Belépés
Jánossomorjai beszédek 2017
... Csehszlovákiába, amely a Kádár kormánynak elsők között küld vonatnyi segítséget: több tonna gumibotot.
Ami számomra óriási öröm: a fiam, aki kortársaihoz hasonlóan lehetőleg mindennek ellentmond, ami az apjának tetszik - zene, történelem, bármi - egy 56-os film után azt mondta: Apa! Ha akkor élek, együtt harcoltunk volna a barikádon!
Maradjon meg ez bennünk. ...
2018-10-15 07:07:39
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
...#81.
Mióta próbálnak diktálni, utasítgatni a rókásodó majmok a homo sapiensnek? Ez mind a darwini tézisnek, mind a Bibliának ellentmond....
Az állatvilágbak CSAK! reakciói vannak az ingerekre, kihívásokra, ösztöneik, vagy idomításuk alapján. Míg a homo sapiens eszköztárába megodás is szerepel.

(Nem elég emberszabásúnak lenni! Embernek is kéne látszani. De nem e...
2018-10-11 08:45:39
A török hatóságok átkutatják Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusát
... rejtélyes eltűnéséről.
Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg pénteken ajánlotta fel a török hatóságoknak, hogy kutassák át a konzulátus épületét.
Ankara és Rijád egymásnak ellentmondó állításokat fogalmazott meg az ügyben. A szaúdi hatóságok szerint Hasogdzsi még aznap elhagyta a konzulátus épületét, és ezt követően tűnhetett el, de Törökország szerint ezt semmi nem tá...
2018-10-09 13:41:48
A török hatóságok engedélyt kértek Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusának átkutatására
... részt vegyenek a vizsgálatban. Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg pénteken ajánlotta fel a török hatóságoknak, hogy kutassák át a konzulátus épületét.
Ankara és Rijád egymásnak ellentmondó állításokat fogalmazott meg az ügyben. A szaúdi hatóságok szerint Hasogdzsi még aznap elhagyta a konzulátus épületét, és ezt követően tűnhetett el, de Törökország szerint ezt semmi nem...
2018-10-08 14:42:51
Erdogan: a török hatóságok szorosan figyelemmel követik a Rijád-kritikus szaúdi újságíró ügyét
... vegyenek a vizsgálatban. Pénteken Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg azt is felajánlotta a török hatóságoknak, hogy kutassák át a konzulátus épületét.
Ankara és Rijád egymásnak ellentmondó állításokat fogalmazott meg az ügyben. A szaúdi hatóságok szerint Hasogdzsi még aznap elhagyta a konzulátus épületét, és ezt követően tűnhetett el, de Törökország szerint ezt semmi nem...
2018-10-07 20:12:16
Tüntetés Ingusföldön csecsenekkel megkötött határmegállapodás ellen
... szervezők szerint hatezren, az Ingusetia 2018 elnevezésű, míg a Telegram közösségi üzenetközvetítőn üzemeltetett hírcsatorna szerint 40 ezren gyűltek össze. Az egymásnak gyakran erősen ellentmondó híradások útelzárásokról, biztonsági erők összevonásáról és figyelmeztető lövésekről szóltak.
A határmódosításról rendelkező jogszabályt a mintegy 400 ezer lakosú, háromezer négyzet...
2018-10-04 23:54:15
A román kormánykoalíció vezetői elutasítják Timmermans bírálatait
... napirendre a LIBE-bizottságban a román jogállamiság helyzetét, mivel szerinte a felszólalókat főleg saját választási szempontjaik vezérelték, és nem igazán törődtek az előítéleteiknek ellentmondó tényekkel. A román jogállamiságot Taricenau szerint elsősorban a titkosszolgálati befolyás és az emberi jogok sérülése veszélyezteti, és emiatt van szükség az igazságügyi reformra, de ami...
2018-10-02 12:13:42
2018. október 2., keddi Napiszöveg
...
(Titusz 3:1NW Továbbra is emlékeztesd őket arra, hogy rendeljék alá magukat és engedelmeskedjenek a kormányzatoknak és a hatalmaknak, legyenek készek mindenféle jótettre,).
Nem ellentmondás ez? Korántsem.
A viszonylagos alárendeltség elve
- amit Jézus a mai napiszöveg
szavaival fogalmazott meg - segít
megértenünk és betartanunk ezeke...
2018-10-02 00:53:31
Nyolc évre ítéltek egy brit állampolgárságú kábítószercsempészt Szegeden
... nem győződött meg teljes bizonyossággal arról, hogy raktak-e kábítószert az autójába.
Kóbor Jenő bíró az ítélet indoklásakor kifejtette, hogy a vádlott az ...
2018-10-01 10:22:17
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
... a Sargentini-jelentésben szereplő bírálatokat, és azt próbálja elhitetni, hogy csak a migrációval kapcsolatban elfoglalt álláspontja miatt támadják.
Ennek ráadásul tökéletesen ellentmond, hogy a Fidesz európai pártcsaládja, a néppárt is jelentős többséggel megszavazta a jelentést - mondta.
Az LMP politikusa emlékeztetett arra: néhány napja országgyűlési határozati javas...
2018-09-22 13:54:06
1 2 3 .......................278 279 ...........417 418 ............555 556 557 
Címkék: Tüntetés Ingusföldön, Orbán Viktor, Pénteken Mohamed, Kóbor Jenő, török hatóságok, román kormánykoalíció, brit állampolgárságú, migráció ügyében, apjának tetszik, 56-os film, rókásodó majmok, homo sapiensnek, darwini tézisnek, állatvilágbak CSAK, homo sapiens, török hatóságoknak, konzulátus épületét, szaúdi hatóságok, egymásnak gyakran, határmódosításról rendelkező, román jogállamiság, felszólalókat főleg, előítéleteiknek ellentmondó, román jogállamiságot, titkosszolgálati befolyás, emberi jogok, igazságügyi reformra, viszonylagos alárendeltség, ítélet indoklásakor, migrációval kapcsolatban, titkosszolgálati, üzenetközvetítőn, kormánykoalíció, előítéleteiknek, kormányzatoknak, csehszlovákiába, állampolgárságú, emberszabásúnak, konzulátusának, útelzárásokról, jogállamiságot, bizonyossággal, főkonzulátusát, összevonásáról, alárendeltség, jánossomorjai, felszólalókat, figyelmeztető, emlékeztetett, veszélyezteti, alkalmatlanná, országgyűlési, állatvilágbak, üzemeltetett, koronaherceg, hatóságoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.