Belépés
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
... bejelentésre, hogy Tarlós István elfogadta a miniszterelnök felkérését a főpolgármester-jelöltségre, azt mondta: gratulálnak, de szerinte a budapestiek ennél többet érdemelnek.
Az ellenzéki képviselő szerint Orbán Viktor már sokat elvett a budapestiektől és úgy látja, hogy már nem is ígér semmit.
Horváth Csaba megfogalmazása szerint a kormányfő ugyanakkor egyértelművé te...
2018-10-10 14:26:11
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... hozzáférhetők.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy látta, hogy érdekazonosság van a kormány és a képviselő által megfogalmazott igény között. A KSH semmit nem titkol el az ellenzéki képviselők elől, amikor a kormány megismerheti az adatokat, akkor az ellenzék is - mondta. A miniszter közölte, ha van a képviselőnek javaslata arra, hogyan lehet az Eurostat k...
2018-10-08 15:52:31
Krónika 6. rész (klímastratégia)
... tudnak majd védekezni a nyáron - az évszázad végén már évi egy hónaposra prognosztizált - extrém hőség ellen, példaként Gurmai Zita a panellakásokban élő magyarokat említette.
Az ellenzéki képviselő annak a véleménynek adott hangot, hogy a kormányzat semmilyen újító ötlettel nem jelentkezett az éghajlat-stratégiában, csupán az uniós források és a beszivárgó innovációk felhasz...
2018-10-02 13:41:34
DK: a kormány adja vissza a szemétszállítást az önkormányzatoknak!
... kevesebb jut szemétszállításra, mint kellene - közölte Gy. Németh Erzsébet.
Ennek pedig az a következménye, hogy az országot, illetve a fővárost elönti a hulladék - fogalmazott az ellenzéki politikus.
Mint elmondta: az elmúlt időszakban rohamosan romlik a szemétszállítás szolgáltatás minősége országszerte.
Ugyanakkor, miközben az "utcákon hömpölyög a szemét a kormán...
2018-10-02 11:31:34
Krónika 1. rész (napirend előtt: devizahitelek, önkormányzatok, gazdaság)
... a segélyeket.
Elmondta, pártja olyan gazdasági berendezkedést támogat a szociális demokrácia kerületein belül, ahol csökkenek az egyenlőtlenségek és a kirívó igazságtalanságok. Az ellenzéki képviselő az alapjövedelem és az igazságos adórendszer mellett foglalt állást.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára - rögzítve azt, hogy az erőszak bá...
2018-10-02 11:11:19
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... hangulat nyugodtnak, jónak tűnt. Úgy döntöttem, hogy találkozom velük.

Aggódtam az általam választott út miatt, tapasztalván a sértéseket és fenyegetéseket, amiért én nem az ellenzéket képviselem, illetve az elemzéseim és a kritikáim miatt.

Megérkeztem a fiatalok ezen csoportjához. Spontán módon, nyíltan közöltem velük az álláspotom, elmagyaráztam a megközelí...
2018-09-22 22:03:29
MSZP: a Nyugat felé nyitott, jövőbe tartó magyar nemzetre van szükség
... lesznek. Az MSZP szerint viszont Magyarország jövőjét azok a fiatalok jelentik, akik kreatív gondolkodásúak, kritikusak és a világ kihívásaihoz alkalmazkodni képesek - mondta.
Az ellenzéki pártelnök értékelése szerint a mai rezsim egy demokratikus közösségben lévő Magyarországból nyit a diktatórikus Kelet felé. Horn Gyula a keleti blokkból, egy diktatórikus rendszerből nyitot...
2018-09-12 12:31:24
Hazaárulás, történelemhamisítás, káosz… a Sargentini-v
... láttam, hogy hazánkat, történelmi hagyományaikhoz híven, a Nyugat minden erejével el akarja taposni. Ostoba, megfizetett, öngyilkos barmok köpködnek bennünket. Közhelyekkel és a hazai ellenzék aljas rágalmaival vagdalóznak, de semmit nem mondanak. Európai értékekről beszélnek az értéktelenek, és értékeket rombolók. Felteszem a kérdést miniszterelnökünk beszéde után: Kell ez nekünk...
2018-09-11 22:15:11
Az V. kerületi önkormányzat döntése az, hogy a játszótérnek maradnia kell
...
A Belváros-Lipótváros Önkormányzata a keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében ellenzéki pártok nyilatkozataira reagált.
Az MSZP közleménye szerint a párt vizsgálatot kezdeményez, hogy kiderüljön, a jegyző miért adott engedélyt arra, hogy az új tulajdonos a területet parkolóként üzemeltesse, s hogy az önkormányzat miért nem tett semmit a telek visszaszerzéséért.
Az ...
2018-09-11 15:03:04
Illegális bevándorlás - Egyetért a válsághelyzet meghosszabbításával a szakbizottság
... megoldása hosszú folyamat lesz.
Vadai Ágnes, a testület DK-s alelnöke szerette volna napirendre venni a Honvédkórházban kialakult "egészségügyi válsághelyzet" ügyét is, továbbá szintén ellenzéki kezdeményezésre tárgyaltak volna a letelepedési kötvények ügyéről is, ezeket viszont a kormánypárti többség leszavazta.
Ennek ellenére Demeter Márta és Vadai Ágnes is szóba hozta...
2018-09-11 14:43:03
1 2 3 ..................115 116 .........172 173 .........229 230 231 
Címkék: Adrien Jassogne, Tarlós István, Orbán Viktor, Horváth Csaba, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Gurmai Zita, Németh Erzsébet, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Horn Gyula, Belváros-Lipótváros Önkormányzata, Vadai Ágnes, Demeter Márta, kormány adja, játszótérnek maradnia, miniszterelnök felkérését, budapestiek ennél, ellenzéki képviselő, kormányfő ugyanakkor, képviselő által, ellenzéki képviselők, kormány megismerheti, miniszter közölte, képviselőnek javaslata, évszázad végén, hónaposra prognosztizált, véleménynek adott, kormányzat semmilyen, uniós források, beszivárgó innovációk, fővárost elönti, ellenzéki politikus, elmúlt időszakban, szemétszállítás szolgáltatás, szociális demokrácia, kirívó igazságtalanságok, igazságos adórendszer, általam választott, ellenzéket képviselem, kritikáim miatt, fiatalok ezen, fiatalok jelentik, világ kihívásaihoz, ellenzéki pártelnök, demokratikus közösségben, diktatórikus Kelet, keleti blokkból, diktatórikus rendszerből, hazai ellenzék,
© 2013 TVN.HU Kft.