésekig. Ha valami már régóta húzódik az életedben, itt az ideje, hogy meglépd azt, amit már jó ideje meg kellett volna. Amire érdemes odafigyelned: ne valami ellenében keresd szabadságod megtapasztalását, tehát ne MEGSZABADULNI vágyj, hanem szabaddá lenni! Ne menekülj el a kihívások és nehézségek elől, hanem egyszerűen csak változtass! A lépéshez szükséges...
2018-10-06 12:13:42
Bűnösnek találták azt a chicagói rendőrt, aki 16-szor belelőtt egy afroamerikai tinédzserbe
... váltott ki Chicagóban. A város rendőrfőnökét elbocsátották, és az igazságügyi minisztérium is vizsgálatot indított a rendőri erőszak ügyében.
Van Dyke rendőr a per idején - óvadék ellenében - szabadlábon volt, ezt a lehetőséget az esküdtszék döntése után megvonták tőle.
"Ez tragédia és nem gyilkosság volt" - mondta záró védőbeszédében a rendőr ügyvédje, azzal érvelve, ...
2018-10-05 22:22:35
Bezáratott négy gyógyszertárat az OGYÉI
... gyógyszerek kiadására vonatkozó jogszabályok megsértése a betegekre nézve súlyos következményekkel járhat" - emelték ki, hozzátéve: nem véletlen, hogy bizonyos gyógyszerek csak recept ellenében válthatók ki, hiszen a beteg által szedett egyéb gyógyszerek kölcsönhatásba is léphetnek egymással, illetve a társbetegségek is befolyásolhatják állapotát, emiatt csakis orvosi felügyelette...
2018-10-04 23:47:13
Elítéltek egy paksi férfit, mert a donyecki szakadárok zsoldosa volt
... ítéletét.
A magyar állampolgár vádlott 2015 szeptemberében utazott az ukrajnai Donyeckbe azért, hogy az ottani szakadárok oldalán harcoljon. Belépett a hadseregbe, ahol kiképzése után, zsold ellenében a frontvonalon teljesített fegyveres szolgálatot, többször meg is sebesült, és ezért kitüntetéseket is kapott.
A bírósági közlemény kitért arra is, hogy a vádlott a fegyver...
2018-10-02 12:22:17
Felfüggesztett börtönt kaptak a szegedi parkolóbérletügy vádlottjai
... alpolgármester írta alá. A Szegedi Közlekedési Kft. korábbi vezetői pedig utasították a parkolási üzletág vezetőjét a bérletek átadására az önkormányzatnak, ahol kiosztották - átvételi elismervény ellenében - az érintetteknek.
A közlekedési vállalat és az önkormányzat közötti szerződés alapján a társaság üzemeltette a város tulajdonában lévő parkolóhelyeket. A parkolási díjak...
2018-10-02 11:11:36
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
... kockázat esetén visszavonják a jogosultságot - tette hozzá, majd leszögezte: a finn esetről a finn hatóságoknál érdeklődjön a képviselő.
A választ az Országgyűlés 117 igennel, 40 nem ellenében, egy tartózkodással fogadta el.
LMP: a Duna vize nem bírja el a paksi erőmű bővítését
Schmuck Erzsébet (LMP) arról beszélt, hogy idén nyáron a paksi atomerőmű hűtővízcsatorná...
2018-10-01 16:23:50
Ha az Isten bezárja az ajtót, valahol ablakot nyit.
... igen hosszú életű lesz a blogom.
De most, rajtam kívülálló okból mégis lezárom.
2018. október 1-től a TVN.HU ZÁRT RENDSZERRÉ VÁLIK,
Attól kezdve csak komoly éves díj ellenében folytathatnám tovább a blogírást. Ha nem fizetek, október 1-je után már nem fogok tudni belépni a saját blogomba.
Mivel:
- az 1 hónapja a TVN.HU-t üzemeltető kft-nek küldött leve...
2018-10-01 09:04:49
1 2 3 .............323 324 .......484 485 ......645 646 647 
Címkék: Kiss Balázs Kunó, Európai Bizottságot, Vagyonkezelő Alap, Karas Monika, Matteo Salvini, Molnár Anna, Szegedi Közlekedési Kft, Schmuck Erzsébet, ZÁRT RENDSZERRÉ VÁLIK, közmédia jövő, chicagói rendőrt, afroamerikai tinédzserbe, paksi férfit, donyecki szakadárok, szegedi parkolóbérletügy, plenáris ülés, uniós képviselőtestület, védelmet kérő, humanitárius vízumot, utóbbi kezelésében, nyolc képviselő, bizottság ülésén, hatóság jogszabályokban, első eset, tagállami konszenzus, olasz kikötőket, illegális bevándorlókat, eddiginél sokkal, nagy lépésekig, lépéshez szükséges, város rendőrfőnökét, igazságügyi minisztérium, rendőri erőszak, esküdtszék döntése, rendőr ügyvédje, betegekre nézve, beteg által, magyar állampolgár, ukrajnai Donyeckbe, ottani szakadárok, frontvonalon teljesített, bírósági közlemény, parkolási üzletág, bérletek átadására, közlekedési vállalat, önkormányzat közötti, társaság üzemeltette, város tulajdonában, parkolási díjak, finn esetről, finn hatóságoknál, tartózkodással fogadta,
© 2013 TVN.HU Kft.