Regisztráció  Belépés
A macedón államfő felháborodott, az ellenzék tüntetni készül az ország új neve miatt
... feladásával megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások az Európai Unióval, és várhatóan a NATO is hamarosan felveszi az országot a tagjai közé. A szociáldemokrata macedón kormányfő arra kérte az ellenzéket és azokat, akik korábban ellenezték a megállapodást, hogy most támogassák azt, fogjanak össze, mert csak így lehet előrelépést elérni.
Zaevnek, Nikola Dimitrov külügyminisz...
2018-06-13 17:12:32
A román szenátus elfogadta a kisebbségi anyanyelvhasználatot is szabályozó közigazgatási törvénykönyvet
... szenátusi rámutatott: az RMDSZ azért támogatta a tervezet elfogadását, mert az a magyarság nyelvi jogainak bővítését és a decentralizációt célzó RMDSZ-javaslatokat is tartalmazza.
Az ellenzék bírálta a tervezetet, amely szerinte erősíti a közigazgatás "átpolitizálását", a politikai klientúraépítést, és kiszolgáltatja a hivatalokat a kormánypártoknak.
A közigazgatási törv...
2018-06-11 18:32:43
Petíciót indít a DK Nagy Imre szobrának eltávolítása ellen
... arra készül, hogy végképp eltörölje a magyarok forradalmi múltját és elvigye a szobrot" - jelentette ki a szóvivő.
A tiltakozó petíció részleteiről a jövő héten tájékoztatják a többi ellenzéki pártot, melyeket a DK felkért a csatlakozásra és az aláírásgyűjtésre.
Donáth Ferenc, a Nagy Imre Társaság budapesti szervezetének elnöke a tájékoztatón arra emlékeztetett, hogy a k...
2018-06-09 13:31:39
Krónika 5. rész (alkotmánymódosítás)
... mindenki a szülőföldjén tudjon boldogulni - fejtette ki.
A gyülekezési joggal kapcsolatban tervezett passzust a politikus úgy értékelte: a kormány azért illesztette a javaslatba, hogy az ellenzék biztosan ne szavazza meg az indítványt. Ugyanis egy olyan gumiszabályról van szó - mondta -, amely alapján előállhat egy olyan helyzet, hogy lakott területen nem lehet majd tüntetést...
2018-06-05 13:42:10
Ha kell, Orbán Viktor ölben vinné át őket a küszöbön
... behozni a magyarul egy szót sem beszélő hazafiakat, bár azért a választási iroda honlapja valószínűleg megint lerohadna. Jobb a biztonság.

Semmi rendkívüli nincs a dologban. Az ellenzéki pártok éppen széthullanak, nagyon helyesen. Bőven itt az ideje egy kis megtisztulásnak. Vagy inkább egy nagyon nagy megtisztulásnak. Az pedig máshogy nem megy, először szét kell szedni ...
2018-06-03 08:58:13
Stop Soros és alkotmánymódosítás: egyértelmű cél a szabadság
... mond."

Hozzátette, a strasbourgi bíróságot a II. világháború után pont azért hozták létre, mert a háború előtt a nemzetállamok képtelenek voltak megakadályozni a cenzúrát, az ellenzéki vélemények eltiprását és a tömeggyilkosságokat, ezért előrelátó módon egy szinttel feljebb próbálták meg bebiztosítani a polgáraik szabadságát és biztonságát. Magyarország 1992-ben ...
2018-05-30 22:09:01
Választási csalás történt 8.-án?
... elképzelésük!!!! A balogok nem járkáltak vidéken, vagy csak keveset! És, ha a jövőt illetően kérdések merültek fel, nem voltak hitelesnek tűnő, határozott válaszaik... Hogy lettek volna, amikor ellenzékben sem tudtak összefogni... Most pedig osztódnak (szokás szerint)
Az ország "nagyüzem"!!! Tudni kell működtetni! Az ellenzék tudná? :D :D :D
Dehogy! Még tüntetni sem tu...
2018-05-29 18:15:20
Meddig védhető a mundér becsülete?
... falon,. miközben a Fideszt gyalázták.
Ez lenne a megújulás?
Amit műveltek a saját kormányzásuk idején, az elegendő volt ahhoz, hogy összeomoljanak.
S ezt csak folytatták az ellenzéki szerepben is.
Megfejelték azzal, hogy folyamatosan leváltódtak a miniszterelnök jelöltjeik. Aztán kívülről választottak.
Ezt komolyan lehet venni?
Ez egy felelős párt és ...
2018-05-15 08:09:02
Hisztéria négyzetre emelve
... ezek után sztrájkra és ellenállásra szólítja fel az embereket, az nem fogta fel a választás eredményét, amely nyilvánvaló: a magyar emberek többsége nem kér abból a politikából, amit az ellenzék folytatott. Tartsuk tiszteletben honfitársaink döntését!

A mi döntésünket - mivel ebben a győzelemben benne van a fiatalság is. Generációm nagyon sok tagjában a józan ész ...
2018-05-04 22:15:31
Bencsik András a hadsereget küldené a Parlament előtt tüntet
... · Politika

Fiatal demokraták egymás között.

Az EchoTV-ben minden héten összeülnek Orbán legelvetemültebb fenéktisztogatói, hogy imádott vezérüket ajnározzák és az ellenzéket gyalázzák.

Ezen a héten Bencsik András, a kommunista agitátorból lett Fidesz-lakáj vitte a prímet, amikor kijelentette:

,,Nekem nagyon nem tetszik, hogy má...
2018-04-25 20:44:57
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Nagy Imre, Orbán Viktor, Stop Soros, Bencsik András, Európai Unióval, Nikola Dimitrov, Donáth Ferenc, Nagy Imre Társaság, macedón államfő, ellenzék tüntetni, román szenátus, mundér becsülete, hadsereget küldené, csatlakozási tárgyalások, tagjai közé, szociáldemokrata macedón, tervezet elfogadását, decentralizációt célzó, ellenzék bírálta, politikai klientúraépítést, közigazgatási törv, magyarok forradalmi, tiltakozó petíció, jövő héten, többi ellenzéki, tájékoztatón arra, szülőföldjén tudjon, gyülekezési joggal, kormány azért, ellenzék biztosan, olyan gumiszabályról, olyan helyzet, választási iroda, ellenzéki pártok, nagyon nagy, pedig máshogy, strasbourgi bíróságot, háború előtt, nemzetállamok képtelenek, ellenzéki vélemények, szinttel feljebb, polgáraik szabadságát, jövőt illetően, ellenzék tudná, saját kormányzásuk, elegendő volt, ellenzéki szerepben, miniszterelnök jelöltjeik, felelős párt, választás eredményét, magyar emberek, ellenzék folytatott, győzelemben benne, ellenzéket gyalázzák,
© 2013 TVN.HU Kft.